Crisis

Mgr. Athanasius Schneider: De EU is een nieuwe soort Sovjet-Unie met een Vrijmetselaarsideologie

Bisschop Athanasius Schneider van Kazachtstan vertelde in een interview met de Italiaanse krant Il Giornale dat het fenomeen van de zogenaamde “immigratie” een georkestreerd en lang voorbereid plan is van de internationale machten om de Christelijke en nationale identiteit van de Europese volkeren radicaal te veranderen. Hij vergeleek de Europese Unie met de Sovjet-Unie.

Mgr. Schneider zei dat deze machten de leer van de kerk omtrent liefdadigheid en moraal misbruiken om hun doel te behalen. Hij juichte de pogingen van bepaalde Europese regeringen (Hongarije, Italië, Polen,…) toe om de soevereiniteit en de “historische, culturele en christelijke identiteit” van hun natie te beschermen tegen een nieuw soort “Sovjet-Unie” met een onmiskenbare Vrijmetselaarsideologie: de Europese Unie.

Betreffende de doctrinaire verwarring, zei Mgr. Schneider dat zelfs veertig jaar geleden, Paus Paulus VI besefte dat er een probleem was in de Kerk. Hij zei toen: “We geloofden dat na het Concilie een zonnige dag zou aanbreken in de geschiedenis van de Kerk. In plaats daarvan kregen we een dag van wolken, stormen, duisternis, van zoeken, van onzekerheid. De rook van Satan is langs een barst binnengekomen in de Tempel van God.”

De situatie is erger geworden, en hij citeerde de grote Kardinaal Carlo Caffara, die begin 2017 zei: “Enkel een blinde man kan ontkennen dat er een grote verwarring is in de Kerk.” Schneider noemde het willen toedienen van Communie aan niet-Katholieken (zoals Jorge Bergoglio onlangs suggereerde) “een leugen”.

Mgr. Schneider herbevestigde opnieuw de leer van de Kerk omtrent homoseksualiteit en het niet tot de Communie toelaten van mensen die “hertrouwd” zijn: “Geen enkele kerkelijke autoriteit heeft de macht om het Zesde Gebod en de onverbreekbaarheid van het huwelijk te dispenseren.”

Het toevertrouwen van kinderen (adoptie) aan homoseksuele koppels noemde hij een “moreel misbruik” van die kinderen, “de kleinsten en de minst weerbaren.” “Dit fenomeen zal onze geschiedenis ingaan als één van de grootste degradaties van de beschaving. Diegenen die zo’n onrecht bestrijden zijn de ware vrienden van kinderen en helden van onze tijd.”

Bron: LifeSiteNews

Categorieën:Crisis

8 antwoorden »

 1. In zijn boek uit 1925: “Praktischer Idealismus”, legde Graaf van Coudenhove-Kalergi (†1972) uit dat de burgers van de toekomstige Verenigde Staten van Europa niet tot het volk van het oude continent zou behoren, maar een soort ondermensen (Untermenschen) zouden zijn, zijnde het product van rassenvermenging. Hij stelde duidelijk dat de Europese volkeren zich met de Aziaten en de gekleurde rassen moeten vermengen, waardoor de beoogde multinationale ‘kudde’ zou ontstaan zonder inherente kwaliteit, welke op eenvoudige manier door de heersende klasse zou kunnen worden gemanipuleerd. Wie is deze man? Hij heeft de Nobelprijs voor de Vrede gekregen en de prestisieuze Karel de Grote prijs. Jaarlijks wordt de Coudenhove-Kalergi prijs uitgereikt aan politici die zich verdienstelijk hebben ingezet voor de Europese gedachte, d.w.z. zijn gedachte. En wie anders behoort tot de ontvangers daarvan als de Duitse leider Angela Merkel, de grote doordrammer van een bandeloze immigratie, …als het maar geen Christenen zijn!

 2. Inderdaad een zeer goede opmerking van deze kardinaal. Migratie zal te identiteit van het Europese volk veranderen, en de andere opmerking is ook juist men wil de christelijke traditie kapot krijgen, gelukkig zijn er nog wakkere kardinalen, goed artikel!

