Paus Benedictus XVI heeft het Vaticaan verlaten en is naar Duitsland vertrokken

Paus Benedictus XVI samen met zijn broer Georg Ratzinger.

Paus Benedictus XVI heeft vandaag het Vaticaan verlaten, om zijn zieke broer te gaan bezoeken in Duitsland. Hij zal er blijven “zolang het nodig is.”

Paus Benedictus XVI vertrok in de morgen van donderdag 18 juni vanuit zijn residentie Mater Ecclesia in het Vaticaan naar Regensburg in Duitsland, vergezeld van Mgr. Gänswein, de vice-bevelhebber van de Vaticaanse Gendarmerie en een kleine groep van verzorgers en medewerkers.

Hij wil dicht bij zijn broer Georg zijn, die momenteel 96 jaar is, en in slechte gezondheid. Volgens de directeur van het Vaticaanse Persagentschap zal Benedictus in Regensburg blijven “zo lang het nodig is.” Dat wil zeggen dat een terugkeer naar het Vaticaan niet voor morgen zal zijn.

Heel opvallend, er was één profetie in de boodschappen van het Boek der Waarheid waarin staat dat de Waarschuwing zal plaatsvinden nadat Paus Benedictus Rome zal hebben verlaten. Benedictus verliet na zijn aftreden op 28 februari 2013 Rome, en hield zijn verblijf in Castel Gandolfo, maar keerde vrij snel terug toen een passend verblijf in Vaticaanstad klaar was (Mater Ecclesiae). Verder heeft Benedictus nog een paar keer kort Rome verlaten, maar dat waren slechts daguitstapjes.

Nu heeft hij Rome, en zelfs Italië verlaten en is hij voor onbepaalde tijd naar Regensburg in Duitsland getrokken. Is de profetie in vervulling gegaan?

“Jullie moeten nu Mijn goddelijke daad van barmhartigheid afwachten, want deze zal de goeden afscheiden van de goddelozen. Deze grote Verlichting van het Geweten zal plaatsvinden nadat Mijn Heilige Plaatsbekleder Rome verlaten heeft.”

De Heer, 20 februari 2013

We kennen dag noch uur: laten we waakzaam blijven en steeds voorbereid zijn, want de Heer zal komen als een dief in de nacht.

Bron: Vaticannews.va