Exorcist: ‘Ik wens dat er op een dag een groot exorcisme zal uitgevoerd worden in het Vaticaan’

fortea
Exorcist Don Fortea.

Vader Gabriele Amorth, die in september 2016 overleed, werd ernstig bekritiseerd toen hij herhaaldelijk in interviews zei dat er Satanische sekten waren in het Vaticaan. Nu zegt een andere exorcist dat hij wenst dat “er op een dag een groot exorcisme zal worden uitgevoerd in het Vaticaan.”

In januari 2008 zei Vader Amorth in een interview met het magazine Der Spiegel: “Er zijn Satanische sekten in het Vaticaan. Je kunt ze niet zien. Maar ze zijn er.” Kritiek op deze bewering kwam ook van andere exorcisten. Vader Amorth was exorcist van het bisdom Rome van 1986 tot aan zijn dood. Vanaf 1992 was hij zelfs de hoofdexorcist in het bisdom van de paus. Nu werd vader Amorth indirect bevestigd door een andere exorcist. Don Antonio Fortea, ook priester en exorcist, zei in een interview met de Spaanse editie van Newsweek: “Ik wens dat er op een dag een groot exorcisme zal worden uitgevoerd in het Vaticaan.” Don Fortea is zeer goed op de hoogte van de demonische activiteit in het Vaticaan. Hij heeft zelf al verschillende grote exorcismen geleid, waaronder zelfs één waar een kardinaal bij betrokken was.

Fortea werd priester gewijd in het bisdom van Alcalá de Henares in Spanje, in 1994. In de daaropvolgende jaren wijdde hij zich toe aan de demonologie. In 1998 vervolledigde hij zijn studies van theologie en Kerkgeschiedenis aan de Faculteit van de theologie van Comillas, met het werk “Het exorcisme in onze tijd”. Toen hij tijdens zijn pastoraal werk als priester geconfronteerd werd met “problemen van demonische aard”, verdiepte hij zijn studies over het onderwerp.

Hij ontwikkelde zijn eigen vorm van het ‘Groot Exorcisme’, dat gericht is tegen de aanwezigheid van demonen op bepaalde plaatsen, in gebouwen of zelfs in hele steden. Deze vorm is volgens hem niet goedgekeurd door het Vaticaan. Maar er waren tot nu toe nog geen klachten, en hij is steeds bereid zijn wijze uit te leggen aan de plaatselijke bevoegdheden.

Dat vader Fortea dus maar eens grote kuis houdt, en inderdaad een groot exorcisme uitvoert in het Vaticaan!

gezichtenrook
De “witte rook” op 13 maart 2013, toen Bergoglio was “verkozen”. Let op de verschillende demonische gezichten die erin verschenen. Hierbij kregen de woorden “de rook van Satan is het Vaticaan binnengedrongen” een speciale bijklank.

rook7

rook8
Hier is duidelijk open mond met tanden, twee ogen, neus, en horens te onderscheiden (vooraanzicht).

kop1

rook6
Hier zijaanzicht van een demonische kop met open mond, oog en schuin boven zijn oog iets wat lijkt op een korte horen.

 

A flash of lighting is seen over St.Peter's Basilica during a rainstorm at Vatican in this picture provided by Ansa on February 11, 2013. Pope Benedict stunned the Roman Catholic Church on Monday when he announced he would stand down, the first pope to do so in 700 years, saying he no longer had the mental and physical strength to carry on. REUTERS/ANSA/ Alessandro Di Meo ( VATICAN - Tags: RELIGION) ATTENTION EDITORS - NO COMMERCIAL USE. NO MAGS. NO SALES. NO ARCHIVES. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. IT IS DISTRIBUTED, EXACTLY AS RECEIVED BY REUTERS, AS A SERVICE TO CLIENTS. ITALY OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN ITALY
Bliksemflits die de St-Pietersbasiliek trof op 11 februari 2013, de dag dat Benedictus zijn “aftreden” had aangekondigd.

Bron: Eponymous Flower