Bergoglio inviteert pro-abortus VN-beambten naar de Amazonesynode

Naast de bisschoppen en kardinalen die op de Amazonesynode zijn uitgenodigd, welke bekend staan om hun heterodoxe standpunten (o.a. anti-celibaat), heeft Bergoglio nu ook leden van de VN uitgenodigd op deze aanstaande synode. Recent zei Bergoglio nog dat we instellingen zoals de EU en de VN “moeten gehoorzamen.”

Er zijn twee bekende namen die met de Verenigde Naties geassocieerd zijn, die op de gastenlijst staan (meer bepaald: de speciale genodigden) voor de komende Amazonesynode: de Amerikaanse economist Jeffrey Sachs (adviseur van de huidige Secretaris-Generaal van de VN) en de Koreaanse voormalige Secretaris-Generaal van de VN Ban Ki-Moon. Zij maken deel uit van de 185 mensen die uitgenodigd zijn op de synode, die in Rome zal plaatsgrijpen van 6 tot 27 oktober. Bij de speciale genodigden zijn ook nog een aantal zogenaamde “klimaatwetenschappers” uitgenodigd. Sachs en Ki-Moon staan bekend om hun pro-abortus standpunten. In het kader van “strijd tegen de klimaatverandering” werden er reeds heel wat conferenties gehouden in het Vaticaan, waarbij o.a. Sachs en anderen kwamen spreken.

Naast de bisschoppen van de Zuid-Amerikaanse landen die met de Amazone geassocieerd worden, zijn er ook bijzondere genodigden, uitgekozen door Bergoglio zelf. Daaronder bevinden zich  (de pro-gay) Kardinaal Schönborn, Kardinaal Maradiaga, Kardinaal O’Malley, Kardinaal Marx, Mgr. Paglia, Mgr. Sanchez Sorondo, vader Antonio Spadaro,.. etc etc: allemaal bekende modernisten uit het Bergoglio-kamp.

Kardinaal Brandmüller had het werkdocument van de Amazonesynode reeds bestempeld als “ketters”, hij zei dat het een geloofsafval van de Goddelijke Openbaring inhoudt, en dat het met alle daadkracht moet verworpen worden. “Het Instrumentum Laboris voor de Amazonesynode vormt een aanval op de fundamenten van het Geloof, en op een wijze die tot nu toe nog niet voor mogelijk werd geacht. Daarom moet het verworpen worden met de grootste daadkracht.

Aartsbisschop Viganò zei reeds dat het Bergoglio zelf is die een schisma uitlokt. “Paus Franciscus zegt dat (dat hij niet bang is van schisma’s), omdat hij weet dat de Amazonesynode een schisma zou kunnen uitlokken. Hij staat klaar om te zeggen dat anderen het schisma veroorzaken, maar hij lokt het zelf uit,” aldus Mgr. Viganò in een recent interview.

Inderdaad, het zijn niet de trouwe katholieken die zich afscheuren van de Ware Kerk, maar het is Rome dat zich afscheurt van de Ware Kerk, en dus van ons. Want de profetie van La Salette in 1846 luidt: “Rome zal het geloof verliezen en de zetel worden van de Antichrist.” Rome kan dan onmogelijk nog in eenheid blijven met de Katholieke Kerk. Na oktober zal wellicht de hel losbarsten in de Kerk.

LifeSiteNews (1), (2)