 3. Helemaal eens met lunsius. Hoewel het nu nog niet zo ver is met vermenging van rassen zie je al een kudde mentaliteit : je mag je niet uitspreken tegen gevaar van de islam anders ben je een islamofobie, je mag je niet uitspreken tegen genderneutraliteit /homoseksualiteit anders ben je homofoob of nazi, stem je tegen de gevestigde orde die migranten met islamitische achtergrond binnenhaalt( wat ze in opdracht van de EU/ Kalergiplan uitvoert) dan telt je stem niet want dan ben je een racist. Zo heeft de gevestigde orde het volk al in de tang. Zolang je je maar politiek correct gedraagt ,weet je je geaccepteerd. NPO doet daar ook nog eens aan mee en zonder dat men het in de gaten heeft word men gemanipuleerd in een richting . Op scholen wordt ” denken out of the box ” ook niet gewaardeerd. Multiple choise is er voor in de plaats gekomen. Verder worden mensen bezig gehouden met brood en spelen, werken werken en nog eens werken,kinderen naar de overheid/ kinderopvang en door alle hectiek zijn mensen nauwelijks op de hoogte van wat er allemaal achter zit. Voeg daarbij de tijdgeest van individualisme/ egoïsme en de slaapstand is bereikt. Goed artikel. Kwam deze boodschap maar op het journaal. Maar ja dan schieten ze in hun eigen voet en bovendien spreekt hier iemand van de kerk. Dan zit je al min of meer in de verkeerde hoek.

 4. |
  het gross van de kardinalen zal stellig meegaan in DE_aansluiting bij DE nieuwe wereld orde -(( ’t alternatief voor hun, is zich melden als werkeloze ))- bij de bisschoppen zal het ‘r om spannen wie voor wat kiest, maar de gewone priesters zullen stellig bij hun geloofs`kudde willen blijven, wanneer deze kudde niet`mee wil naar de_NWO …
  |
  NB > het grote SCHISMA zal compleet zijn, wanneer gebeurt wat de RK profeten reeds voor`zagen — als de komende interimpaus zich terugtrekt uit de strijd, en men op de rokende puinhopen van het Vaticaan, die aller`laatste paus kiest, welke tenslotte die Groote Verdrukking zal doorstaan & overleven …!!
  |
  Jesaja 53:2 “… hij had gestalte noch luister …” -( dit zal overigens een jonge plus energieke paus zijn, volgens de aanwijzingen uit de bijbel …!?

 5. Oplossing: iedereen elke dag de machtige Rozenkrans bidden. Helaas, daar heeft bijna geen enkele ‘katholiek-christen’ zin in. Sussen en wegwuiven en ontkennen zijn onze ‘beste eigenschappen in de Kerk. Niet zeuren straks als de pleuris uitbreekt en hindoes, moslims, boeddisten eerder dan u binnengaan in de Hemel! Als u al een Vagevuur wordt toegestaan. U bent gewaarschuwd!

 6. Iedere morgen, rozenkrans en kroontje van barmhartigheid. Sta er een uur eerder voor op, nog voor m’n werk. Zouden meer mensen moeten doen. I.p.v. imbeciele series te zitten bekijken tot een gat in de nacht…

 7. Aan de {namaak Profeet } ..op 03/07/2018 om 21:01..

  Jesaja 53:2- betreft Jezus Christus en niet de grote Franse Paus als de voorlaatste Paus.. of een of andere interimpaus…. misschien heb je je antwoord al klaar om te zeggen dat die passages toepasbaar zijn op het lijden van die paus …of heb je een andere uitvlucht.
  Je bent aan het ketteren en de redactie ziet dat maar door de vingers.
  Je bent in mijn ogen een irritante infiltrant.

  Ik vraag me af of de redactie nog meedoet.

  De Monarch en Gods leger van begenadigden en het hemelse hof gaan de Franse Paus uit zijn gevang bevrijden… dat is wat de profetieën zeggen.

  En jij namaak-profeet: .. de grote Franse Paus zal regeren ten tijde van de Grote Vrede die gegeven wordt na de Waarschuwing en hij hoeft de antichrist niet mee te maken want de laatste paus zal zijn opvolger zijn.

  Zonder blikken of blozen durf je hier de katholieke profetieën te weerspreken met je eigen dwaze ingebeelde visies…

  De RK profeten hebben niet voorzien wat jij hier zit te verdraaien.
  Ik hoop dat de redactie eindelijk eens ingrijpt.