Bergoglio’s audiënties met hoge piefen – een overzicht

Ernst & Young

De kritiek van Bergoglio over een economie die doodt en Bergoglio die vertegenwoordigers van financiële instellingen en andere superrijken ontvangt, is een contradictie. Vaticaanexpert Sandro Magister publiceerde een lijst met al de financiële magnaten en technocraten die Bergoglio een privé-audiëntie verleende, voor dit jaar alleen al, en van wie hij grote lof toegezwaaid krijgt. Wij zullen de lijst nog wat verder uitbreiden naar andere hooggeplaatsten die Bergoglio ontving in zijn 3-jarig “pausschap”. Hij is de eerste “paus” die op zo’n korte tijd zoveel hoge en bovenal rijke ‘piefen’ ontving.

Bergoglio is ‘keihard’ tegen de rijke man die de arme Lazarus laat verhongeren, hij is keihard tegen wat hij noemt de ‘economie die doodt’, maar aan de andere zijde wil hij vriend zijn met de groten der aarde, de heersers van deze wereld. Die zijn verre van gelovig, en hij heeft ook de intentie niet om ze te bekeren. In het begin van zijn pontificaat verraste Bergoglio iedereen door ‘een Kerk voor de armen’ te prediken, maar ook door raadgevers te verwelkomen van de meest bekende en meest dure bedrijven, organisaties en financiële systemen, van McKinsey, Ernst & Young, tot Promontory en KPMG, om zich te mengen in de financiën van het Vaticaan.

Financiële magnaten van grote tech-bedrijven

Pope Francis (R) exchange gift with Executive Chairman of Google Eric Schmidt during a private meeting at the Vatican, January 15, 2016. REUTERS/Osservatore Romano/Handout via Reuters ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. REUTERS IS UNABLE TO INDEPENDENTLY VERIFY THE AUTHENTICITY, CONTENT, LOCATION OR DATE OF THIS IMAGE. IT IS DISTRIBUTED EXACTLY AS RECEIVED BY REUTERS, AS A SERVICE TO CLIENTS. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO RESALES. NO ARCHIVE.

Begin januari 2016 ontving Bergoglio Eric Schmidt, de CEO van het overkoepelende Holding Alphabet, waarin alle bedrijven van Google zitten. Hij was vergezeld van Jared Cohen, hoofd van ‘Google Ideas’. Ze hebben ook een stichting die opereert in het gebied van armoede, energie en milieu. Schmidt wordt beschouwd als de nummer 100 in de lijst van de rijkste mensen ter wereld.

Zoals u weet werkt Google aan tal van technische ‘innovaties’, zoals de tattoo-chip en de medicinale pil-chip…

implant by googleskintattoochip

Het is dus niet onwaarschijnlijk dat Google meewerkt aan de implanteerbare RFID chip, die zal ingevoerd worden onder de heerschappij van de Antichrist, en die ongetwijfeld toegejubeld zal worden door Bergoglio…

Op 22 februari 2016 was Tim Cook aan de beurt, de CEO van Apple. Hij maakte er geen geheim van dat hij een donatie in de handen van Bergoglio heeft geduwd tijdens de audiëntie. De audiëntie vond plaats, zoals andere van gelijke aard, niet in het gasthuis van Santa Marta, maar in een magnifieke ruimte van de pauselijke bibliotheek in het Apostolisch Paleis.

popefinancialmagnates

Eind februari was het dan de beurt aan Kevin Systrom, de CEO van Instagram, om Bergoglio te ontmoeten. Hij is de oprichter van een sociaal fotonetwerk met 400 miljoen gebruikers wereldwijd.

De VN, het IMF en de Wereldbank

world bank

Op 28 oktober 2013 had Bergoglio al een ontmoeting met de president van de Wereldbank, Jim Kim. Ze hadden het over het zoeken naar wegen om de armoede te bestrijden.

show3

De klimaatlichtshow op de gevel van de St-Pietersbasiliek op 8 december 2015, het feest van de Geboorte van Maria, werd ook gesponsord door de Wereldbank. De lichtshow was gelinkt met de Klimaatconferentie van de VN in Parijs, COP21, die ook in december plaatsvond. De lichtshow was zeer duur, maar werd gegeven als “geschenk” aan Bergoglio, door de Wereldbank, de Okeanos stichting en het bedrijf Vulcan. De oprichter en CEO van Vulcan, Paul Allen, tevens medeoprichter van Microsoft, wordt beschouwd als de 40ste rijkste man ter wereld.

