Profetie

De belangrijke Synode uit de profetie van Garabandal

In Garabandal werd gezegd dat na de vierde paus na Johannes XXIII de Eindtijd zou aanbreken. De vierde paus is Benedictus. We zitten er dus middenin. En de Grote Waarschuwing zou komen na een belangrijke synode. Momenteel is de enige synode die in het Vaticaan gepland is, de Amazonesynode. Wat tot voor enkele jaren een onbelangrijke synode bleek, blijkt nu wel degelijk een belangrijke synode te zijn, zo belangrijk dat ze zelfs een schisma dreigt te veroorzaken in de Kerk.

Het is dus niet de Familiesynode, noch de Jongerensynode, maar de Amazonesynode die voldoet aan deze omschrijving. Het is slechts van deze op handen zijnde synode dat het werkdocument zo extreem is dat ze door bepaalde kardinalen als ronduit ketters werd omschreven, een afval van het geloof. Kardinaal Brandmüller zei over het document: “Het moet nu met nadruk gezegd worden dat het Instrumentum Laboris de bindende leer van de Kerk tegenspreekt op beslissende punten en dus als ketters moet betiteld worden;” en Kardinaal  Müller noemde de komende Synode een “sloopkogel” die een “herstructurering van de Universele Kerk” tot doel heeft.” De modernistische Mgr. Overbeck zei dat na deze synode “niets meer zal zijn zoals het was” in de Kerk.

Onze Lieve Vrouw vertelde Conchita in 1961 dat na een belangrijke Synode spoedig de Waarschuwing zou komen. Toen Conchita dit aan haar tante vertelde vroeg ze of ze het had over het Vaticaans Concilie (dat toen bezig was). Ze zei: “Nee, de Maagd sprak niet van een Concilie,  maar van een Synode en ik denk dat de Synode een klein concilie is.” Het is onmogelijk voor een 12-jarig meisje om zomaar zonder kennis over een Synode te spreken, dat toen niet bestond (er was geen Synode bezig noch gepland, en algemene bisschoppensynodes in het Vaticaan werden pas geherintroduceerd door Paus Paulus VI, dus ná de verschijningen in Garabandal). Moeder Garcia voegde eraan toe dat ze deze informatie verkreeg van vader Rafinel die het hoorde van vader Pesquera, die de sommige van de eerste boeken over Garabandal schreef.

Pausen

De H. Maagd verscheen te Garabandal van 1961 t.e.m. 1965 aan 4 jonge meisjes. Daar voorspelde Maria o.a. de Waarschuwing of de Verlichting van het geweten, het Groot Wonder en de Kastijding. O.a. de Heilige Pater Pio heeft dit Groot Wonder vlak voor zijn dood gezien in een visioen.

De H. Maagd vertelde de zienertjes ook over de pausen. Conchita, één van de zieners, zei dat na de dood van Johannes XXIII in 1963 er nog drie pausen komen voor het Einde der Tijden. Eigenlijk waren het er vier, maar één zou een heel korte regeerperiode hebben, zodus werd deze eigenlijk niet meegeteld door de H. Maagd.

Deze profetie is vervuld, want na Johannes XXIII kwam

 1. Paus Paulus VI
 2. Paus Johannes Paulus I
 3. Paus Johannes Paulus II
 4. Paus Benedictus XVI

Jorge Bergoglio is reeds 6,5 jaar aan de macht, maar Paus Benedictus XVI is nog steeds in leven, en resideert in Mater Ecclesiae (Moeder de Kerk), een klooster in het Vaticaan.

Communisme

De Heilige Maagd sprak in Garabandal ook over de dreiging van het Communisme. Ze zei dat als de Grote Waarschuwing – de Gewetensverlichting zou aanbreken, het Communisme de Kerk zou vervolgen. Deze profetie is ook vervuld. Jorge Bergoglio en zijn entourage zijn bevrijdingstheologen – dat zijn “kerkelijke communisten”. Jorge Bergoglio die de Chinese katholieken uitlevert aan de Communisten in Peking en Communistische bisschoppen gaat wijden. Jorge die bevrijdingstheologen zalig en heilig verklaart?… En Bergoglio die aan de lopende band traditionele bisschoppen ontslaat en congregaties ontmantelt. Bovendien zei de H. Maagd dat op het ogenblik van de Waarschuwing de Paus niet in het openbaar zou zijn, hij zou zich moeten schuil houden (Paus Benedictus leeft in het klooster).

