Homohuwelijk

Homoseksuele orgieën in de seminaries van Rome

vatican

Op 6 juni gaf Colleen Bayer, voorzitter van Family Life International van Nieuw Zeeland, in Rome een lezing over genderideologie en homoseksualiteit.

Kritiek op Schönborn en Amoris Laetitia

Bayer begon met het bekritiseren van Kardinaal Schönborn, die de Exhortatie Amoris Laetitia presenteerde aan de pers en het publiek. Het was volgens Bayer een “grote vergissing” van de kardinaal om te spreken van “positieve elementen” in de context van homoseksualiteit. Deze verkeerde interpretatie werd al door de kardinaal bekend gemaakt in 2015 in een interview met het Jezuïtische magazine Civilta Cattolic waarin hij zei: “Het is niet aan de Kerk om eerst te kijken in de slaapkamer, maar in de eetkamer.” Zo’n arbitraire en onrealistische verklaringen zijn “kletskoek; pure zever.”

“Een priestervriend van ons verloor zijn leven, vanwege wat er gebeurde in de slaapkamer. Bid alstublieft voor zijn ziel,” aldus Bayer.

Homoseksuele orgieën in de Roomse seminaries

Colleen Bayer vertelde vervolgens het verhaal van een jonge Anglicaan die zich bekeerde tot het Katholicisme en een seminarie binnenging, nadat hij zijn oversten had verteld over zijn bezorgdheden en inspanningen, wat zijn persoonlijke relaties waren en dat hij bezorgd was omdat hij zich aangetrokken voelde tot mannen. Desondanks werd hij priester gewijd en naar Nieuw Zeeland gezonden voor vijf jaar, waar hij niet in staat was om zijn geestelijke wanorde en verlangens te overwinnen. Op dat moment kwam de priester op de hoogte van het Bayer-echtpaar, en hij ging hen opzoeken en vroeg hun om hulp.

“Hij vertelde ons: ‘Je weet niet wat we in Rome gedaan hebben op de vrijdagavond. We ontmoetten elkaar…. ‘ en ze deden wat homoseksuelen doen. Bij deze gelegenheid openbaarde hij ons de Roomse feestjes op vrijdagavond met andere seminaristen, die eindigden in homoseksuele orgieën.”

Op dit moment krijg je de openbaring van een ‘bijna gebroken hart”, zegt Bayer. Tot dan dacht ze dat we allen God aanbaden in de kerk onder de dom van Rome, en dat een trip naar Rome een reis naar huis was. “Om te weten te komen dat er zo’n dingen gebeuren in de seminaries van deze stad…”

De jonge wanhopige priester openbaarde de “verwoesting, de vuiligheid en de dingen die gebeurden die vreselijk waren…” Bayer informeerde dan naar de verantwoordelijken die zo’n psychisch verscheurde mensen in de seminaries opnemen, en ze beschreef de angsten van de jonge bekeerde priester en de innerlijke tegenstrijd die uiteindelijk leidde tot zelfmoord. “Hoe in Gods naam kan zo iets gebeuren onder de dom van Rome? Hoe kan een kardinaal van Rome zoiets in stand houden?”

Mensen met een homoseksuele neiging hebben een identiteitsprobleem, dat een existentieel drama kan betekenen voor hen. “Ze moeten geholpen worden om hun identiteit te vinden. Ze zouden niet moeten aangemoedigd worden om in perversiteit te vallen,” aldus Colleen Bayer.

Bron: The Eponymous Flower

Categorieën:Homohuwelijk

1. ik heb altijd horen vertellen dat dat één van de redenen was waarom de vorige paus op pensioen ging het heeft al dikwijls de pers gehaald en nu met deze paus worden de poorten van de hel helemaal opengezet ! shalom

2. Er is een televisiedocumentaire uitgezonden op de Nederlandse televisie in 2015 waarin deze wantoestanden onbeschroomd naar buiten werden gebracht. De details van de programma-makers ben ik vergeten. Het opvallendste detail vond ik dat de volgende dag opgewekt en vroom de Heilige Mis werd gevierd onder het mom dat dit in de Persona Christi is. Over chizofrenie gesproken! Uit de documentaire bleek geen wroeging of zondebesef. De vraag werd ook niet gesteld want dat zou volgens het huidig politiek-correcte denken getuigen van een bedenkelijk staaltje homofobie.

Bleef het hier maar bij! Dit is nog maar het begin. De homoseksuele leefwijze, indien ten volle beleefd, houdt in dat naar een steeds grotere kick wordt gezocht omdat de oude kick verveelt. Volgens een profetie uit de jaren tachtig, ik ben vergeten van wie, zullen de homo’s zich in groepen verenigen in bijvoorbeeld parken, die individuen opjagen om dan in groepsverkrachting te vermoorden. De politiek en de politie zullen hiervan op de hoogte zijn, maar zullen het buiten de publiciteit houden, zo ging de profetie. Dit komt op mij uiterst waarschijnlijk over.

3. Het is het werk van de duivel. Zie Romeinen hfdst 1. Gid waarschuwt hiervoor. Het is een begeerte in het eigen geslacht. Ze geven zich over aan de begeerte van het vlees. Worden misleidt en geven toe aan de gevoelens die de duivel in de ziel opwekt. De persoon moet terug gaan naar voor dat de gevoelens werden opgewekt. Zo kan hun identiteit worden achterhaald, dan kunnen ze tot inkeer komen.

4. Nu weet ik het weer. Het was David Wilkerson, schrijver van “Kruis in de Asfaltjungle”, die deze profetie naar buiten bracht over die bendes homoseksuelen.