Katholieke traditie

Alternatieve katholieke familieconferentie in Dublin

Naar aanleiding van de Wereldvergadering van Families in Dublin, waar de LHBT-agenda duidelijk zal worden gepromoot en homoseksuele en lesbische mensen in de kijker worden gezet, en vader James Martin, de homo-propagandist van het Vaticaan, zal komen spreken, heeft het Lumen Fidei Instituut een alternatieve conferentie georganiseerd, die tegelijkertijd zal plaatsvinden. Dit is hun promotievideo:

Onder de sprekers bevinden zich onder meer Kardinaal Burke en de Belgische professor Stephane Mercier, die ontslagen werd uit de UCL (Université Catholique Louvain) omdat hij tegen abortus is.

Mgr. Athanasius Schneider moedigt de gelovigen aan om de katholieke alternatieve conferentie bij te wonen:

Nog een derde promotievideo waarbij de val van het katholieke Ierland wordt belicht:

Categorieën:Katholieke traditie

3 antwoorden »

  1. De maskers worden afgeworpen. Het zal straks niet meer moeilijk zijn partij te kiezen. Nu alles steeds helderder voor ogen staat zal God op een gegeven moment het excuus van “ik wist niet beter” niet meer accepteren. En bij hen bij wie de schellen nog steeds niet van de ogen zijn gevallen — het is haast onvoorstelbaar, maar die zijn er ook — is dat het gevolg van geen persoonlijke relatie met God hebben, zo staat in het Boek der Waarheid.

  2. De kerk van de mens laat zijn ware gelaat zien, Goed dat er andere bewegingen zijn.