Bergoglio: “Ethisch gezien moet iedereen het coronavaccin nemen”

Bergoglio heeft iedereen opgeroepen om het coronavaccin te nemen, omdat dit onze ‘ethische’ plicht zou zijn. Maar hij vertelde er niet bij dat er onschuldig kinderbloed aan deze vaccins hangt, omdat cellen van vermoorde kinderen werden gebruikt in de ontwikkeling ervan. Eerder gaf de Congregatie van de Geloofsleer ook al een verklaring waarin het gebruik van onethische vaccins aanvaardbaar werd genoemd. 

In een interview met de Italiaanse tv-zender Canale 5 zei Bergoglio dat “iedereen” het COVID-19 vaccin moet nemen.

“Ik geloof dat iedereen het vaccin zou moeten nemen.” Hij zei dat hij zelf het vaccin zal nemen, en het “volgende week” zal laten toedienen aan de inwoners van het Vaticaan. Hij zei dat “het moet gedaan worden.”

Bergoglio suggereert dat het “een ethische keuze is, omdat je speelt met gezondheid, leven, maar je ook speelt met het leven van anderen.”

“Ik versta niet waarom sommigen zeggen: ‘Nee. Vaccins zijn gevaarlijk.’ Als het gepresenteerd wordt door dokters als iets dat veilig is, dat geen speciale gevaren heeft, waarom het dan niet nemen? Er is een suïcidale weigering die ik niet weet uit te leggen.”

Neen, Bergoglio. Er is een suïcidale aanvaarding van dit vaccin. 

  1. Ethisch gezien mogen we dit vaccin NIET nemen, omdat er bloed van onschuldige kinderen aan hangt,
  2. én omdat het vaccin géén vaccin is, maar genetische manipulatie (via de mRNA techniek, nog nooit eerder gebruikt in vaccins, laat staan goedgekeurd – net omwille van de vele gevaarlijke bijwerkingen én het mogelijk omgekeerd, ziekte-verergerend effect), en dus in plaats van ons lichaam te ‘redden’, het ons lichaam zal verwoesten. 

Maar, het werd voorzegd, dat Bergoglio zelfs – in de niet zo verre toekomst – zal oproepen om het merkteken van het Beest te aanvaarden.

Bergoglio is de paus niet, en zelfs al ware hij de paus, dan is hij niet onfeilbaar, omdat hij niet ex cathedra over geloof en zeden spreekt.

Luister niet naar hem, maar naar betrouwbare kerkleiders zoals Kardinaal Burke, Mgr. Schneider en andere geestelijken die nog geloof hebben.

Bron: LifeSiteNews

Lees hier meer over de mogelijke gevaren van het coronavaccin.