Het Vaticaan: het nieuwe Sodom

Jorge Bergoglio bevestigde kort nadat hij was aangetreden dat er een homolobby bestond in het Vaticaan. Velen dachten: “ah, dat is een goed teken, deze ‘paus’ zal daar nu eindelijk eens iets aan doen!” Maar niets is minder waar, want geleidelijk aan bleek dat Jorge Bergoglio en een groot deel van zijn entourage zelf deel uitmaakt van deze homolobby. Het is dan ook niet voor niets dat Benedictus, die in 2012 de homolobby wilde aanpakken, van de H. Stoel werd verdreven.

Reeds in 2013 zei Bergoglio met betrekking tot homoseksuelen en hun lobby’s: “Wie ben ik om te oordelen?”. Homoseksuele organisaties juichten van blijdschap omwille van deze “verwelkomende” uitspraak.

In 2014 had Bergoglio een ontmoeting met Don Michele, een dissidente priester die zich actief inzette voor de aanvaarding van homoseksuele relaties. In 2010 stichtte Don Michele De Paolis samen met “respectvolle” atheïsten, homoseksuelen en Gabriele Scalfarotto een homogroep AGeDO (Geloof en Homoseksualiteit). Scalfarotto is een taaie campagnevoerder in de strijd voor rechten van homo’s. Dit is het standpunt van Michele:

“Vandaag is de houding van de Kerk tegenover homoseksuelen strikt, onmenselijk en heeft het veel lijden veroorzaakt door te claimen dat homoseksualiteit een zonde is. Enkele kerkmensen zeggen dat het acceptabel is om homo te zijn, maar dat ze geen relaties mogen hebben, ze mogen elkaar niet liefhebben! Dat is maximum hypocrisie. Dit is zoals praten tegen een plant en zeggen dat je niet mag bloeien en geen vrucht dragen. Dat is tegen de natuur.”

Michele vond het ‘hypocriet’ dat homoseksuelen geen “seks” mogen hebben. Na de ontmoeting kuste Bergoglio ‘nederig’ de hand van Don Michele.

Bergoglio lijkt ook de hand te houden boven pedofiele priesters en kardinalen die ze in bescherming namen. Zo werd een priester die wegens het misbruiken van kinderen in de biechtstoel door Paus Benedictus in 2012 tot de lekenstaat werd gebracht, door Bergoglio ‘gerehabiliteerd‘.

Kardinaal Danneels, die de misbruikaffaire van bisschop Roger Vangheluwe in de doofpot stak, en in 2013 het homohuwelijk verdedigde, is nog altijd één van de beste vrienden van Bergoglio. Hij werd zelfs als speciale adviseur uitgenodigd op de beide familiesynodes in 2014 en 2015.

Kardinaal Marx openbaarde begin 2015 dat Bergoglio persoonlijk beval dat de in de synode afgewezen paragraaf over homoseksualiteit toch zou opgenomen worden in de eindtekst.

In maart 2015 vond er een feministenconferentie in het Vaticaan plaats, met een spreekster die ooit de Mis vergeleek met homoseks.

In oktober 2015, tijdens de Wereldvergadering van Families in de VS, bracht Bergoglio een bezoek aan een oude bekende: een praktiserend homoseksueel die naderhand toegaf dat Bergoglio “niet tegen het homohuwelijk” is.

Begin 2016 had Bergoglio een privé-audiëntie met een bisschop die zich had ontpopt als een vurige verdediger van het homohuwelijk, en die zelfs actief meewerkte aan de legalisatie van abortus in zijn land.

In april 2016 verscheen Amoris Laetitia, waarin staat dat “wie valt op een lid van hetzelfde geslacht, niet mag worden gediscrimineerd,” en “dat ze op een begripvolle manier moeten worden bijgestaan”, zodat kunnen doen “wat God wil dat ze doen.” Bergoglio schreef ook dat een homoseksuele relatie of vereniging wel geen huwelijk kan genoemd worden.

In juni 2016 gaf Colleen Bayer in Rome een toespraak over de homoseksuele orgieën in de Vaticaanse seminaries:

“Hij [de priester] vertelde ons: ‘Je weet niet wat we in Rome gedaan hebben op de vrijdagavond. We ontmoetten elkaar…. en ze deden wat homoseksuelen doen.’ Bij deze gelegenheid openbaarde hij ons dat de Roomse feestjes op vrijdagavond met andere seminaristen eindigden in homoseksuele orgieën.”

De jonge wanhopige priester openbaarde de “verwoesting, de vuiligheid en de dingen die gebeurden die vreselijk waren…”

De priester pleegde kort na deze bekentenissen zelfmoord.

In november 2016 creëerde Bergoglio Bisschop De Kesel, die zei dat men respect moet hebben voor de seksualiteitsbeleving van een homofiele mens, tot Kardinaal.

In juni 2017 werd een Vaticaanse monseigneur gearresteerd omdat hij betrapt werd tijdens een homoseksueel drugsfeestje in het gebouw van de Congregatie van de Geloofsleer.

Kort daarna berichtten we dat de homoseksuele orgieën in het Vaticaan nog nooit zo erg waren als onder Bergoglio.

Pentin schreef eerder deze week dat dit curielid van het Vaticaan hem bevestigde dat “meerdere bronnen” in het Vaticaan, inclusief een andere ouder lid van de Curie, zeggen dat het verslag van de door drugs gevoedde homoseksuele orgie vlak naast de Sint-Pietersbasiliek echt is. “Hij zei dat de omvang van de homoseksuele praktijken in het Vaticaan nooit erger zijn geweest, ondanks pogingen door Benedictus XVI om de seksuele perversiteit in de Curie uit te roeien, na het Vatileaks schandaal van 2012,” zo schreef Pentin in zijn verslag.

In de kerstperiode van 2017 werd dan weer, met de expliciete goedkeuring van Bergoglio, een homo-erotische kerstscène opgesteld op het Sint-Pietersplein. Velen waren geschokt, en vonden de scène aanstootgevend en te schokkend voor kinderen.

De blikvanger van de Kerstscène van 2017 was niet het Kindje Jezus, maar deze naakte persoon.

In januari reisde Bergoglio naar Chili, maar daar wachtte hem geen warm onthaal. Mensen waren kwaad omdat hij zijn hand boven een bisschop had gehouden, die een pedofiele priester had beschermd. Bergoglio deed alsof hij van niets wist, terwijl men hem wel degelijk op de hoogte had gesteld van de feiten. Hij beschuldigde toen de seksueel misbruikten van laster, welke grote verontwaardiging uitlokte in Chili.

In maart zei een Franse pastoor dat Bergoglio zijn zegeningen van homoseksuele koppels goedkeurde.

In mei dit jaar zei Bergoglio dan tegen een homoseksueel dat “God hem zo heeft gemaakt, en “dat hij gelukkig moet zijn met wie hij is.”

En nu zal op de komende ‘Wereldvergadering van Families’ in Dublin, James Martin, Bergoglio’s adviseur en de Vaticaanse homo-propagandist, komen spreken over LHBT-kwesties.

En tot slot heeft Kardinaal Maradiaga, een andere top-adviseur van Bergoglio, en lid van de door Bergoglio aangestelde raad om de Curie te hervormen, onlangs 50 seminaristen uitgescholden voor “roddelaars die hun medeseminaristen in een slecht daglicht willen stellen” omdat ze de homoseksuele cultuur in hun seminarie aan de kaak stelden. De seminaristen spraken over “erge immorele situaties” en “actieve homoseksualiteit” in het seminarie.

Moet er nog zand zijn?