Angst voor coronavirus doet Bergoglio zijn top over een ‘Globaal Onderwijspact voor een nieuw Humanisme’ uitstellen

De hele hysterie rond het coronavirus kent zijn gevolgen: alle scholen en universiteiten in Italië zijn nu gesloten tot zeker half maart en Bergoglio heeft zijn top ““Heruitvinden van de Globale Onderwijsalliantie”, dat in mei zou plaatsvinden, uitgesteld tot oktober.

Het Vaticaan kondigde op 3 maart aan dat het evenement ‘Globaal Pact over Educatie’ wordt verschoven naar oktober vanwege de “onzekerheid gelinkt aan de verspreiding van het coronavirus.”

Een week lang zullen er evenementen zijn rond het Globaal Onderwijspact. Deze waren gepland van 10 tot 17 mei, maar werden nu verschoven naar 11 tot 18 oktober. Het Pact zou moeten ondertekend worden op 14 oktober.

Bergoglio nodigt vertegenwoordigers van alle grote religies, internationale organisaties en diverse humanitaire instellingen, topfiguren van de politieke, economische en academische wereld, prominente atleten, wetenschappers en sociologen om een “Globaal Pact over Onderwijs” te ondertekenen, om zogezegd de “jongere generaties een verenigd en broederlijk gezamenlijk ‘huis’ door te geven.”

Er is een globaal onderwijspact is nodig om ons te onderwijzen in universele solidariteit en een nieuw humanisme“, zo zei Bergoglio in een videoboodschap om het initiatief te lanceren. Een speciaal hiervoor opgerichte website voegt daaraan toe: “Onderwijzen van jonge mensen in broederlijkheid, in het leren van het overstijgen van verdeeldheid en conflicten, hospitaliteit promoten, rechtvaardigheid en vrede: Paus Franciscus heeft iedereen die bezorgd is over de educatie van de jonge generatie om een Globaal Pact te ondertekenen, om een globale verandering te creëren van de mentaliteit, door middel van educatie.”

Met andere woorden: Bergoglio wil dat onze kinderen worden gebrainwasht met zijn visie over “globalisme.” Want Bergoglio citeerde op een gegeven moment… jawel, zijn “Menselijke Broederlijkheidsdocument” dat hij in februari dit jaar samen met de Groot-Imam van Al-Ahzhar in Abu Dhabi ondertekende.

Reeds in mei 2019 riep Bergoglio op tot de creatie van ‘supranationale autoriteiten’ om VN-doelstellingen af te dwingen en “het klimaatbeleid af te dwingen,” met andere woorden, hij riep eigenlijk op tot de vorming van een soort ene-wereldregering, iets waartoe hij eerder al had opgeroepen in zijn milieu-encycliek “Laudato Si.”

Bron: LifeSiteNews