Flashback: De profetieën van Garabandal – actueler dan ooit

De H. Maagd zoals ze verscheen in Garabandal, Noord-Spanje in 1961.

De profetieën van de H. Maagd in Garabandal zijn actueler dan ooit. Laten we even terugblikken.

Profetie over de Pausen

De H. Maagd verscheen te Garabandal van 1961 t.e.m. 1965 aan 4 jonge meisjes. Daar voorspelde Maria o.a. de Waarschuwing of de Verlichting van het geweten, het Groot Wonder en de Kastijding. O.a. de Heilige Pater Pio heeft dit Groot Wonder vlak voor zijn dood gezien in een visioen.

De H. Maagd vertelde de zienertjes ook over de pausen. Conchita, één van de zieners, zei dat na de dood van Johannes XXIII in 1963 er nog drie pausen komen voor het Einde der Tijden. Eigenlijk waren het er vier, maar één zou een heel korte regeerperiode hebben, zodus werd deze eigenlijk niet meegeteld door de H. Maagd.

Deze profetie is vervuld, want na Johannes XXIII kwam

1. Paus Paulus VI

Paolovi

2. Paus Johannes Paulus I (die 33 dagen heeft geregeerd, en dus eigenlijk niet meetelde)

Albino_Luciani,_1969_(3)

3. Paus Johannes Paulus II

johnpaul2

4. Paus Benedictus XVI

pope-benedict-stock

Jorge Bergoglio is reeds 5 jaar aan de macht, maar Paus Benedictus XVI is nog steeds in leven, en resideert in Mater Ecclesiae (Moeder de Kerk), een klooster in het Vaticaan.

Communisme

De Heilige Maagd sprak in Garabandal ook over de dreiging van het Communisme. Ze zei dat als de Grote Waarschuwing – de Gewetensverlichting zou aanbreken, het Communisme de Kerk zou vervolgen. Is deze profetie niet al deels in vervulling gegaan? Jorge Bergoglio en zijn entourage zijn bevrijdingstheologen – dat zijn “kerkelijke communisten”. Jorge Bergoglio die de Chinese katholieken uitlevert aan de Communisten in Peking en Communistische bisschoppen gaat wijden? Jorge die bevrijdingstheologen zalig en heilig verklaart?… Bovendien zei de H. Maagd dat op het ogenblik van de Waarschuwing de Paus niet in het openbaar zou zijn, hij zou zich moeten schuil houden (Paus Benedictus in het klooster).

Belangrijke synode

Maria vertelde Conchita dat na een belangrijke Synode spoedig de Waarschuwing zou komen. Toen Conchita dit aan haar tante vertelde vroeg ze of ze het had over het Vaticaans Concilie (dat toen bezig was). Ze zei: “Nee, de Maagd sprak niet van een Concilie,  maar van een Synode en ik denk dat de Synode een klein concilie is.” Het is onmogelijk voor een 12-jarig meisje om zomaar zonder kennis over een Synode te spreken, dat toen niet bestond (er was geen Synode bezig noch gepland). Moeder Garcia voegde eraan toe dat ze deze informatie verkreeg van vader Rafinel die het hoorde van vader Pesquera die de sommige van de eerste boeken over Garabandal schreef.

Wij dachten in 2015 dat het zou gaan over de Synode over de Familie, maar die synode was niet belangrijk genoeg. Nu wordt het almaar duidelijker dat het wel eens over de Jeugdsynode zou kunnen gaan, omdat hier een agenda van grote hervormingen wordt gepusht. Op het moment van de Grote Waarschuwing zou de toestand in de Kerk en in de Wereld “op z’n ergst” zijn… Dat kan niet meer veraf zijn. Hoe dieper moet het nog gaan Heer?


Advertentie