Schisma

Italiaanse minister van Binnenlandse zaken: “Mijn paus is Benedictus!”

Rechts Matteo Salvini met één van zijn T-Shirts.

In september 2016 presenteerde de Italiaanse politicus Matteo Salvini zich aan journalisten met een T-shirt waarmee hij kritiek uitte op Bergoglio’s modernisme en pro-massa-immigratiepropaganda.

Salvini, ondertussen vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken van Italië, lanceerde in 2016 een T-shirt met daarop de tekst “Il mio papa è Benedetto” (Mijn paus is Benedictus) met daarbij de bekende afbeelding van Bergoglio die er verslagen bij staat.

Salvini is vooral een tegenstander van Bergoglio vanwege diens globalistische standpunt omtrent het verwelkomen van migranten. Benedictus zei in 2012 dat het “recht om niet te emigreren” eerder moet bevestigd worden dan dat het “recht om te migreren” zou moeten gehandhaafd worden.

Twitterbericht van 5 februari 2018: “Vóór het recht om te emigreren moet men het recht om niet te emigreren herbevestigen.” Mijn uitspraak? Nee, uitspraak van Paus Benedictus XVI in november 2012…

Salvini steekt het niet onder stoelen of banken dat hij geen hoge dunk heeft van Bergoglio:

Twitterbericht van 25 augustus 2017: “13 januari 2013 – preek van de GROTE Paus Benedictus XVI”

Paus Benedictus XVI (90) resideert nog steeds in Mater Ecclesiae, een kloostergebouw in het Vaticaan.

Bronnen: Gloria.tv; La gazzetta del mezzo giorno

Categorieën:Schisma

3 antwoorden »

  1. Bergoglio is geen paus, want hij heeft voor beide laatste conclaven aantoonbaar gelobbyed. Hierop staat automatische excommunicatie. Helaas, de gewone katholiek rekent met twee maten. Wat wel geldt voor de leek, geldt schijnbaar niet voor Bergoglio. Kerkvolk is laf, immoreel, slap en extreem lauw geworden.
    Nou ja, dat waren we in Hitlers Duitsland ook. Zonder de katholieken, 50% Duitse en Oostenrijkse bevolking toendertijd, had Hitler geen leger gehad. Het is zondermeer duidelijk, niet katholieken zullen eerder binnengaan dan de meeste katholieken, als die al binnen gaan. Brrrrrrrrrrrr.