De VN is een instelling die nauw verweven is met de elite en de komende Nieuwe Wereld Orde; ze promoot geboortecontrole (abortus en contraceptie) en vaccins, om de wereldpopulatie in te dijken, en is in het bijzonder ‘bezorgd’ over de klimaatverandering en de armoede. Verschillende keren al had Bergoglio een ontmoeting met de VN-secretaris Ban Ki Moon. Die zei in september 2015 dat Bergoglio een nederige man van de mensheid is en dat de wereld zijn morele stem nodig heeft. Ban Ki Moon had ook veel lof voor de klimaatencycliek van Bergoglio ‘Laudato Si’.

Op 18 januari 2016 ontmoette Bergoglio Christine Lagarde, hoofd van het IMF (Internationaal Monetair Fonds). De dag erna werd ze bevestigd voor een tweede termijn bij het IMF. Op 1 maart prees Bergoglio haar als “een intelligente vrouw, die zal argumenteren dat het geld in dienst moet staan van de mensheid en niet omgekeerd.”

Pope Francis (L) poses with International Monetary Fund Managing Director Christine Lagarde during a meeting at the Vatican December 10, 2014. REUTERS/Osservatore Romano (VATICAN - Tags: RELIGION BUSINESS) ATTENTION EDITORS - THIS PICTURE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. THIS PICTURE IS DISTRIBUTED EXACTLY AS RECEIVED BY REUTERS, AS A SERVICE TO CLIENTS. NO SALES. NO ARCHIVES
Bergoglio aan tafel met Christine Lagarde

Het IMF werd samen met de Wereldbank in 1944 opgericht in het kader van globalisering en wederopbouw na de oorlog, en is een gespecialiseerde organisatie van… jawel, de VN. Het IMF leent geld aan landen die staatsschulden hebben, en dat geleende geld moet uiteraard weer terugbetaald worden, met rente. Het IMF adviseert ook nooit voor belastingverlaging, maar steeds om die alsmaar te verhogen. Momenteel heeft het 107 miljard dollar aan leningen uitstaan in 87 verschillende landen. Zo zijn alle landen eigenlijk slaaf van het IMF…. en daarbij dus ook van de VN.

De FIFA en de voetbalsterren

blatterfifapope
Bergoglio ontmoet de intussen verguisde Sepp Blatter, president van van de FIFA.

Op 22 november 2013 ontmoette Bergoglio Sepp Blatter, de president van de FIFA, of de Internationale voetbalbond. Er werden allerlei geschenken uitgewisseld, gaande van T-Shirts tot pluchen mascottes. Sepp Blatter was vorig jaar verwikkeld in allerlei corruptieschandalen en werd daardoor geschorst.

football

Reeds kort na zijn aantreden had Bergoglio diverse ontmoetingen met grote voetbalploegen en talloze (steenrijke) internationale voetbalspelers.

football italian soccer

454482246

Voetbalwedstrijd voor de vrede

In september 2014 werd op initiatief van Bergoglio een interreligieuze voetbalmatch voor de vrede gespeeld, waar tal van bekende voetbalspelers aan deelnamen, zoals Lionel Messi. Dit gebeurde nadat het gebed voor de vrede, waarbij een imam koranverzen zong in de Vaticaanse tuinen, mislukt was.

bergovoetbal

Wereldleiders

Barack Obama, Pope Francis

Op 27 maart 2014 ontving Bergoglio de Amerikaanse President Barack Obama. De twee konden het goed met elkaar vinden, en er werd gebabbeld over onderwerpen waar ze het met elkaar eens zijn, zoals armoedebestrijding en milieu. Obama op zijn beurt, verwelkomde in oktober 2013 de uitspraken van Bergoglio over abortus en homohuwelijk, toen die in een interview had gezegd dat de kerk daar niet moet op hameren, maar zich met belangrijker zaken moet bezighouden.

obama-pope-francis_0

Obama is in principe de slechtste president die de VS ooit heeft gekend. Onder het bestuur van Obama werd het homohuwelijk in alle 50 staten in de VS ingevoerd, verdubbelde de staatsschuld van de VS van ruim $9.000 miljard naar meer dan $18.000 miljard en werden nieuwe brandhaarden in de wereld aangestoken, zoals in Libië en Syrië. Tevens is Obama een groot abortusvoorstander en heeft hij met zijn Obamacare de kosten voor gezondheidszorg voor veel gezinnen sterk opgedreven, waardoor velen in financiële moeilijkheden kwamen. Zie de docu ‘The Obama Deception‘.

