Meer foto’s: nu van Bergoglio’s ontmoeting met homoseksueel koppel in de VS

gaycouple_popegaycouple5

gaycouple3

Viespeuk Bergoglio

Bergoglio had in de Vaticaanse ambassade in de VS op 23 september een ontmoeting met een homoseksueel koppel dat al 19 jaar samen is. Het ging er hartelijk aan toe en ze kusten en omhelsden elkaar. Grassi (één van de homo’s en ex-leerling van Bergoglio) zei dat de bijeenkomst door Bergoglio zelf was georganiseerd enkele weken op voorhand, via email. “Drie weken voordien belde hij me dan op en zei dat hij me zeer graag een knuffel zou geven”, aldus Yayo Grassi (de man in het midden op de 3de foto en links op de andere foto’s).

Lees ook: Ex-leerling bevestigt: Bergoglio heeft geen enkel bezwaar tegen het homohuwelijk

Pope Francis Met Privately with Gay Couple During U.S. Visit: VIDEO