Jorge ‘Wir-schaffen-das’ Bergoglio: “Stel waardigheid van migranten vóór nationale veiligheid”

Pope Francis greets migrants during his visit at the Castelnuovo di Porto refugees center, some 30km (18, 6 miles) from Rome, Thursday, March 24, 2016. The pontiff washed and kissed the feet of Muslim, Orthodox, Hindu and Catholic refugees Thursday, declaring them children of the same God, in a gesture of welcome and brotherhood at a time when anti-Muslim and anti-immigrant sentiment has spiked following the Brussels attacks. (L'Osservatore Romano/Pool Photo via AP)
Bergoglio groet enkele vluchtelingen alvorens hen de voeten te wassen. (L’Osservatore Romano/Pool Photo via AP)

Bergoglio heeft een 20-puntenplan uitgevaardigd voor regeringen betreffende de verwelkoming van migranten en vluchtelingen. Zijn bedoeling is om het fundament te leggen voor het ontwerp van twee globale verdragen, die naar verwachting tijdens de Algemene Vergadering van de VN in september 2018 zullen aangenomen worden.

Het document “Reageren op Vluchtelingen en Migranten: Twintig Actiepunten” werd op 21 augustus gepubliceerd door de Vaticaanse afdeling voor migranten en vluchtelingen, die vorig jaar opgezet werd door Bergoglio en onder zijn supervisie opereert. De actiepunten werden persoonlijk goedgekeurd door Bergoglio. In een boodschap die hij vrijgaf vóór de publicatie, zei Bergoglio dat hij “herhaaldelijk” zijn “bijzondere bezorgdheid uitte voor de laakbare situatie van vele migranten en vluchtelingen die vluchten van oorlog, vervolging, natuurrampen en armoede.” De situatie was “ongetwijfeld een teken van de tijd”, zo zei hij.

Het document stelt dat “het ultieme doel” het bouwen van “een inclusieve en duurzame gezamenlijke thuis voor allen” is. De 20 punten zijn gegroepeerd in vier oproepen tot actie: verwelkomen, beschermen, promoten en integreren. Er staat: “Terwijl gigantische aantallen van mensen gedwongen worden hun huizen te verlaten door vervolging, geweld, natuurrampen en de gesel van armoede, zou migratie desalniettemin moeten erkend worden, niet als een nieuw fenomeen, maar eerder als een natuurlijk menselijk antwoord op crisis en een getuigenis tegenover het aangeboren verlangen van elke mens naar geluk en een beter leven.”

In zijn boodschap zei Bergoglio dat persoonlijke veiligheid en waardigheid van de migrant zou moeten vooropgesteld worden, vóór de nationale veiligheid. Hij gaf aan dat migratie een belangrijke focus van het Vaticaan moet zijn in de aanloop naar de Algemene Vergadering van de VN in 2018. Hij maakte deze kwestie centraal in zijn “pontificaat” door binnen de week na zijn verkiezing naar Lampedusa af te zakken en tussen de migranten een Mis op te dragen. Hij heeft ook verschillende Syrische moslimfamilies vanuit een Grieks vluchtelingenkamp laten overvliegen naar het Vaticaan; de Christelijke families liet hij in de steek. En de Christenen, die de terreur van de islamisten ontvluchten, krijgen in de vluchtelingenkampen met dezelfde vijandigheid te maken. Een Koerd die in een IS-gevangenis heeft gezeten, zei dat hij in Duitsland zijn beulen opnieuw tegen het lijf liep.

Bergoglio werkt onder één hoedje met mensen zoals Merkel, Soros en aanverwanten, om de Katholieke cultuur in Europa verder af te breken en de Islamisering van Europa te bevorderen, onder het mom van “menslievendheid”.

De Zwitserse Garde zei afgelopen week echter dat het een kwestie van tijd is vooraleer er een aanslag gebeurt in het Vaticaan. In september 2015 schreven we reeds over de toenemende islamisering van Rome:

Van 9 uur in de morgen rekruteren Moslims elke dag mensen voor de Islam, in de schaduw van de St-Pietersbasiliek. Ze houden de Koran in de lucht en dragen hangende posterborden die Allah en de Islam promoten. Deze taferelen worden nu regelmatig gezien in Europese steden. Tevens in Rome nodigden gebaarde mannen andere Moslims uit om te bidden tot Allah.

Terwijl hun medegelovigen in het Midden Oosten en Afrika Christenen vervolgen, verkrachten, vermoorden en hen in ballingschap drijven, houden de Islamisten zich ongemoeid bezig met het verkondigen van hun geloof op het St-Pietersplein. “Terwijl het Vaticaan discussieert, heeft de Vaticaanse buurt reeds de grootste concentratie van Islamitische gebedshuizen in heel Rome,” zei Di Giacomo.