In zijn korte regeerperiode heeft Bergoglio, naast Obama, uiteraard talloze andere staatshoofden op audiëntie gehad, waaronder ook president Poetin.

Filmsterren

leonardo-dicaprio-the-pope

Op 18 januari 2016 ontving Bergoglio de acteur Leonardo Di Caprio, enkele maanden nadat hij al eerder een audiëntie had met Matt Damon en Oprah Winfrey. Di Caprio gaf aan Bergoglio een envelop met een check in, “voor de werken waar je van houdt en waar je om geeft,” zei hij. Hij kreeg een audiëntie bij Bergoglio, niet zozeer als succesvolle en beroemde acteur, maar eerder als voorzitter van een vereniging tegen klimaatopwarming. Hij verscheen een paar dagen eerder op het Wereld Economisch Forum in Davos, waar hij een prijs in ontvangst nam. Zelfs Bergoglio leverde een boodschap af in Davos, waar hij pleitte voor de integriteit van de schepping en voor de integrale ontwikkeling van de mensheid. Di Caprio ontving op zijn beurt een rode gebonden kopie van de klimaatencycliek Laudato Si.

Natuur en technocratie

Magister zegt: “Natuur en technocratie is het succesvolle dubbele pak. In februari werd in het Vaticaan een delegatie van het WWF ontvangen, geleid door bestuurslid Yolanda Kakabadse. WWF ijvert momenteel voor de berggorilla’s in verschillende landen, met de misleidende slogan: ‘Gorilla’s zijn 98% menselijk.” Deze referentie slaat op de genen die gelijken, maar dit is een ongepaste vergelijking. Het is ofwel mens ofwel dier. De 98% mens bestaat niet. Gorilla’s zijn 100% dier. De slogan is een woordspeling waarmee een theoretische evolutie van de mens word gepropageerd, die onwetenschappelijk is en onaanvaardbaar voor de Kerk.  Bergoglio liet echter al eerder verstaan dat hij gelooft dat wij afstammen van de apen en dat evolutietheorie niet mag worden verworpen. Verwijzend naar het scheppingsverhaal zei hij: “God is geen magiër.”

Ontmoeting met Bill Gates afgewend door Afrikaanse Bisschoppen

Bill-Gates-Vaccines

Het scheelde niet veel of Bergoglio zou zelfs Bill Gates op audiëntie ontvangen hebben, de absolute nummer één van Microsoft en volgens Forbes de rijkste man ter wereld. De operatie faalde, omdat de Afrikaanse kardinalen ingrepen, en Bergoglio protesteerde fel daartegen. Ze herinnerden hem eraan dat de Bill & Melinda Gates Foundation wereldwijd abortus promoot en in het bijzonder geld geeft aan opkomende, hoofdzakelijk arme landen, om het vermoorden van ongeboren kinderen op te dwingen. De vader van Bill Gates was in het bestuur van de grootste abortuslobby, Planned Parenthood Federation of America (PPFA). Bill Gates deelt dezelfde neo-Malthusiaanse ideologie voor het reduceren van de wereldpopulatie.

Als de bisschoppen niet hadden ingegrepen zou het Vaticaan “hierover hebben gekeken”. Sinds het begin van het Argentijns pontificaat is de trend herkenbaar om de niet onderhandelbare waarden te minimaliseren ten gunste van het maken van nieuwe allianties met de neo-Malthusiaanse uitgelijnde internationale machten (VS, UN en de EU) op de achtergrond. (Neo-Malthusianisme promoot het beperken van de geboorte om de algemene ‘levensstandaard’ te verbeteren, nvdr)

Bergoglio heeft reeds in 2013 deze verschuiving ingeluid, tot de ontzetting van veel katholieken en pro-life organisaties. De aanstelling van neo-Malthusianen als leden van de Pauselijke Academie voor Wetenschap was slechts één element in deze ‘nieuwe richting.’

