Vaticaan nodigt Katy Perry uit naar conferentie ‘Unite to Cure’ om over ‘Transcendente Meditatie’ te spreken

Het Vaticaan organiseerde opnieuw een conferentie van 26-28 april, dit keer ging heette het: “Verenig om te genezen – Hoe wetenschap, technologie en de 21ste eeuw cultuur en maatschappij zullen beïnvloeden”. Het werd door sommigen omschreven als het “Davos” van de biotechnologie, door z’n gelijkenissen met het hoogstaande Wereld Economisch Forum in Davos, Zwitserland. Deze conferentie, die mee gesponsord was door de Pauselijke Raad voor Cultuur, het Vaticaanse Staatssecretariaat, het Vaticaans Secretariaat voor Communicatie, de Pauselijke Academie voor het Leven en de CURA Stichting, had als sprekers o.a. mgr. Dario Viganò, die sprak over “fake news” en Katy Perry die iets kwam vertellen over ‘Transcendente Meditatie’. Dit toont eens te meer hoe het Vaticaan een duivelshol geworden is.

De Vierde Internationale Vaticaanse Conferentie had verschillende sprekers van een wijd scala van experts op gebied van geneeskunde, zakendoen, media en technologie. Het was een bizarre vergadering van rijke bankiers, beroemdheden, biotechleiders en Vaticaanse beambten. Het doel was “om mensen te verenigen zonder enig vooroordeel om een open dialoog te stimuleren en een interdisciplinaire benadering te bewerkstelligen om grotere uitdagingen op gebied van gezondheidszorg in de wereld aan te pakken.”

De sprekers omvatten o.a. de New Age goeroe Deepak Chopra, alsook Jack Nicklaus, een Amerikaanse professionele golfer en filantropist voor de gezondheid van de kinderen; vervolgens de Britse humanist en ‘singer songwriter’ Peter Gabriel alsook Tony Robbins, een Amerikaanse zelfhulp- life coach. Ook de vroegere Amerikaanse Vicepresident Joe Biden kwam een toespraak geven.

De eerste conferentie vond plaats in 2011, onder het pontificaat van Benedictus XVI. Dit jaar echter zijn veel katholieken kwaad en geërgerd door het feit dat het Vaticaan een platform aanbiedt aan diegenen die heidense praktijken promoten, in het bijzonder Katy Perry die ‘Transcendente Meditatie’ voor kinderen kwam aanprijzen.

Katy Perry

Op de derde dag van de Vaticaanse conferentie, vervoegde Perry een gesprek over “Beïnvloeden van de gezondheid van kinderen door wereldwijde meditatie”, met haar mentor Bob Roth, CEO van de David Lynch Stichtign. Roth is tevens de mentor van Oprah Winfrey en Dr. Oz op vlak van Transcendente Meditatie. Bob Roth omhelsde Katy Perry hartelijk, waarna Perry de middelste (pauselijke) stoel innam, met daarachter een icoon van O.L.Vrouw. Het was dezelfde plaats waar Bergoglio zat tijdens de Synode over de familie.

De organisatie van Roth was betrokken bij de verspreiding van de “mediterende oog”- armbanden, die aan het begin van de conferentie aan sommige deelnemers werden gegeven. In het geschenkpakket zat ook een boek over transcendente meditatie. Het Vaticaan wilde dit naar verluidt tegenhouden, maar slaagde daar niet in.

Image

Perry, die een ‘koninklijke’ rondleiding kreeg in het Vaticaan door Aartsbisschop Paul Tighe, de secretaris van de Pauselijke Raad voor Cutluur, had ook een ontmoeting met Bergoglio. Ze was vergezeld van haar vriend, de acteur Orlando Bloom, en haar moeder. Ze zei dat ze “vereerd was” om bij “zijne heiligheid z’n medelijdend hart en inclusiviteit” te zijn.

Een bron vertelde aan LifeSiteNews: “Dat Katy Perry over Transcendente Meditatie spreekt vanop dezelfde stoel die door de Paus werd gebruikt tijdens belangrijke Kerkelijke vergaderingen staat symbool voor de chaos, de desoriëntatie en de ergernis welke dit pontificaat kenmerkt.”

Katy Perry staat erom bekend dat ze haar ziel aan de duivel heeft verkocht. Haar muziekvideoclips staan bol van de satanische symboliek. Zo laat ze zich in één bepaalde video in vlammen hullen en door demonen omringen: net een scène uit de hel. In een andere video laat ze zich gaarkoken en serveren om opgegeten te worden, waarna ze op het einde zelf iemand anders verorbert. Uiterst walgelijke scènes. Ze promoot ook lesbianisme, zo bracht ze in 2008 een clip uit “I kissed a Girl”. Ze is tevens een gulle sponsor van Planned Parenthood, de grootste abortusfaciliteit in de VS. In 2016 doneerde ze $10.000, en ze riep haar volgelingen op om ook iets te storten.

 

Bron: LifeSiteNews