 

Een voorbeeld van de toestanden in Rome afgelopen week:

Andere burgeroorlog-achtige toestanden in Catania:

Een Italiaanse journaliste die in mei live op tv werd aangevallen door migranten in Rome:

 

Het Gatestone Instituut schreef in december 2016:

Gewelddadige misdaden – waaronder verkrachtingen, seksuele en fysieke mishandelingen, steekpartijen, huisvredebreuk, beroving, diefstal en drugshandel – is met een enorme vaart gestegen in Duitsland sinds kanselier Angela Merkel meer dan een miljoen – voornamelijk mannelijke – migranten verwelkomde uit Afrika, Azië en het Midden-Oosten. Heel weinig tot bijna geen van de migranten werden ingeënt voordat ze Duitsland werden binnengelaten.

Migranten hebben 208.344 misdaden gepleegd in 2015, volgens een vertrouwelijk politierapport dat gelekt is naar Bild. Dit getal representeert een stijging van 80% sinds 2014 en staat gelijk aan een dagelijkse hoeveelheid van 570 misdaden door migranten, en 23 misdaden per uur, alleen al in 2015.

Het echte aantal migrantenmisdaden is veel hoger, maar het rapport, dat geproduceerd is door de Federale Recherchedienst Bundeskriminalamt, BKA), bestaat alleen maar uit misdaden die opgelost zijn (aufgeklärten Straftaten). Volgens politiestatistieken wordt gemiddeld ongeveer maar de helft van alle misdaden in Duitsland in elk willekeurig jaar ook echt opgelost (Aufklärungsquote). Dit impliceert dat het echte aantal misdaden dat gepleegd wordt door migranten in Duitsland in 2015 op zou kunnen lopen tot 400.000.

En in een artikel over de toenemende verkrachtingscrisis in Duitsland, in november 2016:

Dat de mainstream media erin faalt om het echte verhaal over de verkrachtingscrisis van migranten aan het licht te brengen verklaart wellicht waarom er – na meer dan een jaar van dagelijkse seksuele misdrijven – er heel weinig publieke ophef is geweest over de ellende die zoveel Duitsers is overkomen. Censuur is een nationaal veiligheidsprobleem geworden – met effect.

Openbare ruimten zijn in Duitsland steeds gevaarlijker aan het worden. Migranten hebben Duitse vrouwen en kinderen lastiggevallen op stranden, fietspaden, begraafplaatsen, discotheken, supermarkten, muziekfestivals, parkeergarages, speelplaatsen, scholen, winkelcentra, taxi’s, het openbaar vervoer (bussen, trams, sneltreinen, en metro’s), openbare parken, pleinen, openbare zwembaden en openbare toiletten. Nergens is het veilig.

Op 1 oktober hebben twee migranten een 23-jarige vrouw verkracht in Lüneburg. Ze was aan het wandelen in een park met haar jonge kindje toen twee mannen haar van achteren vastgrepen. De mannen, die ontsnapt zijn en vrijuit lopen, dwongen het kind om te kijken terwijl ze om de beurt de vrouw aanvielen.

In 2016 zei Mgr. Schneider over de migrantencrisis het volgende:

“Dit is een min of meer politieke kwestie. Het is niet de eerste taak van de bisschoppen om politieke verklaringen te geven. Maar als een burger, niet als bisschop, zou ik zeggen dat deze zogezegde ‘migratie’ artificieel gepland en geprogrammeerd is, men kan zelfs spreken van een soort invasie. Sommige globale politieke machten bereidden het reeds vele jaren geleden voor, door verwarring en oorlogen te creëren in het Midden-Oosten door deze terroristen te “helpen” of hen niet officieel tegen te werken, en dus op een manier droegen zij bij tot deze crisis. Het transfereren van zo’n massa mensen, die voornamelijk Moslim zijn en tot een zeer andere cultuur behoren, naar het hart van Europa, is problematisch.Zodoende is er een geprogrammeerd conflict in Europa en het burgerlijk en politiek leven wordt gedestabiliseerd. Dit moet evident zijn voor iedereen.”

 

Bron: The Guardian


Bid de Rozenkrans!

Lepanto II – 2017

De slag bij Lepanto op 7 oktober 1571 dreef de Ottomanen terug uit het Middellandse Zee-gebied. De strijd werd gewonnen door de Heilige Liga (bestaande uit alle Christelijke zeevarende Europese staten en opgericht door de paus) mede doordat paus Pius V opriep tot het massaal bidden van de Rozenkrans. Vandaar dat oktober traditioneel de Rozenkransmaand is. Na het beleg van Wenen in 1683 door de Ottomanen werd opnieuw de Heilige Liga (bestaande uit Polen, Rusland, Malta, Venetië, Toscane en het Heilig Roomse Rijk) opgericht om het Ottomaanse Rijk terug te dringen en het Christelijk Europa te bewaren. Wij moeten anno 2017 echter enkel strijden tegen de huidige Islamisering met ons allermachtigste geestelijk wapen: onze Rozenkrans.