Bronnen:

http://eponymousflower.blogspot.be/2016/03/africas-cardinals-prevent-audience-for.html

Eigen archieven

Foto’s: Reuters, Getty Images,…


Korte duiding uit het Boek der Waarheid:

Jezus Christus, 8 maart 2013:

De Valse Profeet – hij die zich voordoet als de leider van Mijn Kerk – staat klaar om de kleren te dragen die niet voor hem gemaakt werden. Hij zal Mijn Heilige Eucharistie ontwijden en zal Mijn Kerk in tweeën delen, en daarop nog eens halveren. Hij zal zich inspannen om die trouwe volgelingen van Mijn geliefde Heilige Plaatsbekleder, Paus Benedictus XVI, die door Mij aangewezen werd, af te schepen. Hij zal al diegenen uitroeien die trouw zijn aan Mijn Leer, en hen voor de wolven gooien.

Zijn handelwijze zal niet onmiddellijk zichtbaar zijn, maar al vlug zullen de voortekenen gezien worden terwijl hij de steun van invloedrijke wereldleiders en diegenen die hooggeplaatst zijn, zal beginnen opzoeken. Wanneer de gruwel ingeburgerd raakt, zullen er zich plotseling veranderingen voordoen. Kort daarna zullen er aankondigingen van hem komen om, door zich bij alle geloofsovertuigingen en andere religies aan te sluiten, een verenigde katholieke kerk te creëren.

Hij zal aan het hoofd staan van de nieuwe ene-wereldreligie en zal heersen over heidense religies. Hij zal het atheïsme insluiten door het stigma, waarvan hij zal zeggen dat dit aan het nastreven van de zogenaamde mensenrechten toe te schrijven is, te laten varen. Alles wat in Gods ogen zonde is, zal door deze nieuwe allesomvattende kerk als toelaatbaar beschouwd worden. Iedereen die hem durft aanvechten, zal opgespoord en gestraft worden. Die priesters, bisschoppen en kardinalen die zich tegen hem verzetten, zullen geëxcommuniceerd worden en ontdaan van hun titels. Anderen zullen geïntimideerd en vervolgd worden waardoor veel priesters moeten gaan onderduiken.”

6 oktober 2013

Mijn zeer geliefde dochter, de stem van de Valse Profeet gromt over alles wat heilig is in Mijn Kerk. Er zal echter weinig gezegd worden over het belang van het handhaven van Gods Leer, de Sacramenten en de verkondiging van de waarheid. In plaats daarvan zullen jullie afleidingsmanoeuvres zien, zoals het zorgen voor de armen en hongerigen in de wereld, en dit zal als jullie voornaamste taak als dienaren van God beschouwd worden.

Er zal jullie weldra verteld worden om al jullie aandacht op de armen in de wereld te richten. Er zal jullie om geld gevraagd worden – en dit zal aan verschillende bronnen ontleend worden om de armen, werklozen en daklozen in de wereld te helpen. Er zal jullie verteld worden dat Ik, Jezus Christus, altijd van de armen hield. Het probleem is dit: Ik zoek eerst de armen van geest op – om hen te bevrijden uit hun vervlogen leven. De armen van ziel – diegenen die weinig spiritueel gevoel voor God hebben – zijn degenen naar wie Ik hunker. Gezegend zijn diegenen die in dit leven arm zijn, waarbij zij weinig bereikt hebben, maar die van Mij houden, want deze mensen zijn helemaal niet arm. De rijke mens die geen liefde voor Mij heeft, heeft Mijn liefde, Mijn barmhartigheid, Mijn mededogen meer nodig dan diegenen die genoodzaakt zijn om voedsel, kleding en onderdak te vinden. Hoe jullie van Mij houden en hoe jullie Mij vragen om jullie te redden, is waar jullie aandacht aan moeten besteden. De Sacramenten zullen de reddende kracht zijn van diegenen die rijk en arm zijn, maar die geen liefde voor Mij hebben.

Er zal jullie weldra overal door leiders in Mijn Kerken verteld worden jullie geloof te benutten om wereldwijd een campagne in het leven te roepen om de armen te redden. Er zal niets gezegd worden om jullie aan te zetten om jullie op Mijn Tweede Komst voor te bereiden, want zij zullen het niet wagen jullie op deze grootse dag voor te bereiden. Zij zouden jullie gedachten liever van Mij afleiden door jullie te vragen meer tijd door te brengen met het huldigen van de werken van de Valse Profeet.