Alle elementen van de profetie met betrekking tot de Grote Waarschuwing zullen eind oktober zijn vervuld

 1. De Ware Paus houdt zich schuil in het klooster van Mater Ecclesiae (nu reeds).
 2. Het Communisme is binnengedrongen in het Vaticaan (nu reeds).
 3. Er zal een belangrijke Synode hebben plaatsgevonden (vanaf 27 oktober).

 

Categorieën:Profetie

6 antwoorden »

 1. |
  geachte redactie,
  |
  als : Paus Johannes Paulus I … (die 33 dagen heeft
  geregeerd, en dus eigenlijk niet meetelde)
  |
  ja dan is Benedictus … dus NIET de #4e, maar de #3e !!
  |
  verder, mogen wij Bergoglio, niet mee`rekenen — en vervolgens mogen wij DE *interim paus* straks, ook niet mee`nemen in onze calculatie, en dan blijft dus nog slechts over als de #4e & laatste paus : Petrus Romanus …!!
  |
  PS : profetie’en, zijn hemelse boodschappen voor de gelovigen op aarde — profetie, staat derhalve NIET toe, dat je zo`iets *vergeestelijkt*, om maar te kunnen zeggen dat het in de hemel zelf, ging of nog gaat gebeuren …

  • Neen, beste Hero. Er werd voorzegd: 3 pausen, maar eigenlijk vier, maar één zou een heel korte regeerperiode hebben en eigenlijk niet meetellen. Dus wij tellen er 4 inclusief deze met heel korte regeerperiode. De laatste = Benedictus. Letterlijke profetie kan inderdaad niet vergeestelijkt worden, maar wat Pius X kreeg was in essentie geen profetie maar een (profetisch) visioen. En de visioenen van de Apostel Johannes bvb. in Openbaring, zijn ook niet altijd letterlijk op te vatten (vrouw die kind baart, naar woestijn vlucht, beest dat uit de zee oprijst etc). Er is dus onderscheid tussen profetie (letterlijk: woordelijk – een Woord van God) en visioen of een visioenbeeld (wat moet geïnterpreteerd worden). Idem voor het Derde Geheim: de H. Vader die op een berg aan de voet van een kruis wordt doodgeschoten door pijlen en kogels, en vervolgens twee Engelen die bloed opvangen etc… Ook Vader Gruner zei dat het Derde Geheim uit twee delen bestaat: het visioen en de uitleg ervan. Mvg.

 2. Zoals u misschien weet, kunt u in plaats van de letters op uw toetsenbord ook de zogenaamde alt-codes gebruiken. Dat zijn ASCII tekens. ASCII is de afkorting van American Standard Code for Information Interchange en is een wereldstandaard van letters, lees- en andere tekens. Door de alt-toets in te drukken en vervolgens een cijfer in te typen, kun je dus een smiley, letter of een ander teken neerzetten, ook als dat niet op je toetsenbord voorkomt.

  Welnu, ik nodig u uit om de volgende Alt-codes achtereenvolgens in te typen en vervolgens de cijfers bij elkaar op te tellen: 66, 69, 82, 71, 79, 71, 76, 73, 79.

  Ik ben niet van zo van de complottheorieën en wil niet kwaadspreken, mais le résultat fait quand-même un peu froid au dos..

  Stom toeval of Openbaring 13:18?

  MARANATHA

  • U bedoelt optellen van de getallen, niet van de cijfers.
   Frappant resultaat!

 3. Inderdaad Herman, merci voor de correctie!

  Veel is er her en der al over geschreven, maar op de vraag waarom uitgerekend de aanstaande synode een meervoudige breuk met de leer en traditie impliceert, geeft de volgende link m.i. een goed onderbouwd en helder antwoord: