Mgr. Athanasius Schneider waarschuwt voor coronavaccin dat ontwikkeld wordt met behulp van foetaal celweefsel

Diverse farmareuzen ontwikkelen een coronavaccin met behulp van celmateriaal dat afstamt van stamcellen van geaborteerde foetussen. Dit is uiteraard onethisch, en Mgr. Atahansius Schneider waarschuwt dan ook voor dit vaccin, dat hij ziet als een initatief van Satan om aan iedereen abortus op te dringen.

Er zijn verschillende farmareuzen die momenteel een vaccin ontwikkelen door middel van celmateriaal dat afkomstig is van cellen van geaborteerde foetussen.

De vaccins die ontwikkeld worden door Moderna, Oxford Universiteit/AstraZeneca, CanSino Biologics/Peking Instituut voor Biotechnologie en Inovio Farma gebruiken een menselijke foetale niercellijn die HEK-293 genoemd wordt. HEK-293 werd oorspronkelijk genomen van nierweefsel van een meisjesfoetus die in Nederland in 1972 werd geaborteerd, en later in een lab in een cellijn werd ontwikkeld, in 1973. Gruwelijk!

Janssen, de farmaceutische afdeling van Johnson&Johnson gebruikt de menselijke foetale cellijn PER.C6 om hun coronavaccin te ontwikkelen. Het celmateriaal voor PER.C6 werd afgezonderd van het weefsel van de retina van een 18-weken oude jongetjesfoetus die in Nederland in 1985 werd geaborteerd, en in 1995 in een labo in een foetale cellijn werd ontwikkeld.

Het kind kreeg geen naam, maar werd een nummer, en het celweefsel van deze kindjes wordt nog steeds overal gebruikt in laboratoria om proeven mee te doen. Ongelofelijk gruwelijk.

De Amerikaanse overheid heeft subsidies gegeven voor een som van bijna 2 miljard, als steun in de ontwikkeling van COVID-19-vaccins waarbij menselijke foetale cellijnen worden gebruikt. Het meeste van dit geld ging via het Biomedische Geavanceerde Onderzoeks- en Ontwikkelingsautoriteit (BARDA), een afdeling binnen het Amerikaanse Departement van Gezondheid en Menselijke Dienstverlening (HHS).

BARDA gaf $1,2 miljard aan AstraZeneca om onderzoek te sponsoren naar het vaccin dat het samen met de Universiteit van Oxford ontwikkelt. BARDA gaf ook $483 miljoen aan Moderna en $456 miljoen aan Jansssen Onderzoek en Ontwikkeling, van de gigant Johnson&Johnson.

De CDC (Amerikaans Centrum voor Ziektecontrole- en Preventie) heeft ook stalen van het Covid-19 virus geproduceerd voor biotech- en farmaceutische bedrijven, waarbij eveneens werd gebruik gemaakt van menselijke cellen (de foetale cellijn HEK-293T (die afstamt van de cellijn HEK-293).

Zowel België als Nederland hebben vaccins besteld bij AstraZeneca.

Mgr. Schneiders waarschuwing

Mgr. Schneider heeft zo zijn bedenkingen bij dit alles. Hij zei:

Misschien ben ik verkeerd, maar ik heb het vermoeden dat deze COVID-situatie deels gecreëerd was, niet enkel om een nieuwe dictatuur en controle over de bevolking op te leggen, maar op één of andere manier om wereldwijd abortus – het vermoorden van ongeboren baby’s – te wettigen, zodat de hele planeet zal samenwerken in het proces van het vermoorden van baby’s doorheen het vaccin dat delen van geaborteerde baby’s zal gebruiken. Het vaccin zal opgelegd en verplicht zijn – zodat je niet kan werken, reizen of naar school gaan zonder, waarbij ze de hele populatie verplichten het vaccin te ontvangen. Maar het enige vaccin zal datgene zijn dat gemaakt zal zijn van cellen van geaborteerde baby’s. Misschien zullen ze andere vaccins niet accepteren, en ze zullen liegen, zeggend dat deze niet effectief zijn; dat het enige effectieve vaccin met behulp van geaborteerde baby’s zal gemaakt zijn. Ik bevestig nu niet dat dit zal gebeuren, maar het is mijn vermoeden: het lijkt mij realistisch dat zit eraan zit te komen. Dit is voor mij de laatste stap van Satanisme: dat Satan en de wereldregering – tenslotte de maçonnieke wereldregering – iedereen, zelfs de Kerk, zal dwingen om op deze manier abortus te accepteren. En daarom moeten we dit heel sterk weerstaan, als het komt. We moeten zelfs aanvaarden om martelaren te worden.”

