De abortuswet is volgens de Vrijmetselarij de “hoeksteen van de samenleving.” Dan mag het duidelijk zijn welke machten spelen in België als men de abortuswet wil versoepelen – en voor de pro-life beweging verstrengen. Morgen wordt er opnieuw gestemd in het Parlement. Vandaar deze dringende oproep tot gebed vandaag (en eventueel vasten).

Concreet wil men de termijn van 12 naar 18 weken optrekken. Een abortus bij 18 weken gaat als volgt:

De baarmoederhals wordt verwijd tot 1,5 cm, zodat de grijptang van de aborteur er goed door kan. Vervolgens worden stukjes van de levende foetus getrokken en naar buiten gebracht. De foetus ondergaat gruwelijke pijnen en sterft ten slotte. Het hoofdje wordt verpletterd en zo ook in stukken naar buiten gehaald. Dit wordt in een schaal gelegd om te kijken of alle stukken aanwezig zijn. Vervolgens wordt een echo gedaan om te kijken of er niets is achtergebleven.

Dit is de methode die gehanteerd wordt vanaf 13 tot 23 weken.

De foetus voelt alles, en ondergaat een gruwelijke pijn. Dit is een uitermate gruwelijke foltermoord, die men kan vergelijken met de barbaarse executie door vierendelen van zware misdadigers in de middeleeuwen: de terdoodveroordeelde werd door vier paarden die vastgemaakt werden aan de vier ledematen levend in stukken gereten. In Engeland werd de veroordeelde eerst levend ontdaan van zijn darmen en geslachtsdelen alvorens onthoofd te worden, waarna de beul het lijk in vieren hakte.

History | Robin Engelman

Sp.a, Groen, Open VLD, PS enz… zijn allemaal voorstander. CD&V, Vlaams Belang en N-VA zijn tegen de wetsuitbreiding.

  1. Men wil de termijn verlengen van 12 naar 18 weken
  2. Men wil de bedenktijd verkorten tot 48 uur.
  3. Men wil de verplichting van de arts om alternatieven te vernoemen, afschaffen.
  4. Men wil abortus om medische redenen mogelijk maken tot aan de geboorte.
  5. Het verhinderen van een abortus (pro-life groepen) tot een misdrijf maken met drie maanden gevangenisstraf.
  6. Het voor ziekenhuizen onmogelijk maken om abortussen binnen hun muren te verbieden
  7. Abortus volledig depenaliseren, en tot een gewonde medische ingreep maken.Bidden we allen dat vele politici het been stijf houden, en dat de wet er niet komt!
De redactie Avatar

Published by

Categories:

10 reacties op “DRINGEND: morgen stemming in het Belgisch parlement omtrent versoepeling abortuswet”

  1. Esther van Brenk Avatar
    Esther van Brenk

    Stop abortus. Dood geen mensen

    1. Greta Avatar
      Greta

      Kunnen deze foto’s naar het parlament gestuurd worden.

  2. A vigilant citizen Avatar
    A vigilant citizen

    Alleen maar bidden en vasten? Niet spreken, niet verkondigen, niet vermanen = schuldig verzuim. Ook aan mij ontbreekt de moed om dit bericht onder mijn echte naam te verkondigen. Dus: ook ik ben schuldig. Wie heeft wel de moed om onder zijn eigen naam te beweren dat alle christenen, en in het bijzonder alle katholieken die in deze omstandigheden blijven zwijgen, schuld treft. Mensen hechten dezer dagen meer waarde aan het lijk van iemand die buiten de baarmoeder stierf, dan aan een levend menselijk wezen in ontwikkeling in de moederschoot. In het joodse geloof geldt de moord op een zwangere vrouw als dubbele doodslag, en dit gebaseerd op het Oude Testament: “God heeft ook ons in de moederschoot geweven op wonderlijke wijze.” Elk (onschuldig) mens (in wording) is toch even veel waard, in of buiten de baarmoeder. Of vergis ik me? “Pretiosus in oculis suis!”

  3. FatimadeJong Avatar

    RKCN KOMEN MASSAAL IN ACTIE!!!.

    Abortus is verschrikkelijk. Gelukkig komen de RKCn nu massaal in actie. Iedereen doet voortaan wat OLM Maria vraagt. Bidt Haar machtige heilige Rozenkrans. En draagt Haar Bruin scapulier. En verspreiden Haar Groen Scapulier. Oh nee….. RKCn doen ook nu weer massaal niets. Brrrrrr.

