Garabandal: Profetieën over pausen

De H. Maagd verscheen te Garabandal van 1961 t.e.m. 1965 aan 4 jonge meisjes.

weeping129

Daar voorspelde Maria o.a. de Waarschuwing of de Verlichting van het geweten, het Groot Wonder en de Kastijding. O.a. de Heilige Pater Pio heeft dit Groot Wonder vlak voor zijn dood gezien in een visioen.

Maria vertelde de zienertjes ook over de pausen. Conchita, één van de zieners, zei dat na de dood van Johannes XXIII in 1963 er nog drie pausen komen voor het Einde der Tijden. Eigenlijk waren het er vier, maar één zou een heel korte regeerperiode hebben, zodus werd deze eigenlijk niet meegeteld door Maria, zei Conchita.

Deze profetie is vervuld, want na Johannes XXIII kwam

1. Paus Paulus VI

Paolovi

2. Paus Johannes Paulus I (die 33 dagen heeft geregeerd, en dus eigenlijk niet meetelde)

Albino_Luciani,_1969_(3)

3. Paus Johannes Paulus II

johnpaul2

4. Paus Benedictus XVI

pope-benedict-stock

Dus: Paus Benedictus is de laatste paus hier op aarde en hij zal de Verlichting van het geweten, het Wonder enz. meemaken. Deze paus mag dan wel “afgetreden” zijn, voor God blijft hij nog altijd Paus! Bijgevolg komt deze profetie exact overeen met de profetieën in de boodschappen van de Waarschuwing.

http://www.virgendegarabandal.com/conferencia_jose_luisENGLISH.htm

http://twoheartspress.com/blog/garabandal-prophecies-fulfilled-today/