9 oktober 2012:

Religieuze verschillen zullen aanvankelijk wat vervaagd worden. Vervolgens zullen jullie binnen de kortste keren Mijn onderrichtingen niet meer herkennen, want zij zullen subtiel verdwenen zijn. In hun plaats zullen er een reeks van vage, maar poëtische, uitspraken komen die de verdraagzaamheid ten opzichte van de zonde bevorderen. De leugens, die aan argeloze kerkgangers voorgelegd worden, zullen in het begin niet opgemerkt worden. Daarna zal een sterk verontrustend gevoel dat er iets niet klopt Mijn volgelingen achtervolgen. De finale misleiding zal zich voordoen wanneer de Heilige Sacramenten door heidense surrogaten vervangen werden.

Alles zal aangevoerd worden door de Valse Profeet die zal beweren de hogepriester over alle religies, die tot één religie samengevoegd werden, te zijn. Deze nieuwe ene-wereldreligie zal het Beest huldigen.Al diegenen die blindelings volgen, zullen door het Beest verslonden worden en zullen voor eeuwig voor Mij verloren gaan. De snelheid waarmee dit zal gebeuren, zal Mijn volgelingen versteld doen staan. Het plan wordt zorgvuldig beheerd. De campagne, om de vijandigheid van de Christenen om te zetten naar de aanvaarding van seculiere wetten, wordt professioneel uitgekiend. Dit wordt tussen veel naties beraamd door één groepering die personages, beroemdheden en boegbeelden – die allemaal door de meerderheid gerespecteerd worden – gebruikt om hun snode leugens bij te treden. Wees gewaarschuwd! Neem geen leugens aan! Raak niet betrokken bij het plan om Mijn Heilige Naam te ontwijden!

1 januari 2013:

Velen zullen zich weldra voordoen als de nieuwe dienaren van God. Velen zullen nooit in de Christelijke Kerk opgeleid zijn en zullen bijgevolg niet geschikt zijn om Gods kinderen de Heilige Sacramenten toe te dienen. Zij zullen bedriegers zijn. Zij zullen iedereen hun waarheid opleggen, waarvan zij zeggen dat het de leer van God voor de hedendaagse wereld is.  Hun leugens zullen overal ter wereld de oren van de mensen bereiken. Velen zullen aangetrokken worden tot wat zij zullen beschouwen als een frisse, nieuwe benadering van Mijn Leer en de liefde van God. Alles zal een verschrikkelijke leugen zijn. Velen zullen verleid worden tot het aanvaarden van de nieuwe ene-wereldreligie.

Terwijl de valse kerk aangroeit en veel beroemdheden, de media en politieke leiders aantrekt, zal ook Mijn Restkerk aangroeien. Veel van Mijn gewijde dienaren zullen Mij ontrouw worden en zich aansluiten bij de nieuwe ene-wereldreligie, waar zij met open armen verwelkomd zullen worden. Overal zullen deze bedriegers een vreselijk ongemak veroorzaken bij de Christenen als zij deze nieuwe, politiek goedgekeurde, culturele organisatie – die zich een kerk van God zal noemen – niet aanvaarden.

11 december 2013:

De Valse Profeet zal een indrukwekkend oecumenisch geloof introduceren, en dit zal elke ketter tevredenstellen. De meerderheid van diegenen in de Kerk van Mijn Zoon zal misleid worden, maar bijna de helft van de gewijde dienaren van Mijn Zoon zal weigeren om de uiteindelijke eed te zweren, die ten onrechte bestempeld zal worden als een eed aan de Heilige Eucharistie. De Heilige Eucharistie en de schending ervan zullen de kern vormen van alle ontevredenheid en onenigheid. Als hem dan de valse wonderen toegekend worden, zullen veel van ’s werelds beroemdheden de Valse Profeet omringen, in zijn gevolg zoekend naar begunstiging. Het zal in die tijd zijn dat Hij een erelijst zal opstellen, en er zullen hun eredoctoraten toegekend worden in de pas gerenoveerde kerk van de Valse Profeet, die slechts een geraamte van de vroegere Kerk zal zijn. Allen zullen hun prijzen voor de grote werken van liefdadigheid, waarover zij onder toezicht van de bedrieger de leiding hebben, aannemen. Zij zullen elk de ander lof toezingen, tot zij de Valse Profeet openlijk tot een levende heilige zullen uitroepen vanwege de zogenaamde wonderen die hij, naar men zeggen zal, als Gods dienaar voortbracht.

Noot: deze profetieën moeten nog vervuld worden, maar de voortekenen zijn nu al duidelijk zichtbaar.