Uitgelekt: Bergoglio beval dat de afgewezen paragraaf over het homohuwelijk in het Relatio Synodi zou komen!

FrancisClosingRemarks

Rome – “Paus Franciscus heeft de deur opengezet over onderwerpen als homoseksualiteit en Communie voor hertrouwde gescheidenen, en geen enkele stemming in een toekomstige bisschoppensynode zal dat ongedaan maken.” Dit zei één van zijn nauwste adviseurs, namelijk kardinaal Reinhard Marx, in het Duitse blad Die Zeit. Hij zei ook dat de paus zelf had bevolen dat de afgewezen paragraaf over het homohuwelijk zou behouden blijven in het finale document van de Synode. Ook de paragraaf over Communie voor hertrouwde gescheidenen werd afgewezen, maar toch opgenomen in het verslag. Zie ook ons artikel van oktober.

https://www.lifesitenews.com/news/pope-ordered-rejected-paragraph-on-homosexuality-retained-in-final-synod-do