Vaticaan zegt opnieuw dat vaccin ontwikkeld met behulp van cellen van geaborteerde kindjes ethisch OK is

De Congregatie van de Geloofsleer heeft maandag in een verklaring gezegd dat het voor Katholieken ‘ethisch’ is om coronavaccins te gebruiken die ontwikkeld werden met gebruik van cellijnen van geaborteerde foetussen. Het document werd op 17 december goedgekeurd door Bergoglio (de dag van zijn 84-ste verjaardag nota bene).

In het document dat door Bergoglio op 17 december werd goedgekeurd, zei de Congregatie dat alle vaccins die als klinisch veilig en effectief erkend zijn, gebruikt kunnen worden met de “zekere kennis dat het gebruik van zulke vaccins geen formele medewerking aan de abortus inhoudt.”

Het is moreel aanvaardbaar om Covid-19 vaccins te ontvangen die cellijnen van geaborteerde foetussen gebruikt hebben in hun onderzoeks- en productieproces.

Vatican News zei dat de Katholieke Kerk het gebruik van zulke vaccins, die geproduceerd werden met cellijnen afkomstig van twee geaborteerde foetussen in de jaren 1960 goedkeurt.

De Congregatie van de Geloofsleer voegde er wel aan toe dat het geen morele verplichting is om zich te laten vaccineren, het moet geheel vrijwillig zijn.

En aan de andere kant, iets verder, beweerde de Congregatie van de Geloofsleer dat het goedkeuren van dit type vaccins geen ‘goedkeuring van abortus’ betekent. Maar als men dit type vaccins goedkeurt, dan keurt men toch onwillekeurig abortus goed. Dit is met een gespleten tong spreken, zoals Juan Perón. “Ik keur het goed, maar eigenlijk ook weer niet” of: “ik keur het niet goed, maar eigenlijk ook weer wel.”

Men zegt dus: die abortus is toch al zo lang geleden, en die cellen zijn ver verwijderd van die abortus. Het kan toch geen kwaad?

 1. Zonder die ene abortus hadden ze die cellen, waarop ze het vaccin ontwikkelden, niet.
 2. Zonder die cellen, zou dat vaccin er niet zijn.
 3. Indien dat vaccin er niet zou zijn, zou u het niet kunnen nemen.
 4. Maar het vaccin is er, dankzij die cellen van dat geaborteerde kind.
 5. Er moest dus een onschuldig kind op gruwelijke wijze vermoord worden – levend en zonder verdoving in stukken getrokken – om die cellijn te bekomen.
 6. Die cellijn is nog steeds menselijk, het bevat menselijk DNA (anders zou het niet menselijk zijn).
 7. En het is een onomstotelijk feit dat menselijk DNA van die geaborteerde kindjes in het vaccin kan zitten dat jij zal nemen. Dat DNA zit daar niet opzettelijk in, maar kan daarin zitten als gevolg van de methode waardoor ze ontwikkeld werden.
 8. ‘Peetvader van de vaccins’ Stanley Plotkin – een autoriteit op gebied van vaccinologie – gaf zelf toe tijdens een hoorzitting dat er cellen van geaborteerde foetussen in het vaccin kunnen zitten.
 9. En het is een feit dat om menselijke foetale cellijnen in stand te houden, er nog vele extra abortussen – dus het gruwelijk vermoorden van onschuldige kinderen – doorheen de jaren nodig waren.
 10. Als er dus om uw vaccin te ontwikkelen vele kinderen moesten vermoord worden, en dat uw vaccin er anders niet zou zijn, is het dan ethisch verantwoord om dit vaccin te nemen? Zijn satanische ‘wetenschapstechnieken’ aanvaardbaar voor een Christen?
 11. Is het ethisch verantwoord om iemand te vermoorden, om dan diens organen te gebruiken om iemand die een nieuw orgaan nodig heeft, te ‘helpen’?

