Vandaag is het de 99ste verjaardag van het Zonnewonder te Fatima

miraclesun4

Op 13 oktober 1917 verscheen de H. Maagd voor de laatste maal aan de drie kleine herdertjes van Fatima. Op die dag deelde ze het Derde Geheim mee aan Lucia, nadat het zonnewonder had plaatsgevonden. Maria had beloofd een mirakel te doen om de echtheid van de verschijningen te bevestigen. En zo gebeurde het. Honderdduizenden gelovigen zakten af naar de schapenweide om het wonder te aanschouwen. Het regende die dag, en de weide was één modderpoel. Maar men bad en het zonnewonder gebeurde. De hele weide droogde in een mum van tijd op en het klaarde op en alle aanwezigen aanschouwden het wonder, waaronder sceptische journalisten, atheïsten, dokters, geleerden, enz. Alle aanwezigen die nog niet geloofden, bekeerden zich en de kranten berichtten over het mirakel.

Gedurende de loop van de verschijningen had de H. Maagd zich geopenbaard als O.L. Vrouw van de Rozenkrans, en had ze gevraagd dat men elke dag de Rozenkrans zou bidden. Lucia kreeg ook de opdracht om de toewijding tot haar Onbevlekt Hart te verspreiden.

Het aanwezige volk.
Het aanwezige volk.

seculo

miraclesun1

miraclesun2

seculo2

 

Verloop van het Zonnewonder
Verloop van het Zonnewonder zoals opgetekend door een getuige.

Lucia kreeg de opdracht van Maria om het Derde Geheim rond 1960 vrij te geven, maar ze werd het zwijgen opgelegd. Er werden flarden van vrijgegeven, maar het complete geheim zit nog steeds in een schuif ergens in het Vaticaan. Ratzinger gaf in 2000 toe dat ze niet het volledige geheim vrij hadden gegeven, het niet gepubliceerde deel sprak namelijk o.a. over een “slecht concilie.”

De profetie had het ook over een oorlog die zou plaatsvinden tussen Rusland en het Westen. Een jaar voor de honderdste verjaardag van de verschijningen te Fatima lijkt een nucleaire oorlog met Rusland dichterbij dan ooit. Hillary Clinton heeft meerdere keren laten verstaan dat indien zij president wordt, zij een oorlog wil beginnen met Iran en Rusland. Trump echter wil de relaties met Rusland opnieuw verbeteren.

12 oktober 2016: Bondgenoot van Putin zegt tegen Amerikanen: Stem op Trump of zie een nucleaire oorlog onder ogen:

putin-ally

Laten we bidden dat het niet tot een nieuwe wereldoorlog komt, want indien dat gebeurt zal het verschrikkelijk zijn.

rosary