Bergoglio bereid om Donbas te bezoeken vóór of na trip naar Moskou

Bergoglio is klaar om een ​​reis naar Donbas te maken na een bezoek aan Rusland, vermoedelijk in het voorjaar van 2023, vertelde voorzitter van de World Union of Old Believers Leonid Sevastyanov aan TASS, daarbij verwijzend naar een recent gesprek met hem.

“Paus Franciscus staat klaar om Donetsk te bezoeken op weg van of naar Moskou om de plaatsen te zien waar al acht jaar tragische gebeurtenissen plaatsvinden, waaronder de Alley of Angels, daar een herdenkingsdienst te houden en te bidden voor alle kinderen die zijn omgekomen in de oorlog. Hij is ook bereid om burgers en kinderen te ontmoeten die hun ouders hebben verloren om dingen voor zichzelf op te lossen. Het kan helpen om een ​​dialoog op te bouwen tussen Rusland en Oekraïne, evenals het Westen in het algemeen, “zei Sevastyanov. Hij voegde eraan toe dat de Oekraïense autoriteiten de paus voortdurend in het land uitnodigden, maar dat Bergoglio van plan was om Kiev te bezoeken na Rusland.

Sevastyanov legde uit dat Bergoglio goede hoop had dat hij in het voorjaar van 2023 een reis naar Rusland zou kunnen maken, maar dat hij eerder klaar was als er een uitnodiging was van de Russische autoriteiten.

“Het ding om te begrijpen is dat het geen religieus bezoek zal zijn, het zal een seculiere reis zijn, met ontmoetingen met de president en seculiere functionarissen. Na Donbass kan hij naar Oekraïne gaan om de positie van Rusland over te brengen naar Kiev om de partijen te helpen een gemeenschappelijke basis te vinden, aangezien hij zichzelf ziet als een neutrale bemiddelaar’, merkte Sevastyanov op.

Het Vaticaan sloot eerder niet uit dat Bergoglio in augustus naar Oekraïne zou gaan. Hijzelf zei dat hij hoopte Moskou en Kiev te bezoeken na een reis naar Canada op 24-30 juli, en herhaalde toen dat hij een reis naar Oekraïne had gewild.

Opvallend is deze profetie uit Garabandal:

“De paus zal naar Rusland gaan, naar Moskou. Zodra hij terugkeert naar het Vaticaan, zullen de vijandelijkheden (die onmiddellijk voorafgaan aan de Waarschuwing) uitbreken in verschillende delen van Europa.”

Conchita Gonzalez, 1965

En:

“De Waarschuwing zal komen wanneer Rusland onverwacht en plots een groot deel van de vrije wereld zal overrompelen. God wil niet dat dit zo snel gebeurt. In elk geval zal de Waarschuwing komen wanneer je ziet dat de Heilige Mis niet meer vrij kan opgedragen worden; dan zal het zijn dat de wereld de interventie van God het meest nodig heeft.”

Mari Loli, 1965

Indien Bergoglio Moskou bezoekt, zal dit kennelijk een averechts effect hebben.

In het Boek der Waarheid staat (in een boodschap van 26 mei 2012) dat vlak voorafgaand aan de oorlog in Europa, er veel te doen zal zijn omtrent het ‘redden van de economie’, en dat Duitsland een rol ging spelen; dat begint nu duidelijk te worden: door de torenhoge energieprijzen leggen fabrieken de productie stil en komt de economie tot een stilstand. Vooral Duitsland, de grootste economie van Europa, zal het zwaarst lijden. De vooruitzichten voor komende winter zijn wat betreft de energiezekerheid en – prijzen vrij slecht.

Als de oorlog in Oekraïne nu nog aanmoddert tot volgend voorjaar, dan kan de profetische tijdslijn omtrent WOIII door Stephan Berndt evengoed ook voor volgend jaar gelden. Maar het kan ook dat Moskou plots Bergoglio uitnodigt vlak vóór of na zijn bezoek aan Kazachtstan midden september (voor het interreligieus congres aldaar), of dat Bergoglio gewoon een tussenstop maakt in Moskou.

De tekenen zijn er. Blijven wij waakzaam en bereiden we ons voor. Beter wat vroeg voorbereid, dan niet, wanneer alles begint.

Bron: TASS