Wereldvergadering van Families in Dublin, Ierland: homo-propagandist vader James Martin komt spreken

Vader James Martin maakt de satansgroet tijdens een metallica-optreden voor ‘The Colbert show’.

Het aartsbisdom van Ierland nodigde vader James Martin, de bekende Vaticaanse homo-propagandist, uit om te komen spreken op de Wereldvergadering van Families in augustus in Dublin, Ierland. Dit toont eens te meer hoe diep Ierland gevallen is.

Martin, vorig jaar door Bergoglio aangeduid als speciale adviseur bij het Vaticaanse Secretariaat voor Communicatie, en die bekend staat dat hij homoseksuelen en lesbiennes omarmt en wil verwelkomen in de katholieke kerk, en die bovendien zegt dat homoseksuele “seks” geen zonde is, kondigde op 11 juni op Twitter aan dat hij vóór het bezoek van Bergoglio aan de vergadering, zal spreken over hoe men LHBT-mensen in de kerk moet verwelkomen. De liberale journalist Christopher Lamb reageerde hierop door te zeggen dat deze keuze een “belangrijke goedkeuring” is van Martins homopropaganda.

De bekeerde ex-homoseksueel Joseph Sciambra ontmaskert James Martin in een serie video’s: