“En het maakt dat allen, kleinen en groten, rijken en armen, vrijen en slaven, een merkteken ontvangen op hun rechterhand of op hun voorhoofd; en niemand kan iets kopen of verkopen als hij dat teken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam, niet draagt. Nu komt het aan op scherpzinnigheid! Wie doorzicht heeft kan het getal van het beest berekenen. Het duidt een mens aan en het getal van die mens is 666.” – Apoc. 13,15-17

De hele lockdown en de dramatische gevolgen betreffende het COVID-19 virus begint toch meer en meer niet zó toevallig te lijken. De economische depressie die eraan zit te komen, zal ongetwijfeld gebruikt worden om een nieuw financieel systeem op poten te zetten, waarbij cash geld wordt verbannen “uit angst voor besmetting via papiergeld”. En laat het nu net Microsoft zijn die vorig jaar een patent aanvroeg voor een cryptovalutasysteem gekoppeld aan een sensor die de lichaamsactiviteit meet. 

Hoewel alles door God wordt toegelaten als straf, net zoals oorlogen ook als een soort kastijding werden toegelaten (denken we aan WOII die door O.L.Vrouw in Fatima werd aangekondigd middels het teken dat aan de hemel zou verschijnen als waarschuwing dat het nabij was: het noorderlicht), is uiteraard ook Satan steeds gemoeid met de wereldgebeurtenissen, en zeker in deze eindtijd.

En we kennen zijn plannen voor deze wereld: totale wereldheerschappij met een communistische ene-wereldregering, een ene-wereldkerk, met aan het hoofd daarvan de Antichrist – de Zoon van het Verderf, die voor korte tijd op de wereld zal ‘heersen’ vóór de Wederkomst van de Heer in zijn Heerlijkheid, en daarmee ook oordeelsdag.

De Valse Profeet – alias Jorge Bergoglio –  is ook reeds goed bezig met de fundamenten daarvan te leggen. Zijn uitverkoop van de ondergrondse Ware Chinese Katholieke Kerk aan het communistische regime in Peking spreekt eveneens boekdelen.

Zetten we even alles wat we weten op een rijtje:

  • 2019: Microsoft, waar Bill Gates tot dan toe nog in het bestuur zetelt, vraagt een patent aan voor een cryptovalutasysteem gekoppeld aan een lichaamssensor (hoogstwaarschijnlijk een soort chip). Een cryptovaluta is een digitale munteenheid zoals Bitcoin. Opvallend: het patent heeft publicatienummer WO/2020/060606 of eenvoudiger: 2020 / 6 6 6. Microsoft houd zich al jaren bezig met allerlei projecten met implanteerbare microchips, onder andere voor sterilisatie van vrouwen, een digitale identiteitskaart, enz…

  • 2019: Bill Gates, multimiljardair en pro-abortus-, pro-contraceptie- en pro-klimaatfilantroop (wiens hoogste diploma een middelbaar diploma is) voorspelde wel heel toevallig in een Netflix documentaire dat een dodelijk virus zich vanuit een versmarkt in China over de hele wereld zou kunnen verspreiden.
  • December 2019: het dodelijke COVID-19 virus breekt uit in Wuhan, China, volgens de berichtgeving is het virus afkomstig van een versmarkt.
  • Begin 2020: het virus begint zich te verspreiden over de hele wereld en overal worden landen in lockdown gebracht.
  • Vanaf eind februari 2020: De economie komt tot een stilstand, en stort in. Beurzen crashen. Werkloosheid schiet de hoogte in. Het dieptepunt van de beurscrash komt eind maart. Cash geld wordt meer en meer verbannen uit vrees voor besmetting, en winkels vragen klanten om te betalen met de kaart, om aldus besmetting te vermijden (hoewel men met de vinger ook de pincode moet intoetsen, en iedereen diezelfde toetsen aanraakt).
  • 13 maart 2020: Bill Gates kondigt aan dat hij uit het bestuur van Microsoft stapt, om zich volledig aan zijn filantropie te wijden (klimaatverandering, vaccins, globale gezondheidszorg (lees: abortus en anticonceptie), en educatie).
  • 19 maart 2020: Bill Gates kondigt aan dat hij het coronavirus wil bestrijden met implanteerbare microchips met digitale certificaten, om zo te weten wie immuun is tegen de ziekte en wie het vaccin heeft gekregen (dat er nog moet komen).
  • April 2020: de financiële crisis verergert, ondanks de maatregelen (lees: lapmiddelen) van de overheden.

