Abortus

Op 8 november ontving Bergoglio Italiës grootste pro-abortus politica

Francis-Bonino_810_500_55_s_c1

Op 8 november – uitgerekend de verkiezingsdag in de VS – maakte Bergoglio een politiek statement door de voormalige minister van Buitenlandse Zaken van Italië, Emma Bonino, te ontvangen in het Vaticaan om met haar te babbelen over asielzoekers en de integratie van migranten.

Bonino, 68, is de voormalige leider van de Radicale Partij en was in de jaren ’70 betrokken in binnenlandse campagnes voor echtscheiding en abortus. Toen Bonino 27 was, onderging ze een illegale abortus en daarna werkte ze in het Informatiecenter voor Sterilisatie en Abortus in Milaan, dat meer dan 10.000 abortussen uitvoerde. Er is nog steeds de bekende foto van Bonino die een illegale abortus uitvoert met een huisgemaakt werktuig dat aangedreven werd door een fietspomp. Ze werd voor die illegale activiteiten even gearresteerd en moest enkel dagen in de cel doorbrengen, maar toen werd ze weer vrijgelaten en ging ze in de politiek. Ze was de Europese commissaris voor gezondheid en consumentenzaken van 1995 tot 1999 en minister van Buitenlandse Zaken in de centrum-linkse regering van Enrico Letta in 2013 en 2014.

In antwoord op Bergoglio’s lof over Bonino eerder dit jaar, uitten pro-life leiders in Italië hun ongeloof. “Hoe kan de paus een vrouw ophemelen die het best bekend is in Italië voor het uitoefenen van illegale abortussen en het promoten van abortus?” zo zei Mgr. Ignacio Barreiro, die tot vorig jaar het hoofd was van het “Rome office of Human Life International”, of het Bureau voor Internationaal Menselijk Leven in Rome.

Dit kan Bergoglio dus blijkbaar geen barst schelen:

ab

suction

aborted

Het is niet de eerste keer dat in het Vaticaan abortusvoorstanders hartelijk worden verwelkomd. Zo kwamen in mei vorig jaar nog twee leidende abortusvoortanders in een klimaatconferentie spreken in het Vaticaan. En toen in 2013 Bergoglio had gezegd dat “de kerk zichzelf opgesloten had in kleine dingen en niet moet hameren op zaken zoals abortus, homohuwelijk en contraceptie, maar zich moet focussen op belangrijker zaken”, werd deze uitspraak korte tijd later vol lof onthaald door president Obama.

Net zoals Bonini, is Clinton een fervent voorstander van abortus, maar is ze “barmhartig” voor de moslimmigranten. Het mag duidelijk wezen wie Bergoglio’s favoriete kandidaat was.

Bron: ANSA

Uit het Boek der Waarheid:

De Heer op 6 oktober 2013:

Mijn zeer geliefde dochter, de stem van de Valse Profeet gromt over alles wat heilig is in Mijn Kerk. Er zal echter weinig gezegd worden over het belang van het handhaven van Gods Leer, de Sacramenten en de verkondiging van de waarheid. In plaats daarvan zullen jullie afleidingsmanoeuvres zien, zoals het zorgen voor de armen en hongerigen in de wereld, en dit zal als jullie voornaamste taak als dienaren van God beschouwd worden.

Jezus Christus, 10 augustus 2013:

In de naam van sociale rechtvaardigheid en sociaal medeleven, zal de Valse Profeet zich inzetten voor de evangelisatie en de creatie van een moderne kerk. Althans, dat zal er toch zo op lijken voor de buitenwereld. Deze kerk zal toenadering zoeken tot alle zondaars en ze zal de zondaars omarmen die in Mijn Ogen onaanvaardbare zonden begaan.

Jezus Christus, 25 december 2014:

Het ergste leed dat jullie zullen moeten meemaken zal erin bestaan getuigen te zijn van zogenaamde daden van naastenliefde en menslievende bezorgdheid en wel op wereldniveau, wat de ware intenties van Mijn vijanden zal verbergen. In jullie hart zullen jullie weten dat de bedrieger aan het werk is. Wanneer de seculiere wereld en zij die beweren Mij te vertegenwoordigen, spreken van politiek en humanitaire daden maar het nalaten om het belang van het menselijke leven, tot elke prijs, te beschermen, weet dan dat dit niet is wat Ik verlang. Wanneer zij die zeggen Mij te vertegenwoordigen niet met dezelfde passie spreken over het kwaad van abortus, zoals zij dat wel doen over andere daden tegen de mensheid, wees je er dan van bewust dat er iets fout gaat.

Categorieën:Abortus

1. Is het niet vreemd dat in de kerken gebeden is voor de slachtoffers van Bataklan in Parijs, maar dat nog nooit in de duizenden keren dat ik ter kerke ben gegaan gebeden is voor de slachtoffers van de abortushecatombe? Latere generaties zullen hier schande over spreken. Heca is Grieks voor honderd. Inmiddels zijn er veel meer dan honderd maal abortus-slachtoffers dan de Joodse slachtoffers (6 miljoen)tijdens de Tweede Wereldoorlog.

2. ik probeer me niet te laten meeslepen ,de enorme woede in mij over deze satans knecht maakt mij in gedachte een moordenaar ,ik begin zo hekel aan die ketters in de kerk te krijgen ,wil graag kluizenaar worden ,dan weet ik dat de wereld het beest achterna loopt ,maar word ik niet meegesleurd ,want satan verleid mij tot wraak op die flikkers

3. Steeds duidelijk laat Bergoglio zijn ware valse gezicht zien, trots, zonder schaamte, provocerend en vooral… goddeloos. Is hij werkelijk niet bang voor het hellevuur dat hem wacht? Hij weet toch ook dat er een hel is?

• Het probleem is dat hij niet beseft dat hij er naartoe zal gaan. Dat was met Judas ook zo.