kastijding

Populaire vakantiebestemming Bahama’s – ‘het paradijs’ – is weggevaagd

Drie dagen lang bleef de extreem zware orkaan Dorian met een categorie van 5 en aanhoudende windsnelheid van 295 km/u boven de Bahama’s hangen. Gevolg: de populaire vakantiebestemming, dat bij velen bekend staat als “het paradijs” is niet meer. Stranden zijn weg, eilanden zijn één grote puinhoop, en vele all-in luxehotels en resorts zijn vernield. 

De vernieling op de ‘paradijselijke eilanden’ is totaal. De Bahama’s zijn – volgens de omschrijving van een inwoner – “een derdewereldland” geworden, en het zal jaren duren vooraleer alles terug heropgebouwd is. Ook zijn er stranden en zelfs hele stukken eiland weggespoeld. De vakantiebestemming – waar ‘paradijs’ samenhangt met ‘feesten’ en ‘seks’ – is niet meer. Vooral de meest noordelijk gelegen eilanden werden het zwaarst getroffen.

Momenteel is orkaan Dorian de Amerikaanse kust aan het bewerken, en ze zal wellicht tot in Canada uitrazen.

Laten we bidden voor alle slachtoffers.

Enkele beelden van op de Bahama’s:

Hurricane Dorian damage in pictures

Hurricane Dorian damage in pictures

Hurricane Dorian damage in pictures

Hurricane Dorian damage in pictures

Hurricane Dorian damage in pictures

https://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/78/590x/secondary/Hurricane-Dorian-in-pictures-2044125.jpg?r=1567758688787

TOPSHOT - An aerial view of damage from Hurricane Dorian on September 5, 2019, in Marsh Harbour, Great Abaco Island in the Bahamas. - Hurricane Dorian lashed the Carolinas with driving rain and fierce winds as it neared the US east coast Thursday after devastating the Bahamas and killing at least 20 people. (Photo by Brendan Smialowski / AFP)BRENDAN SMIALOWSKI/AFP/Getty Images

Express

Categorieën:kastijding

Getagd als:

4 antwoorden »

 1. Maar ieder die deze woorden van Mij hoort, doch er niet naar handelt, kan men vergelijken met een dwaas die zijn huis bouwde op het zand. De regen viel neer, de bergstromen kwamen omlaag, de storm stak op en zij beukten dat huis, zodat het volledig verwoest werd. (Mattheus 7:26-27)

 2. Hopelijk komt ook Japan aan de beurt!! In dit land gebeurt werkelijk ALLES wat God verboden heeft………….
  Ik weet ervan aangezien ik lang voor een Japans bedrijf heb gewerkt……

  • Japan heeft nochtans al meerdere keren een pak sLaag gekregen !?

 3. NEDERLAND STRAKS? VERDEDIG JOUW GEZIN, WONING EN NEDERLAND!

  Jezuieten in Hiroshima overleefden de A-bom, omdat ze dagelijks de machtige Rozenkrans baden.
  RKCn woonden in straat met houten huizen, die allemaal afbrandden. Alleen hun huis niet. Waarom? Hadden Bruin Scapulier bij elke buitendeur opgehangen.

  Dus? Dagelijkse Rosary en Bruin Scapulier dragen en ophangen!!! Geen RKC die dat doet ‘natuurlijk’. Maar zeg straks niet dat u ‘niet gewaarschuwd was’.

  (RKCn=RK-christenen)