Bergoglio benoemt pro-abortus activiste en WEF-lid Mariana Mazzucato tot lid van de ‘Pauselijke Academie voor het Leven’

Bergoglio heeft op 15 oktober onder vele anderen de Italiaanse atheïste en pro-abortusactiviste professor Mariana Mazzucato benoemd tot voltijds lid van de (voormalige) ‘Pauselijke Academie voor het Leven.’

Op de website van het Vaticaan staat op het bulletin van 15 oktober over benoemingen en ontslagen, onder de sectie ‘Benoemingen van gewone leden tot de Pauselijke Academie voor het Leven‘:

De Heilige Vader heeft de volgende personen aangesteld als gewone leden van de Pauselijke Academie voor het Leven; Mgr. Carlos Gustavo Castillo Mattasoglio; de dominee Fr. Humberto Miguel Yáñez Molina, SJ; de vooraanstaande professoren Carlos Centeno Cortés; Roberto Dell’Oro; Federico de Montalvo Jääskeläinen; Paolo de Tarso Ramos Ribeiro; Mariana Mazzucato; Saad Al-Din Mosaad Helaly; John N. Nkengasong; Jean Marie Okwo-Bele; Stephan Werner Sahm; Martha Margarita Luz Tarasco Michel; Sheila Dinotshe Tlou; Krzysztof Wiak.

Mazzucato is een PhD. Professor in de Economie van Innovatie en Publieke Waarde. Haar hele palmares staat te lezen op de website van het World Economic Forum, waar zij duidelijk lid van is.

Ze staat bekend om haar atheïsme en haar uitgesproken pro-abortus standpunt. Toen het Hooggerechtshof in de VS Roe v. Wade ongedaan maakte, publiceerde ze op haar Twitteraccount een video waarin een vrouw een scheldtirade houdt tegen Christenen, en het commentaar: “Zo goed!”.

De voormalige ‘Pauselijke Academie voor het Leven’ is al langer vervallen tot een soort ‘Bergogliaanse Academie voor de Dood‘. In augustus nog noemde de president van de academie abortus “een pijler van ons sociaal leven”, waarna die een felle veeg uit de pan kreeg van Aartsbisschop Viganò, de enige bisschop die toen heeft gereageerd!

Deze nieuwe benoeming – in een reeks van vele benoemingen – bewijst eens te meer de waarheid van de profetie van David Wilkerson in 1973:

De ‘paus’ zal meer beschouwd worden als een politieke leider, eerder dan een spirituele leider in deze kerkvereniging. […] Ik zie wereldse mensen binnendringen in die superkerk. Het zullen ongodsdienstige antichrist-mensen zijn, geobsedeerd met het idee dat deze superwereldkerk een grote politieke macht moet worden, sterk genoeg om iedereen te verslaan die haar acties tegenspreekt. En terwijl de leiders spreken over mirakels, liefde en verzoening, zullen die huurlingen, die voor hen werken, iedere religieuze organisatie lastigvallen en vervolgen die niet onder hun leiderschap komt. Ik zie homoseksuelen en lesbiennes verwelkomd worden in deze superkerkvereniging. Ik zie deze superwereldkerk, onder het mom van ‘verkeerd begrepen zijn’, homoseksuelen en lesbiennes aanvaarden als leden. Homoseksuele en lesbische ‘liefde’ zal vergoelijkt worden door het leiderschap van deze kerkvereniging. Homoseksuelen zullen niet enkel verwelkomd worden, maar ze zullen aangemoedigd worden om verder te doen met hun homoseksuele daden. Homoseksuelen zullen niet enkel gewijd worden en plaatsen van leiderschap krijgen, ze zullen toegejuicht worden als een nieuwe wind van baanbrekende evangelisatie.

Bron: Gloria News