Het decadente Rome: homoseksuele orgieën in het Vaticaan nog nooit zo erg als onder Bergoglio

Het is niet enkel zo dat er homoseksuele orgieën plaatsvinden in het Vaticaan, maar de omvang van de homoseksuele activiteit in het Vaticaan onder Bergoglio’s ogen is “nog nooit zo erg geweest”, zo vertelde een betrouwbaar lid van de Curie aan Ed Pentin van het National Catholic Register.

Pentin schreef eerder deze week dat dit curielid van het Vaticaan hem bevestigde dat “meerdere bronnen” in het Vaticaan, inclusief een andere ouder lid van de Curie, zeggen dat het verslag van de door drugs gevoedde homoseksuele orgie vlak naast de Sint-Pietersbasiliek echt is. “Hij zei dat de omvang van de homoseksuele praktijken in het Vaticaan nooit erger zijn geweest, ondanks pogingen door Benedictus XVI om de seksuele perversiteit in de Curie uit te roeien, na het Vatileaks schandaal van 2012,” zo schreef Pentin in zijn verslag.

Onlangs was er het nieuws van een hooggeplaatste monseigneur, Luigi Capozzi, die naar verluidt twee maanden geleden gearresteerd werd toen hij betrapt werd tijdens een homoseksuele orgie die gevoed werd met cocaïne, in een appartement in hetzelfde gebouw waar de Congregatie van de Geloofsleer z’n burelen heeft.

Vader Dariusz Oko, een Poolse priester, zei dat eens homoseksuele geestelijken een “dominante” positie bereikt hebben in de hiërarchie van de Kerk, ze een “geheime elite” worden met “enorme macht in het beslissen over belangrijke nominaties en uiteindelijk het gehele reilen en zeilen van de Kerk.”

Christine de Marcellus Vollmer, één van de stichters van de Pauselijke Academie voor het Leven, vertelde LifeSiteNews dat zo’n “verachtelijk gedrag dat zich afspeelt in het Vaticaan” aangeeft dat het Schip van St. Pieter met Bergoglio “van de koers afgegaan is.”

In juni 2016 berichtten we ook al over de homoseksuele orgieën in de seminaries van Rome, nadat een priester getuigde over de feestjes op vrijdagavond in het seminarie, die eindigden in orgieën. De priester pleegde uiteindelijk zelfmoord.

Colleen Bayer vertelde vervolgens het verhaal van een jonge Anglicaan die zich bekeerde tot het Katholicisme en een seminarie binnenging, nadat hij zijn oversten had verteld over zijn bezorgdheden en inspanningen, wat zijn persoonlijke relaties waren en dat hij bezorgd was omdat hij zich aangetrokken voelde tot mannen. Desondanks werd hij priester gewijd en naar Nieuw Zeeland gezonden voor vijf jaar, waar hij niet in staat was om zijn geestelijke wanorde en verlangens te overwinnen. Op dat moment kwam de priester op de hoogte van het Bayer-echtpaar, en hij ging hen opzoeken en vroeg hun om hulp.

“Hij vertelde ons: ‘Je weet niet wat we in Rome gedaan hebben op de vrijdagavond. We ontmoetten elkaar…. ‘ en ze deden wat homoseksuelen doen. Bij deze gelegenheid openbaarde hij ons de Roomse feestjes op vrijdagavond met andere seminaristen, die eindigden in homoseksuele orgieën.”

De jonge wanhopige priester openbaarde de “verwoesting, de vuiligheid en de dingen die gebeurden die vreselijk waren…” Bayer informeerde dan naar de verantwoordelijken die zo’n psychisch verscheurde mensen in de seminaries opnemen, en ze beschreef de angsten van de jonge bekeerde priester en de innerlijke tegenstrijd die uiteindelijk leidde tot zelfmoord.

Bron: LifeSite