Uit New-Age “profetieën” weten we ook dat de Antichrist (daar: de grote wereldverbeteraar geheten) ten tonele zal komen tijdens een erge financiële crisis (een “grote verandering in de wereldeconomie”), maar ook na een grote oorlog in het Midden-Oosten.

Feit is ook dat er reeds diverse experimenten zijn met implanteerbare microchips (beter bekend als RFID-chips), die als “portefeuille” dienen voor cryptogeld zoals Bitcoin.

Verder was het ook Nicholas Rockefeller (van de bekende Rockefellerfamilie van bankiers) die in 2006 zei dat alle geld zich in RFID-chips zal bevinden, en dat er geen cash geld meer zal zijn.

Ook de technologie voor een “sprekend beeld van het beest” bestaat al: Artificiële-Intelligentierobotten (AI-robotten). In Japan bestaat er reeds een sprekende AI-robot-boeddhagod, die de mensen onderricht in een tempel in Kyoto.

We vroegen ons in januari dit jaar reeds af of 2020 het jaar zou worden waarin de Antichrist ten tonele zal komen. De tijd zal het uitwijzen, maar de tekenen worden almaar duidelijker.

Verder zijn ook alle voorwaarden voor de Grote Waarschuwing (die volgens alle bekende profetieën vooraf moet komen aan het verschijnen van de Antichrist) vervuld. Dit moet en zal eerst komen, als een kans om door bekering vele van deze boze plannen uit te stellen en af te wenden, naast de vele kastijdingen die zullen komen.

Laten we bidden dat figuren zoals Bill Gates, George Soros, of Jorge Bergoglio zich mogen bekeren en diepgelovige katholieken mogen worden! Het blijven zielen door God geschapen, en als ze zich niet bekeren riskeren ze de eeuwige Hel. Wij gelovigen kunnen dit niemand toewensen, zelfs de allerergste Satansaanbidders niet.

Lees tevens onze belangrijke publicatie: De mens met het getal 666

 

(sla dit document op uw computer op, of druk het af)

 

De redactie Avatar

Published by

Categories:

14 reacties op “Microsoft vroeg in 2019 een patent aan voor cryptovalutasysteem gekoppeld aan lichaamssensor, met als publicatienummer WO2020060606”

  1. Johan Avatar
    Johan

    Bill Gates diepgelovig katholiek worden ? Gaat nooit gebeuren…. Al weet je inderdaad nooit… Hou op met zowel hem als George Soros mensen te noemen.

  2. lunsius Avatar

    Vijf dagen geleden gaf Prof. Luc Montagnier, de grote pionier op het gebied van de AIDS bestrijding – waarvoor hij Hij in 2008 de Nobelprijs heeft gekregen – op CNews in “L’heure des pros” (altijd om 09:00 uur) een interview (nog steeds via internet op te halen), waarin hij zei dat een HIV segment in het Corona virus is ingebracht, waarvan hij zei dat dat niet anders dan artificieel kan zijn gebeurd. Dit was in het kader van “gain of function” experimenten die in de VS in 2014 verboden werden (verbod op de creatie van primaric versions). In het wetenschappelijke tijdschrift “Nature” is dit in 2015 gedocumenteerd. Anthony Fauci, het hoofd van het “National Institute of Allergy and Infectious Diseases” en de belangrijkste medische adviseur van de Amerikaanse regering voor o.a. de maatregelen inzake de Corona pandemie, heeft vervolgens 3,7 miljoen dollar goedgekeurd dat door het National Institute of Health (NIH) aan het P4 laboratorium in Wuhan werd geschonken om dit soort onderzoek voort te zetten! Dat laboratorium heeft onder leiding van Shi Zhengli (zie wiki) het COVID-19 virus ontwikkeld dat vervolgens ‘per ongeluk’ zou zijn vrijgekomen. Fauci heeft in toespraak voor Georgetown University in 2017 gezegd dat er zeer binnenkort een pandemie zou zijn, en dat zei hij niet op grond van het kijken in een glazen bol. Het is Fauci geweest die een stop heeft gezet op de sanctionering van de succesvolle toepassing van de genezing van COVID-19 besmetting middels hydrochloroquin plus zinksulfaat en een macrolide (een natuurlijk antibioticum) “omdat niet bekend is waarom het werkt”. Welnu, op 10 april heeft Prof. Sandro Giannini (met meer dan 400 wetenschappelijke publicaties op zijn naam) ontdekt hoe mensen ziek worden van COVID-19. Hij heeft 150 COVID-19 patiënten behandeld totdat hij achter de reden van de symptomen kwam. De symptomen blijken niet rechtstreeks door een virale infectie te worden veroorzaakt maar door de reactie van het lichaam op het virus als het eenmaal de cel is binnengedrongen. Door een complexe keten van reacties ontstaat trombose, maar met microklonters, waardoor de haarvaten verstopt raken en die zijn nodig in de longen om te kunnen ademen. De reden van overlijden is daarom verstikking en dat kan worden bestreden, jawel, met de zojuist besproken middelen. Genezing is goedkoop en kan thuis worden gedaan en treedt in na 24 tot 72 uur ongeacht leeftijd en secundaire condities zoals zwaarlijvigheid en diabetes. Een wetenschappelijke publicatie van de hand van Giannini zal over enkele weken verschijnen en dan hopenlijk na nog eens enkele weken zal de pandemie verleden tijd zijn, alhoewel het virus nog steeds zal rondzwerven.

