Het Vaticaan is wanhopig en lanceert opnieuw een stunt om het imago van Bergoglio wat op te krikken

Het Vaticaan heeft de ‘award-winnende’ documentairemaker Wim Wenders opgetrommeld om een film te maken over Bergoglio, welke vanaf 18 mei in de cinemazalen te zien zal zijn: “Paus Franciscus – een man van zijn woord.” De zoveelste poging om Bergoglio’s imago op te krikken…

In een praatprogramma op de Amerikaanse zender Fox News werd deze aankomende film bediscussieerd. Laura Ingraham vroeg zich af waarom het Vaticaan een PR-campagne lijkt gelanceerd te hebben vijf jaar nadat Bergoglio ‘paus’ werd. Over de titel van de film zei zei: “Moet je dat wel zeggen? Tenslotte ben je toch de paus?”

Raymond Arroyo van EWTN, die ook in het praatprogramma aanwezig was, zei dat de documentairemaker Wim Wenders gerecruteerd werd door het Vaticaan. De 72-jaar oude Duitse filmmaker werd geboren in een katholieke familie en is 5 keer hertrouwd. Wenders heeft ook muziekvideo’s voor U2 en Talking Heads geproduceerd.

“Waarom sponsort het Vaticaan een film over hun baas?” vroeg Arroyo, en hij noemde het een publiciteitsstunt, een sentimentele video. “Sommigen zeggen dat dit een poging is om de Paus te isoleren en hem te beschermen van kritiek die hij over zich heeft gekregen de afgelopen 5 jaar vanwege de veranderingen in de kerkelijke leer, praktijk en doctrine  – en dat is een grote zorg voor sommigen.”

Het lijkt erop dat het Vaticaan met deze film het imago van Bergoglio wat wil oppoetsen, maar dat Bergoglio hierdoor misschien ook zijn eigen zelfbeeld wil opkrikken: “Kijk, wat ben ik toch goed!”

Bron: LifeSite


Hij [De Valse Profeet] heeft zijn positie zorgvuldig gemanipuleerd en spoedig zal, te midden van zijn luisterrijk hof, zijn hoogdravende gedrag gezien worden. Zijn trots, arrogantie en zelfobsessie zullen in het begin zorgvuldig voor de wereld verborgen worden. In de buitenwereld zal er een zucht van opluchting te horen zijn, als de trompetten schallen om zijn ambtstermijn als hoofd van Mijn Kerk aan te kondigen. Mijn Lichaam is Mijn Kerk, maar het zal niet aan Mij, Jezus Christus, zijn dat hij zijn trouw belooft, want hij bezit geen enkele liefde voor Mij. Zijn trouw gaat uit naar het Beest en hoe zal hij Mijn gewijde dienaren, die hem zullen steunen, uitlachen en bespotten. Hij, die het waagt in Mijn tempel plaats te nemen, en die door de Boze gestuurd werd, kan de waarheid niet spreken want hij komt niet van Mij. Hij werd gestuurd om Mijn Kerk te ontmantelen en in kleine stukjes te scheuren (Boek der Waarheid, de Heer op 8 maart 2013).