bekeringsverhalen

Bijna-doodervaring: Brian Melvin zag Hitler in de Hel

brianmelvin

Brian Melvin drinkt vergiftigd water en sterft 72 uur later door uitdroging. Hij komt bij Jezus en Hij laat hem de hel zien, opdat hij zou geloven en zijn leven zou beteren. In de hel ziet hij o.a. Hitler. Op het moment dat de demonen hem willen vastgrijpen om hem gevangen te zetten in een cel, komt Jezus en neemt hem mee.

Categorieën:bekeringsverhalen

Getagd als:

1 antwoord »

  1. Zeer mooie video die één grote waarschuwing geeft voor alle mensen: er is een God,er is een hel en er is een hemel! Spijtig geloven veel mensen niet meer in de hel en wat ik ook altijd geloofde wordt in deze video bevestigd Jezus draagt nog altijd zijn kruiswonden als hij wederkomt met de H.Wolk zal men hem herkennen die ze doorstoken hebben ( Zach 12-1O ) Shalom