En Mgr. Schneider merkt op dat er jammer genoeg geestelijken zijn die beweren dat het oké is om dit vaccin te nemen:

“Ongelukkigerwijze zijn enkele bisschoppen, zelfs goede bisschoppen en priesters reeds – voor mij –  een sofisme [drogreden] aan het voorstellen zijn in het rechtvaardigen dat je dit vaccin van geaborteerde baby’s volgens morele beginselen kan accepteren.”

Kardinaal Burke zei echter in het Rome Life Forum in mei 2020 dat het “duidelijk moet zijn dat het nooit moreel gerechtvaardigd is om een vaccin te ontwikkelen doorheen het gebruik van cellijnen van geaborteerde foetussen.” Hij voegde eraan toe dat het gedwongen vaccineren de “integriteit van burgers” schendt. Dit standpunt werd herhaald in een open brief die in mei onder leiding van Mgr. Viganò werd gepubliceerd.

Mgr. Joseph Strickland van Tyler, Texas, zei enkele maanden geleden nog:

“Ik hernieuw mijn uitroep, dat wij ieder vaccin afwijzen dat ontwikkeld werd gebruik makende van geaborteerde kinderen. Zelfs als het decennia geleden is, betekent het nog steeds dat het leven van een kind werd beëindigd, voordat het geboren werd, en dat hun lichaamsdelen werden gebruikt als afzonderlijke onderdelen. We zullen nooit abortus stoppen als we dit KWAAD NIET BEËINDIGEN!”

Waarschuwing van Robert F. Kennedy

In juli waarschuwde Robert F. Kennedy Junior, zoon van de vermoorde senator Robert Kennedy, voor het coronavaccin.

Het vaccin van Moderna werd getest “op 45 mensen. Ze hadden een groep met een hoge dosis van 15 mensen, een groep met een gemiddelde dosis van 15 mensen en een groep met een lage groei van 15 mensen.”

“In de groep met een lage dosis was een van de mensen zo ziek van het vaccin dat ze in het ziekenhuis moesten worden opgenomen”, legde Kennedy uit. ‘Dat is zes procent. In de groep met hoge doses werden drie mensen zo ziek dat ze in het ziekenhuis moesten worden opgenomen. Dat is twintig procent.”

Ondanks deze aanzienlijke problemen, “gaan ze door en maken ze twee miljard doses van dat vaccin.”

Een ander probleem met het testen van het coronavaccin is dat het niet is getest op ‘typische Amerikanen’, maar op een zorgvuldig geselecteerde groep mensen die niet aan bepaalde aandoeningen lijden.

Kennedy zei:

Het is niet hypothetisch dat vaccins letsel veroorzaken en dat blessures niet zeldzaam zijn. De vaccinrechtbanken hebben de afgelopen drie decennia vier miljard dollar uitbetaald.”

Hij noemde nog een reden om geen enkel bedrijf blindelings te vertrouwen dat momenteel vaccins produceert in de Verenigde Staten. Elk van de vier vaccinproducenten “is een veroordeelde seriële misdadiger: Glaxo, Sanofi, Pfizer, Merck.”

“In de afgelopen 10 jaar, alleen in het laatste decennium, hebben die bedrijven 35 miljard dollar betaald aan strafrechtelijke sancties, schadevergoedingen, boetes, voor liegen tegen artsen, voor het oplichten van wetenschap, voor het vervalsen van wetenschap, voor het willens en wetens vermoorden van honderdduizenden Amerikanen.”

Profetie in het Boek der Waarheid

In de profetieën van het Boek de Waarheid staat opmerkelijk genoeg iets over een plotse wereldwijde vaccinatiecampagne; een profetie van bijna 10 jaar geleden:

Pas op voor de gruwelijkheden die zij door vaccinatie zullen proberen aan te richten. Vertrouw geen enkel plotseling wereldwijd initiatief om te vaccineren waarvan de bedoeling op mededogen kan lijken. Wees op jullie hoede! (De Heer, 26 november 2010)

Elders staat er:

“De ene-wereldregeringen, in het leven geroepen in die naties die onvermoeibaar samenwerken, hebben hun werk bijna voltooid en het zal weldra de wereld voorgehouden worden. In het kielzog daarvan zal de nieuwe ene-wereldreligie komen, een gruwel in de ogen van Mijn Vader. Mijn Kerk werd verpest door interne vijanden, die wolven in schaapskleren zijn. Zij misleiden iedereen met wie zij in contact komen. Bovendien zal er de invoering van een wereldwijde vaccinatie komen, die jullie zal doden als jullie deze aanvaarden.” (De Heer, 13 oktober 2012)

 

Men kan deze waarschuwingen ter harte nemen, of ze links laten liggen. Iedereen is vrij te kiezen.

Bron: LifeSiteNews