  3. Marrie Avatar
    Marrie

    Inderdaad, er is een geneesmiddel wat de Rotterdamse arts uit Limburg voorschreef aan zijn patiënten, die hij daarmee genas. Helaas mocht dat niet van de Gezondheidsraad omdat… niet bekend was wat de bijwerkingen zouden zijn !? Haha, en over de bijwerkingen van vaccinaties hebben we het niet ? De WHO heeft zelf gezegd in Davos dat ze niet weten wat er van schadelijke bijwerkingen zijn . Kritische vragen werden daar gesteld door een slimme Nigeriaanse arts : ” Wat doet een hulpstof als aluminium met antigenen?” Een antwoord kwam er niet want ze weten het niet ! Voor geïnteresseerden : op de website ” vaccinvrij” is de betreffende video ( nog ) te zien. Nederlands ondertiteld. Een geneesmiddel staat vaccinatie van Bill Gates in de weg. Zoals in het Boek der Waarheid ( deel 3 ) staat : er komt een plan voor wereldwijde vaccinaties. En nu heb je het gedonder. Mensen wordt kritisch op vaccins sowieso. De lijst van bijwerkingen is lang : autisme, eczeem, darmstoornissen, hersenschade, ADHD, ADD, auto immuunziekten enz. Gelukkig is er wat aan Vaccinatieschade te doen: Tinus Smits heeft een manier ontwikkeld om te ontstoren. ( Cease therapie). De abortusindustrie is er ook nauw bij betrokken. Voor de BMR ( bof,mazelen, rode hond) is voor rode hond een longfibrast gebruikt van een ongeboren kind. Het ingeënt kind krijgt daarbij het DNA van een ander kind binnen. Alleen daarom al iets om te weigeren.Hele schoolklassen kregen vroeger mazelen, gewoon uitzieken en met een goed immuunsysteem, dat is een systeem dat niet is aangetast door de troep in vaccins, kan het lichaam dat aan. Win kregen het allemaal en nu wordt ouders angst aangepraat.Bovendien is het gevaccineerde kind de eerste 10 dagen besmettelijk en niet het ongevaccineerde kind. De leugen regeert ook hier: geld, daar gaat het om, dikke winsten voor Gates en consorten.

  4. Jan Joseph Avatar
    Jan Joseph

    Uit bovengenoemd artikel blijkt dat het Corona virus niet door toeval in de wereld is gekomen, maar door menselijk handelingen van iemand die dezelfde denkbeelden heeft als Adolf Hitler. Als we Mijn Kampf van Adolf Hitler lezen dan herkennen we daar de huidige liberaal communistische samenleving in. Niet voor niets wilde Adolf Hitler na de Joden ook de Rooms Katholieken naar de gaskamers vervoeren. En kijk in de huidige samenleving worden Traditionele Rooms Katholieken door de liberaal communistische samenleving vervolgd.

    1. Johan Avatar
      Johan

      Precies ! En daarom moeten we de straat op ! Nederland 28/04 vernam ik… België volgt waarschijnlijk op 23/05…

  5. Lazzaro Felice Avatar
    Lazzaro Felice

    Heeft gebruiker lunsius misschien een link voor het genoemde Nature-artikel uit 2015?

