Bergoglio, de levende heilige

Kan het nog gekker? Binnenkort zijn in de VS knuffels van ‘paus Franciscus’ verkrijgbaar!

150216091250-bleachercreatures-popefrancis-780x439

Naar aanleiding van het bezoek van Bergoglio aan de VS, is een bekende poppenfabrikant begonnen met het maken van pluchen poppetjes van Bergoglio. Ze zullen in juli gelanceerd worden.

Tegelijk kwamen we ook te weten dat op de Filippijnen ook poppen van Bergoglio te verkrijgen zijn:

PopeDoll01_CPD_KJROSALES_090115

Dat is nog nooit eerder gezien! Poppen van Bergoglio voor de kinderen! Waar gaat dit naartoe?

We halen nog eens de profetie aan:

6 oktober 2013:

Zeer binnenkort zullen beelden, relikwieën, posters, koppen en grote, in opdracht uitgevoerde, schilderijen van de Valse Profeet gemaakt worden om overal in de kerken aangebracht te worden. Zijn afbeelding zal, na verloop van tijd samen met dat van de Antichrist, veel openbare plaatsen, kerken en politieke centra tooien, evenals in landen waar gezien zal worden dat hun parlement de Katholieke Kerk in een ‘nieuw licht’ zal omhelzen.

21 januari 2012:

Zijn leugens zullen een naïeve groep van katholieke volgelingen betoveren. Hij zal een wonderlijke en liefdevolle uiterlijke uitstraling vertonen en al Mijn kinderen in de Katholieke Kerk zullen verward zijn. Eén teken waarop gelet moet worden, zal zijn trots en arrogantie zijn, verborgen achter een bedrieglijke uiterlijke nederigheid. Mijn kinderen zullen zo voor de gek gehouden worden waardoor ze zullen denken dat hij een uitzonderlijke en zuivere ziel is. Hij zal behandeld worden als een levende heilige. Niet één woord uit zijn mond zal in twijfel getrokken worden. Het zal ook lijken dat hij bovennatuurlijke gaven heeft en de mensen zullen ogenblikkelijk geloven dat hij wonderen kan verrichten. Iedereen die zich tegen hem verzet zal bekritiseerd worden en beschouwd als een ketter.