De linkse miljardair George Soros heeft in een interview aangegeven dat de “coronapandemie” de weg effent voor maatschappelijke veranderingen die daarvoor onmogelijk leken, en hij noemde de coronacrisis “de crisis van mijn leven”.

Op de vraag of deze crisis vergelijkbaar is met voorgaande crisissen, zei Soros: “Nee. Dit is de crisis van mijn leven. Zelfs voordat de pandemie toesloeg, besefte ik dat we in een revolutionair moment waren beland, waar wat in normale tijden onmogelijk of zelfs onvatbaar zou zijn, niet enkel mogelijk was geworden, maar mogelijks absoluut noodzakelijk”, aldus Soros in het interview met Project Syndicate, ’s werelds grootste opinieblad.

Soros maakt zich ook zorgen over de toekomst van de EU, omdat het “een incomplete unie is”.

Hij uitte zijn bezorgdheid over het feit dat landen zoals Polen of Hongarije misschien meer onafhankelijk kunnen worden van de EU, indien het Duitse gerecht de beslissingen van het Europese Gerechtshof in twijfel kan trekken.

Soros schoof het idee naar voor van “eeuwige” Europese obligaties, die hij “Consols” noemde. Met het geld daar door die Consols wordt gecreëerd, zou hij de strijd aangaan tegen het coronavirus, alsook ‘klimaatverandering’.

“President Ursula vonder Leyen van de Europese Commissie zegt dat Europa ongeveer €1000 miljard nodig heeft om deze pandemie te bestrijden, en ze zou er €1000 miljard moeten aan toevoegen voor de klimaatverandering”, zo zei Soros. Hij vertelde niet waarom die zogenaamde “consols” niet in gewone tijden kunnen uitgevaardigd worden.

Over Trump zei Soros nog dat hij verwacht dat hij zichzelf zal ‘vernietigen’ en dat hij reeds bezig is Soros’ stoutste verwachtingen te overtreffen.

Soros is middels zijn ‘Open Society Foundations’ een geldschieter voor liberale doelen in de wereld, inclusief abortus, euthanasie, bevolkingscontrole, homohuwelijk, transgenderisme, enz. Hij geeft jaarlijks bijna $1 miljard uit, waarvan $150 miljoen aan Planned Parenthood, American Civil Liberties Union, enz.

Bron: Project Syndicate

De redactie Avatar

Published by

Categories:

3 reacties op “George Soros over de coronacrisis: “Dit is de crisis van mijn leven””

  1. lunsius Avatar

    Met de uitdrukking “crisis van mijn leven” bedoelt Soros dat de Corona het beste geschenk is dat hij zich had kunnen voorstellen (om tot de totalitaire NWO te komen). Hij is een superrationalist en atheïst pur sang net zoals overigens Kissinger die als hoofd van de National Security Agency alles in gang heeft gezet met het zogenaamde Kissinger-Report, in 1972, waarin hij abortus als het middel bij uistek aanprees om tot een vermindering van de wereldbevolking te komen en dat op een moment toen abortus nog nergens in de Westerse wereld was gelegaliseerd. Dit rapport wordt door de linkse elite als het startschot gezien voor waar we nu mee bezig zijn. Voor Soros en consorten zijn de mensen op aarde niet meer waard dan vee. Een boer heeft toch ook geen slapeloze nachten als zijn vee naar de slachtbank wordt geleid? Mensen zijn wél Gods kinderen! Wie doelbewust, gewetenloos en koud Gods kinderen wil vermoorden (want daartoe worden de vaccinaties à raison van €150 tot €400 per spuit ontwikkeld) zal bedrogen uitkomen – want dan is hij strijder tegen God.

  2. Johan Avatar
    Johan

    De grootste smeerlap van het noordelijk EN zuidelijk halfrond !

  3. A. G. Avatar
    A. G.

    Wat van Soros komt deugt niet. Geldschieter voor abortus, euthanasie, bevolkingscontrole, homohuwelijk, transgenderisme enzovoort. Erger kan niet. Nochtans gaat het over zaken die helaas meer en meer ingang vinden in onze maatschappij.

    Iemand als broeder René Stockman (algemeen overste van de Broeders van Liefde) wordt bijvoorbeeld aangevallen door vrijzinnigen van de Universiteit van Gent, omdat hij de gender-ideologie veroordeelt. Iemand met enig gezond verstand weet nochtans dat René Stockman gelijk heeft, en men schudt alleen maar het hoof bij het horen van transgender-onzin.