Schokkend: Bergoglio noemt Italiës grootste abortus-promotor één van ’s lands ‘vergeten grote namen’

Francis-Bonino_810_500_55_s_c1
Bonino en Bergoglio.

In een interview op 8 februari, met de Italiaanse krant Corriere Della Serra, prees Bergoglio Italiës grootste abortus-promoter Emma Bonino als één van ’s lands “vergeten grote namen”, haar vergelijkend met grote historische figuren zoals Konrad Adenauer en Robert Schuman. Beseffend dat deze lof over haar misschien controversieel is, zei Bergoglio dat ze Italië het beste advies gaf omtrent het leren over Afrika, en hij gaf toe dat ze anders denkt dan ‘ons’. “Het is waar, maar trek het je niet aan, we moeten kijken naar de mensen, naar wat ze doen,” zei Bergoglio.

Toen Bonino 27 was, onderging ze een illegale abortus en daarna werkte ze in het Informatiecenter voor Sterilisatie en Abortus in Milaan, dat meer dan 10.000 abortussen uitvoerde. Er is nog steeds de bekende foto van Bonino die een illegale abortus uitvoert met een huisgemaakt werktuig dat aangedreven werd door een fietspomp. Ze werd voor die illegale activiteiten even gearresteerd en moest enkel dagen in de cel doorbrengen, maar toen werd ze weer vrijgelaten en ging ze in de politiek.

Bonino voert een illegale abortus uit. Foto uit het Italiaanse magazine 'Oggi' van 1975.
Bonino (rechts) voert een illegale abortus uit met behulp van een fietspomp. Foto uit het Italiaanse magazine ‘Oggi’ van 1975.

In 2013, toen ze werd aangeduid als minister van buitenlandse zaken in Italië, reageerden leiders van familie- en pro-life-organisaties verbolgen. Bonino staat nog steeds te boek als een politica die “pro-choice” is, voor het recht om te kiezen.

In antwoord op Bergoglio’s lof over Bonino, uitten pro-life leiders in Italië hun ongeloof. “Hoe kan de paus een vrouw ophemelen die het best bekend is in Italië voor het uitoefenen van illegale abortussen en het promoten van abortus?” zo zei Mgr. Ignacio Barreiro, die tot vorig jaar het hoofd was van het “Rome office of Human Life International”, of het Bureau voor Internationaal Menselijk Leven in Rome.

Luca Volonte, een Italiaanse politicus en de president van de pro-life organisatie Novae Terrae Foundation, vertelde LifeSiteNews dat hij denkt dat Bergoglio niet goed geïnformeerd was over wat mevrouw Bonino allemaal heeft gedaan in Italië en op internationaal vlak om abortus en euthanasie te promoten. Alhoewel hij toegeeft dat ze goede dingen deed in Egypte, ze ook daar haar anti-levenswaarden promootte. Volonte zei: “De paus was verkeerd en erger was dat de leden van zijn secretariaat hem niet informeerden.”

De mogelijke onwetendheid van Bergoglio over Bonino’s standpunt is echter onwaarschijnlijk, gegeven zijn rechtvaardigingen in het interview. Ze was voor decennia de meest prominente supporter van abortus in Italië. Meer nog, Bergoglio ontving al eerder kritiek voor zijn contact met Bonino in 2015, toen hij haar opbelde over haar kanker, en haar uitnodigde naar het Vaticaan.

Zelf gaat Bonino er prat op dat ze goede banden heeft met het Vaticaan, omwille van haar strijd voor de ‘mensenrechten’.

https://www.lifesitenews.com/news/pope-calls-italys-foremost-abortion-promoter-one-of-nations-forgotten-great


Uit het Boek der Waarheid:

De Heer op 6 oktober 2013:

Mijn zeer geliefde dochter, de stem van de Valse Profeet gromt over alles wat heilig is in Mijn Kerk. Er zal echter weinig gezegd worden over het belang van het handhaven van Gods Leer, de Sacramenten en de verkondiging van de waarheid. In plaats daarvan zullen jullie afleidingsmanoeuvres zien, zoals het zorgen voor de armen en hongerigen in de wereld, en dit zal als jullie voornaamste taak als dienaren van God beschouwd worden.

Jezus Christus, 10 augustus 2013:

In de naam van sociale rechtvaardigheid en sociaal medeleven, zal de Valse Profeet zich inzetten voor de evangelisatie en de creatie van een moderne kerk. Althans, dat zal er toch zo op lijken voor de buitenwereld. Deze kerk zal toenadering zoeken tot alle zondaars en ze zal de zondaars omarmen die in Mijn Ogen onaanvaardbare zonden begaan.

Jezus Christus, 25 december 2014:

Het ergste leed dat jullie zullen moeten meemaken zal erin bestaan getuigen te zijn van zogenaamde daden van naastenliefde en menslievende bezorgdheid en wel op wereldniveau, wat de ware intenties van Mijn vijanden zal verbergen. In jullie hart zullen jullie weten dat de bedrieger aan het werk is. Wanneer de seculiere wereld en zij die beweren Mij te vertegenwoordigen, spreken van politiek en humanitaire daden maar het nalaten om het belang van het menselijke leven, tot elke prijs, te beschermen, weet dan dat dit niet is wat Ik verlang. Wanneer zij die zeggen Mij te vertegenwoordigen niet met dezelfde passie spreken over het kwaad van abortus, zoals zij dat wel doen over andere daden tegen de mensheid, wees je er dan van bewust dat er iets fout gaat.