Een gruwelijk kwaad kan toch nooit aangewend worden om “iets goeds te bekomen”?

Als je het niet weet, dan weet je het niet, en dan zal God je die zonde niet aanrekenen. Maar als je het wél weet, dan kan er maar één antwoord zijn.

Het lichamelijk “welzijn” wordt boven het geestelijk welzijn geplaatst. Dit is één van de tekenen van de Grote Apostasie binnen de Kerk. Men verkiest kennelijk liever steun te verlenen aan abortus door een onethisch vaccin “ethisch” te noemen, dan zo’n gruwelen onvoorwaardelijk te verwerpen, z’n ziel zuiver te houden, z’n hoop op God te stellen, en op zoek te gaan naar middelen die wél ethisch verantwoord zijn.

Rome is het geloof kwijt. Zoveel is wel duidelijk. Wat Onze Lieve Vrouw zei in 1846 in La Salette is al een tijd werkelijkheid geworden, en het wordt almaar duidelijker.

Het is uiteraard bekend dat Bergoglio in zijn “anti-pontificaat” steevast zijn steun uitte voor pro-abortus presidentskandidaten in de VS (Hillary Clinton en Joe Biden) en pro-abortus politici prijst en uitnodigt in het Vaticaan.

Hieronder een lijst van artikelen:

 1. Bergoglio benoemt pro-abortus en pro-LHBT Aartsbisschop Wilton Gregory tot kardinaal (17/10/2020)
 2. Mgr. Viganò over toen hij pro-abortus ‘katholieken’ in de VS aan de kaak stelde bij Bergoglio: “Hij reageerde niet in het minst” (16/09/2020)
 3. Vaticaan steunt pro-abortus presidentskandidaat Joe Biden (1/09/2020)
 4. Bergoglio stuurt zijn zegen naar een wegens corruptie gevangen linkse pro-abortus ex-president van Brazilië (17/08/2018)
 5. Bergoglio benoemt Vaticaanse bisschop die zich vereenzelvigt met dissidente pro-abortus non, en die beweert dat Jezus geen regels gaf (17/08/2018)
 6. En het gaat maar verder: Vaticaan zal opnieuw conferentie over klimaat houden met pro-abortus sprekers (7/08/2017)
 7. Pro-abortus politica die door Bergoglio geprezen werd gaf lezing in kerk; pro-life demonstranten buitengegooid (31/07/2017)
 8. Vaticaan nodigt opnieuw pro-abortus wetenschapper uit voor conferentie over het ‘redden van de aarde’ (18/01/2017)
 9. Op 8 november ontving Bergoglio Italiës grootste pro-abortus politica (16/11/2016)
 10. Bergoglio ontvangt linkse pro-abortus activiste die ooit haar behoefte deed achter het altaar (31/05/2016)
 11. Schokkend: Bergoglio noemt Italiës grootste abortus-promotor één van ’s lands ‘vergeten grote namen’ (26/02/2016)
 12. Vaticaan ontving twee leidende abortusvoorstanders in klimaatconferentie (6/05/2015)
 13. Bergoglio telefoneert met zieke pro-abortus politica (5/05/2015)
 14. Paus Franciscus looft communist en abortuspromotor Nelson Mandela (8/11/2013)

Waarvoor stierven de martelaren in de eerste eeuwen in het Romeinse Rijk? Omdat ze weigerden ook maar één wierrookkorreltje te branden voor de Romeinse afgoden.

Wij moeten daarom weigeren een vaccin te nemen dat ook maar op één cel werd ontwikkeld dat afkomstig is van een kind dat werd vermoord door het levend in stukken te trekken. Ook al is dat reeds decennia geleden gebeurd en keuren het Vaticaan en alle bisschoppen dit goed. Voor God bestaat tijd niet.

Men kan nooit één zeer groot kwaad vergoelijken of minimaliseren, zogezegd voor het ‘welzijn’ van velen.

Nooit.

Bron: RT.