Aartsbisschop Gänswein bevestigt dat Paus Benedictus XVI zal worden ingespoten met het coronavaccin

Mgr. Georg Gänswein, persoonlijke secretaris en de vroegere Prefect van de Pauselijke Huishouding van Paus Benedictus XVI, heeft aan KNA, het mediakanaal van de Duitse Bisschoppenconferentie, bevestigd dat Paus Benedictus XVI en zijn hele huishouding zullen gevaccineerd worden met het coronavaccin (wellicht van Pfizer).

Paus Benedictus, die in april dit jaar 94 wordt, en sinds 20 september vorig jaar de langst levende paus ooit is (na Paus Leo XIII), resideert nog steeds in het oude klooster Mater Ecclesiae in Vaticaanstad.

De vraag is natuurlijk: wat zal er gebeuren met Paus Benedictus?

Gevaccineerd en dood

Er zijn al verschillende gevallen naar buiten gekomen van rusthuizen waar na vaccinatie plots mensen “ziek worden” en sterven. Zo stierven in een rusthuis in Auburn in de staat New York op korte tijd 24 mensen nadat ze gevaccineerd werden. Het officiële verhaal luidt dat ze besmet werden met corona… In verschillende landen in Europa kwam het reeds naar buiten dat tal van oudere, maar voorheen over het algemeen gezonde mensen vrij snel stierven nadat ze het coronavaccin ontvingen.

Ook zijn er reeds verschillende gezondheidsmedewerkers wereldwijd zwaar ziek opgenomen (verlamd, stuiptrekkingen, ontsteking aan het ruggenmerg, etc.) of zelfs al gestorven door het vaccin.

Bron: Gloria News