Zuster Lucia waarschuwde in 1946 dat de VS communistisch zou worden (en vrijwel ieder land in de wereld) indien de toewijding van Rusland niet gebeurde

Zuster Lucia Dos Santos, één van de zieners van Fatima, waarschuwde in 1946 dat indien Rusland niet zou toegewijd worden aan het Onbevlekt Hart van Maria, zoals zij dat gevraagd had, de VS en alle landen van de wereld op een dag communistisch zouden worden. Niet perse in naam, maar de overheden zouden communistisch van aard worden. In het licht van de huidige ontwikkelingen wereldwijd, is deze waarschuwing uitermate actueel.

Zuster Lucia Dos Santos was één van de drie kinderen die in 1917 in Fatima verschijningen van de Heilige Maagd zagen, en daarna bleef ze jarenlang hemelse boodschappen ontvangen.

In 1947 schreef professor William Thomas Walsh een boek over Fatima, getiteld ‘Onze-Lieve-Vrouw van Fatima’, waarvan hij in een epiloog vertelt over een interview dat hij het jaar ervoor met zuster Lucia van Fatima had gehouden. Zuster Lucia vertelde toen tegen professor Walsh:

“Wat Onze-Lieve-Vrouw wil, is dat de paus en alle bisschoppen ter wereld Rusland op een speciale dag zouden toewijden aan haar Onbevlekt Hart. Als dit gebeurt, zal ze Rusland bekeren en zal er vrede zijn. Als het niet wordt gedaan, zullen de fouten van Rusland zich over elk land ter wereld verspreiden.”

Zoals de vertaler van dit interview, pater Manuel Rocha, later zou onthullen, vroeg Walsh vervolgens expliciet naar de Verenigde Staten van Amerika en voegde eraan toe: “en betekent dat ook de Verenigde Staten van Amerika?” Waarop zuster Lucia nogmaals met ‘ja’ reageerde.

Dat wil zeggen, de ziener van de verschijningen van Onze-Lieve-Vrouw van Fatima, die door de Katholieke Kerk zijn goedgekeurd, voorspelde dat de Verenigde Staten onder bepaalde voorwaarden ook communistisch zouden worden. De citaten zijn ook hier te vinden.

De toewijding is echter nooit gebeurd zoals Onze Lieve Vrouw gevraagd had. De paus met enkele bisschoppen, of de paus alleen en daarbij enkel “dat land dat Onze Lieve Vrouw heeft genoemd” zeggen, was niet voldoende, zoals we reeds in het artikel ‘Is Rusland écht bekeerd?’ aantoonden.

Linkse groepen in de VS

Het is al langer bekend dat de ‘Democratische Partij’ in de VS uiterst links is, en achter de huidige opstanden, rellen en plunderingen in de VS (die wellicht het doel hebben de herverkiezing van Trump te saboteren) zitten twee zeer linkse organisaties: “Black Lives Matter” (zwarte levens doen ertoe (behalve deze die ongeboren zijn; want procentueel worden er meer zwarten geaborteerd dan blanken)) en “Antifa”, wat de afkorting is van de Antifascistische Aktion, een beweging die zijn oorsprong vindt in Duitsland in de jaren 1930 bij de Duitse Communisten, en meer recent werd de beweging nieuw leven ingeblazen door de Duitse Maoïstische Communistische Liga.

Het logo van Antifa is in al die jaren hetzelfde gebleven. Beide groepen worden trouwens gesteund door… George Soros. Hij is dan naar eigen zeggen geen voorstander van het communistisch systeem in China, maar koestert wel zeer linkse ideeën. Het feit dat de opstanden in de VS worden georkestreerd, wordt bewezen door het feit dat er in de hoeken van de straten plots paletten bakstenen opduiken, die kunnen gebruikt worden om mee te gooien, terwijl er helemaal geen werf in de buurt is. Vaak zijn de demonstranten in een bepaalde stad ook aangevoerd vanuit andere gebieden.

Verder zijn de lieden (meestal zwarten) die tijdens zo’n demonstratie de winkels en banken leegplunderen vaak helemaal geen arme sukkelaars. In New York City bijvoorbeeld, reden plunderaars weg in een Rolls Royce SUV van $500.000.

En dat plunderen heeft natuurlijk niks te maken met de dood van George Floyd, die trouwens ook iemand was met een crimineel verleden. In 2009 kreeg Floyd nog 5 jaar cel voor een aanranding en beroving. Verder werd hij nog veroordeeld voor diefstal, drugsbezit, en de dag van zijn overlijden werd hij aangehouden omdat hij had trachten te betalen met vals geld. En die persoon wordt nu wereldwijd opgehemeld als een soort heilige. Zelfs bij ons in de media werd zijn begrafenis live uitgezonden!

Met de rellen en plunderingen tiert de misdaad welig, en dan willen ze in de VS in bepaalde steden de politie financieel droogleggen en ontmantelen. Als dat geen gecreëerde chaos en anarchie is.

En wat nog meer is: plots duikt die ‘Black Lives Matter’ beweging overal ter wereld op (inclusief in bvb. België, waarbij in Brussel onlangs gewelddadige rellen plaatsvonden), moeten standbeelden van Leopold II, Churchill, Colombus, Earl Grey… tegen de vlakte, is de “strijd tegen racisme” het heetst van de naald. Bij de protesten gelden plots alle maatregelen i.v.m. het ‘coronavirus’ niet meer, en niemand die ernaar kraait…

De groep heeft zware financiering ontvangen van de rijke promotor van linkse doelen, George Soros (net als zijn partnerorganisaties Color of Change en de National Association for the Advancement of Coloured People NAACP.)

Kijkend naar de officiële agenda van Black Lives Matter, kan men gemakkelijk de marxistische anti-familie- en LGBT-ideologie van deze beweging ontdekken die is gefinancierd door mensen buiten de zwarte gemeenschap, zoals de globalist Soros.

En de media en de sociale media zoals Facebook, steunen enkel maar deze agenda’s. Elke vorm van kritiek wordt onmiddellijk de mond gesnoerd.

Reset van de wereld

Het World Economic Forum (dat jaarlijks in Davos bijeenkomt) kondigde op hun website trouwens aan dat het coronavirus opportuniteiten biedt (Soros: dit is de crisis van mijn leven) en dat de tijd rijp is voor een ‘reset van de wereld’, en vooral een ‘grote reset van het kapitalisme’.

great reset coronavirus covid klaus schwab quote

De doelstellingen lijken – vreemd genoeg, of niet net – op die van de ‘Economie van Franciscus.’

Het mag duidelijk zijn dat ze uit de chaos (die eerst nog veel erger moet worden) orde willen creëren: een nieuwe wereldorde. En het zal een communistische werelddictatuur zijn.

De beperkende maatregelen omtrent Covid-19 die reeds worden genomen, en waarbij de Kerk de laagste prioriteit krijgt, maar wel de strengste maatregelen opgelegd wordt, zijn enkel een eerste stap richting die ommekeer.

Bron: LifeSiteNews