    1. lunsius Avatar

      https://www.nature.com/articles/nm.3985

      NATURE MEDICINE: VOLUME 21 | NUMBER 12 | DECEMBER 2015

  6. lunsius Avatar

    Al heel lang verzamel ik interessante artikelen op velerlei gebied, inmiddels aangegroeid tot vele duizenden artikelen. Bij een zoekroutine onder “artemisia”, wetende dat artemisia veel effectiever dan hydroxychloroquine is en zonder de nare bijwerkingen daarvan, kwam ik een boekje tegen met remedies tijdens de eindtijd, met als titel: “Natuurlijke en bovennatuurlijke remedies, die gegeven werden door de Hemel aan Mary Jane Even, Luz de Maria, Marie-Julie Jahenny en andere instrumenten, door onze Heer Jezus Christus en de Heilige Maagd Maria”:

    Remedie 52 : Wetenschappelijke naam : Artemisia annua L. (zomeralsem, zoete alsem, ging hao)
    Gangbare naam : Artemis (alsem) Familie : Asteraceae (composietenfamilie)

    Woord van de Heilige Maagd Maria op 11 oktober 2014: “De pest zal opnieuw verschijnen veroorzaakt door degenen die de Antichrist dienen en toekijken hoe de economie ineenstort. Daarvoor, zonen, keer terug naar de genezing van het lichaam door wat de natuur bevat voor het welzijn van het lichaam en de huidige ziekte: het gebruik van artemisia annua.”

    Gebruik : Om de malariaparasiet te doden, de gevallen van psoriasis en leukemie te verbeteren. Het heeft een antimicrobiële activiteit.

    Het versterkt het immuunsysteem tegen ebola, koorts, hepatitis B en C, HIV, arteriële druk, ontstekingsremmend, antioxidant en immunosuppressivum.

    Uitleg bij immunosuppressivum : Het is een geneesmiddel dat de werking van het afweersysteem remt. Immunosuppressiva worden gebruikt bij aandoeningen waarbij de ontstekingsreactie van het lichaam ongewenst is.

    Dosering : infusie: 4 infusies per dag gedurende 1 week of 1 dagelijks op preventief niveau. Doe 5 tot 10 gr van de gedroogde plant in 1/2 liter en laat 10 minuten trekken. Malaria: De thee moet 7 dagen worden ingenomen, soms zelfs 12 dagen. Neem alle voorzorgen om een nieuwe infectie te voorkomen.

    Contra-indicaties : Niet voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, niet voor personen die anticoagulantia (antistollingsmiddelen) nemen, zoals warfarine. Er kan braken, diarree, buikpijn, netelroos, misselijkheid, bradycardie (te lage hartslag) of hypoglykemie (te lage bloedsuikerspiegel) optreden. Contact met de plant kan allergische reacties veroorzaken. Gebruik het niet voor lange tijd, omdat het zich ophoopt in de zenuwen.

    Waarnemingen : de halfwaardetijd van alsem is erg kort, slechts 1,5 uur. Interacties : met pompelmoessap en met geneesmiddelen die worden gemetaboliseerd door cytochromen (sommige eiwitten van de lever).

    PS: Artemisia is als medicament door de Wereldgezondheidsorganisatie weerhouden omdat deze organisatie de economische belangen van de farmaceutische industrie dient. Zie: Malaria World, July 20, 2015: “Artemisia against malaria: efficient but banished” July 20, 2015, by Pierre Lutgen.

    Het zou interessant zijn om in plaats van hydroxychloroquine, dat door Vladimir Zelenko wordt voorgeschreven ter bestrijding van COVID-19 om de opname van zinksulfaat in het lichaam te bevorderen, door artemisia annua te vervangen.

    1. Johan Avatar
      Johan

      Allez ! Massaal innemen zou ik zeggen ! In kruidenwinkels zeker te verkrijgen, durf ik hopen. Maria onze Superverpleegster !

      1. lunsius Avatar

        Helaas is dat in onze contreien niet zo makkelijk te krijgen. Het kan bij KI Science in Engeland worden besteld. Maar het mag niet continu worden gebruikt omdat het zich in de zenuwen ophoopt. Als prophylax werkt knoflook beter: 3 knoflookbollen en 250 gram verse gember vermalen en mengen met 500 gram honing (tbv de stabiliteit). Elke avond voor het slapen gaan 1 lepeltje in warm water verbeterd het immuunsysteem voldoende. Bij tekenen van infectie ook ’s ochtends.

    1. Johan Avatar
      Johan

      Is dat de site waarop het besteld kan worden…?

  7. lunsius Avatar

    Ja inderdaad. O ja, ook citroen doen als je het knoflookmengsel in het water doet. Dat valt beter op de maag.

  8. Tine Avatar
    Tine

    BIJ DODELIJKE PLAGEN – Marie-Julie Jahenny

    * De ene en enige remedie om zichzelf te beschermen is een stukje van heel dun papier (sigarette-blaadje) in te slikken met daarop geschreven :
    O, JESU CHRISTE, VICTOR MORTIS, SALVA NOS
    O, JEZUS, OVERWINNAAR VAN DE DOOD, RED ONS
    O, CRUX, AVE, SPES ÚNICA
    O, KRUIS, ONZE ENIGE HOOP, WE GROETEN U