Demonische activiteit

Exorcist: ‘Ik wens dat er op een dag een groot exorcisme zal uitgevoerd worden in het Vaticaan’

fortea

Exorcist Don Fortea.

Vader Gabriele Amorth, die in september 2016 overleed, werd ernstig bekritiseerd toen hij herhaaldelijk in interviews zei dat er Satanische sekten waren in het Vaticaan. Nu zegt een andere exorcist dat hij wenst dat “er op een dag een groot exorcisme zal worden uitgevoerd in het Vaticaan.”

In januari 2008 zei Vader Amorth in een interview met het magazine Der Spiegel: “Er zijn Satanische sekten in het Vaticaan. Je kunt ze niet zien. Maar ze zijn er.” Kritiek op deze bewering kwam ook van andere exorcisten. Vader Amorth was exorcist van het bisdom Rome van 1986 tot aan zijn dood. Vanaf 1992 was hij zelfs de hoofdexorcist in het bisdom van de paus. Nu werd vader Amorth indirect bevestigd door een andere exorcist. Don Antonio Fortea, ook priester en exorcist, zei in een interview met de Spaanse editie van Newsweek: “Ik wens dat er op een dag een groot exorcisme zal worden uitgevoerd in het Vaticaan.” Don Fortea is zeer goed op de hoogte van de demonische activiteit in het Vaticaan. Hij heeft zelf al verschillende grote exorcismen geleid, waaronder zelfs één waar een kardinaal bij betrokken was.

Fortea werd priester gewijd in het bisdom van Alcalá de Henares in Spanje, in 1994. In de daaropvolgende jaren wijdde hij zich toe aan de demonologie. In 1998 vervolledigde hij zijn studies van theologie en Kerkgeschiedenis aan de Faculteit van de theologie van Comillas, met het werk “Het exorcisme in onze tijd”. Toen hij tijdens zijn pastoraal werk als priester geconfronteerd werd met “problemen van demonische aard”, verdiepte hij zijn studies over het onderwerp.

Hij ontwikkelde zijn eigen vorm van het ‘Groot Exorcisme’, dat gericht is tegen de aanwezigheid van demonen op bepaalde plaatsen, in gebouwen of zelfs in hele steden. Deze vorm is volgens hem niet goedgekeurd door het Vaticaan. Maar er waren tot nu toe nog geen klachten, en hij is steeds bereid zijn wijze uit te leggen aan de plaatselijke bevoegdheden.

Dat vader Fortea dus maar eens grote kuis houdt, en inderdaad een groot exorcisme uitvoert in het Vaticaan!

gezichtenrook

De “witte rook” op 13 maart 2013, toen Bergoglio was “verkozen”. Let op de verschillende demonische gezichten die erin verschenen. Hierbij kregen de woorden “de rook van Satan is het Vaticaan binnengedrongen” een speciale bijklank.

rook7

rook8

Hier is duidelijk open mond met tanden, twee ogen, neus, en horens te onderscheiden (vooraanzicht).

kop1

rook6

Hier zijaanzicht van een demonische kop met open mond, oog en schuin boven zijn oog iets wat lijkt op een korte horen.

 

A flash of lighting is seen over St.Peter's Basilica during a rainstorm at Vatican in this picture provided by Ansa on February 11, 2013. Pope Benedict stunned the Roman Catholic Church on Monday when he announced he would stand down, the first pope to do so in 700 years, saying he no longer had the mental and physical strength to carry on. REUTERS/ANSA/ Alessandro Di Meo ( VATICAN - Tags: RELIGION) ATTENTION EDITORS - NO COMMERCIAL USE. NO MAGS. NO SALES. NO ARCHIVES. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. IT IS DISTRIBUTED, EXACTLY AS RECEIVED BY REUTERS, AS A SERVICE TO CLIENTS. ITALY OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN ITALY

Bliksemflits die de St-Pietersbasiliek trof op 11 februari 2013, de dag dat Benedictus zijn “aftreden” had aangekondigd.

Bron: Eponymous Flower

Categorieën:Demonische activiteit

11 antwoorden »

 1. De Vrijmetselarij, waarbij aan de top in de zogenaamde triangles (boven de 33e graad) Lucifer wordt aanbeden met alle walgelijkheid van dien, is de sterkste destructieve kracht in kerk en wereld. Zij is in feite alleen maar sterker geworden, vooral binnen de Rooms Katholieke Kerk. Reeds Bella Dodd getuigde van de massale infiltratie van de Rooms Katholieke Kerk (door de communisten die met de Vrijmetselarij handje klap speelden). Dat komt naar voren in haar boek “School of Darkness”. Zij was nauw betrokken bij de Communistische Partij in de VS, maar heeft zich tot het Christendom bekeerd en is toen door de vermaarde bisschop Fulton Sheen in 1952 gedoopt in de St. Patrick’s Cathedral. Volgens eigen zeggen heeft zij in de VS meegeholpen om 1100 kandidaten tot de seminaries toe te laten en zij getuigde dat hun mannetjes in de hoogste posities van de Kerk waren doorgedrongen. De bewering van Don Fortea is daarom nauwelijks verbazingwekkend.

 2. Er is een getuigenis van een uitgetreden Satanist in de VS die vertelde dat als biddende Protestanten in een kring op straat een stadswijk aan God opdroegen de Satanisten in zo’n wijk ernstig in hun ‘werk’ belemmerd werden en over die wijk geen vervloeking meer konden uitspreken. De gewaarwording daarvan heeft meegeholpen tot zijn bekering. Satanisten geloven immers dat hun god sterker is dan de Christelijke God en nu bleek het tegendeel.

 3. Satanisme in het Vaticaan?Waar gaan we naartoe? Als ik het artikel mag geloven moet heel het Vaticaan uitgemest worden wie had dat ooit gedacht.Paus Paulus de zesde waarschuwde reeds dat de rook van satan reeds in het Vaticaan aanwezig was.Voor het Vaticaan is dat een schandaal je zou denken dat ze met God bezig zouden zijn maar blijkbaar is dat niet genoeg.

 4. De bezem erdoor voor de grote schoonmaak, een tempelreiniging in het kwadraat.

 5. Ook door Den Haag en Brussel een bezem tegen heksenbezem en Augiasstal.

 6. En wat dachten jullie van Bergolio ? Is toch ook een grote verschrikking !

 7. Willen wij als katholieken daar nog bij horen ? Is het niet beter om ons af te scheiden van Rome en doorgaan als de katholieke kerk eventueel van Nederland ? Dan hebben we ook niets meer te maken met de grillen van Bergoglio. Alle landen zouden dat kunnen doen : zich afscheiden van Rome en zich katholiek noemend maar niet rooms. Laat die zogenaamde paus maar kletsen, niks mee te maken dan.

  • Marie, dit is juist de bedoeling van Bergoglio, dat de Katholieke Kerk in fragmenten uit elkaar valt; laten we ons verenigigen in de Restkerk.

  • Nee,want dan vorm je een nieuwe protestantse beweging.Het graf van Petrus is en blijft in Rome,wat daar verder ook misgaat.

   • De ware Katholieke Kerk zal zich uiteindelijk moeten losmaken van het ketterse Rome (en eigenlijk doen we dat al door niet te luisteren naar Bergoglio en co), maar dat is niet aan ons om dat te beslissen. Wij moeten gewoon trouw verder doen; en vooral een trouwe priester vinden en daar de Sacramenten blijven ontvangen. Probleem bij velen vandaag is dat ze de noodzaak voelen om slaafs de ‘paus’ te volgen, ongeacht wat hij verkondigt.