    Wat doen RKCn wel? Vorige week nog op tv gezien hoe bv bisschop Hendriks met een of ander Japans teken op zijn mijter, dat een kruis moest voorstellen, een preek gaf over ….. slagroomsoesjes! Je verzint het niet. Alle preken in mijn parochie zijn ook 99% horizontaal. Niets over dood, oordeel, hemel of hel. En dus nutteloze preken. Slagroomsoesjes zijn pas belangrijk! En niet vergeten, de bisschoppen waren er als de kippen weer bij om de tongcommunie af te schaffen. Dat wel! En zonder enige opmerking van spijt. De NL-RKK is diep, diep, diep, diep, diep gezonken! OLHeer Jezus Christus is bezig de lammeren van de bokken te scheiden in de RKK. Zorg dat je bij de rechtvaardigen, zij die OLH echt liefhebben en doen wat Hij zegt, hoort! Nu of nooit!!

    TIP: DRAAG HET GROEN SCAPULIER VAN OLM MARIA TEGEN HET CORONAVIRUS!!

  4. lunsius Avatar

    We moeten niet denken dat God ongelimiteerd zal laten begaan. Er zijn reeds tamelijk oude profetieën dat de politieke voorvechters van het escalerende abortusschandaal op een gegeven moment getroffen zullen worden door een ziekte, en uitsluitend zij, die vreselijke misvormingen toont op het gezicht. Dat zal als een waarschuwing dienen voor de rest en bovendien worden ze daarmee op non-actief gesteld. Tenslotte zullen die mensen een folterend stervensuur kennen. Het gebed mag dus ook luiden: “O God, mijn God, treedt op om dit kwaad te keren, geef een teken zodat de kwaaddoeners schrik krijgen en de abortushecatombe een halt wordt toegeroepen. Het zijn wel uw kinderen!” Ik geloof er niks van dat onze acties nu gewicht in de schaal leggen. Ze lachen ons binnenskamers hardop uit!

    1. Restkerk-redactie Avatar
      Restkerk-redactie

      Misschien is het Coronavirus reeds een straf. Er zijn berichten dat er reeds een (ultra-linkse) Spaanse minister besmet is, waarna de hele regering moet worden getest en de premier in isolement gaat.

  5. Jacob de Meerdere Avatar
    Jacob de Meerdere

    Laten wij massal het Excorcisme van wijlen paus Leo XIII / de 13de bidden.
    HET IS PUUR DUIVELS UITDRIJVING,
    Noem alle partijen bij naam die voorstanders zijn.
    Neem alle namen die in die partijen zitten bij voornaam Familienaam .
    Ook de Kamervoorzitter
    De eerste minister en ministers van de federale onwettige regering.
    De bedoeling is dat God Heer Jezus te samen met de aartsengel Michael die op de stadshuistoren spits staat vanwaaruit ingrijpen.

    Laat ons daar een dag marathon van maken.
    Nu weten wij ook wie de echte Duivels aanhangers zijn en ook op welke partijen niet meer mag gestemd worden.

    De wet is zelf onwettig omdat het de Natuurwetten en 10 geboden overtreed worden.
    Meer nog, alle parlementsleden die aandurven zijn zo hun eeuwig leven verbeurt verklaart.
    Door hun hun onwettige Goedkeuring hebben zei een hoofdaandeelhouder van MOORD op onschuldig hulpeloze kinderen die zich niet kunnen verweren.

    Eigelijk moet tegen deze mensen massaal klachten neergelegd worden.
    Wegen medeplichtigheid aan moordaanslag op ongeboren hulpelozen kinderen.

  6. Claudine martens Avatar
    Claudine martens

    Verbied abortus. Het is moord.

    1. A vigilant citizen Avatar
      A vigilant citizen

      Maar geef ook een eerlijke en waarheidsgetrouwe katholieke moraal en seksuele voorlichting aan onze kinderen, in het bijzonder op onze katholieke scholen. Nu weten kinderen van 12 alles over voorbehoedsmiddelen maar niets over abortus. Neen, men geeft hen liever de leugenachtige propaganda van Sensoa dan de duidelijke toepassing van de 10 geboden. Tijd dat onze bisschoppen opnieuw de handboeken godsdienst keuren en een imprimatur geven. Menselijk leven begint bij de conceptie en dat kan men zelfs zonder godsdienst, puur op basis van wetenschap staven. Dat veronderstelt natuurlijk een strenge, rechtvaardige maar uiteindelijk daarom ook barmhartige leer, die het levensgeluk en eeuwige zieleheil van onze jongeren beschermt door hen op tijd en stond te waarschuwen.

  7. Els Goddijn Avatar
    Els Goddijn

    Bidt de Heilige Rozenkrans🙏🏻🙏🏻🙏🏻