Paus Franciscus looft communist en abortuspromotor Nelson Mandela

mandelaAbortion2

Nelson Mandela is overleden. Hij was een strijder die meehielp met het plegen van aanslagen tijdens het Apartheidsbewind in Zuid-Afrika. Hij was tevens Communist ( lid van de NACP en de ANC) en had duidelijke communistische overtuigingen, hij tekende in 1996 een wet die ongelimiteerde abortus legaliseerde (d.w.z.: abortus voor iedereen en op elk tijdstip van de zwangerschap!) en was een voorstander van het homohuwelijk.

Paus Franciscus, die niet vies is van het communisme, zoals we kunnen lezen in zijn boeken, was vol lof over Mandela:

“Ik bewijs eer aan de standvastige toewijding die Nelson Mandela toonde in het promoten van de menselijke waardigheid van alle burgers van de natie (is het tekenen van een abortuswet promoten van menselijke waardigheid?),  en in het vormen van een nieuw Zuid-Afrika, gebouwd op de vaste funderingen van geweldloosheid, verzoening en waarheid. Ik bid dat het voorbeeld van deze president, generaties van Zuid-Afrikanen zal inspireren om rechtvaardigheid en algemeen welzijn op de voorgrond van hun politieke doelen te stellen. Met deze gevoelens, roep ik over alle mensen van Zuid-Afrika goddelijke gaven van vrede en welvaart.”

http://vaticaninsider.lastampa.it/en/the-vatican/detail/articolo/mandela-mandela-mandela-30448/