Feministen vallen biddende katholieken aan in Buenos Aires en bekladden pro-life monument in Ontario

argentine_cathedral_585_401_55

Naar gewoonte trachten elk jaar gewelddadige linkse extremisten en radicale feministen een kathedraal in Argentinië te bestormen om “gratis abortus” te eisen, ter gelegenheid van de jaarlijkse ‘Encuentro Nacional de Mujeres’, of de ‘Nationale Vrouwenontmoeting’, georganiseerd door diverse Marxistische groepen, waarvan de 31ste editie plaatsvond van 8 tot 10 oktober dit jaar. Het doel van de aanvallen is de bisschoppelijke kerk van de stad waar de jaarlijkse ontmoeting plaatsvindt. Dit jaar was het Rosario, een stad met een miljoen inwoners, en de derde grootste stad van Argentinië na Buenos Aires en Cordoba.

Radicale feministen, gesteund door mannelijke linkse extremisten, zoals leden van ‘Furies’, trachtten de kathedraal zondagavond te bestormen. Er werden door katholieken muren gebouwd rond de kerk. Daarvoor verzamelden katholieke mannen zich en vormden ze een levend schild, terwijl zij de rozenkrans baden en de aanvallers hen beledigden, vervloekten, bespuugden en met graffiti bekladden.

femen

De beveiliging door de politie was minimaal. Ze lieten toe dat de verdediging zich ontmantelde voor hun ogen. Het was pas dan dat de politie de aanval afsloeg met traangas en rubberen kogels. Doorheen de hele demonstratie had er geweld, vandalisme plaatsgevonden, met materiële schade tot gevolg. Honderden winkelruiten werden gebroken, afvalcontainers in brand gestoken, barricades opgegooid en slogans op huizen en op het asfalt gespoten met graffiti. De vreselijke haat werd duidelijk door de stenen, flessen en ijzeren voorwerpen die naar de politie en de katholieken werden gegooid door de gewelddadige feministen en linkse extremisten, omdat zij hen beletten om de kathedraal te bestormen.

screen_shot_2016-10-11_at_6-56-00_pm_645_409_55

En in Guelph, Ontario, in de VS, vandaliseerden feministen een nieuw monument voor de ongeboren slachtoffers van abortus door graffiti erop te spuiten en condooms en gebruikte tampons erop te gooien. Het incident gebeurde na een protest afgelopen vrijdag.

De herdenkingsplaats, die bijna afgewerkt is, is “een Tuin van Genade”, opgericht door pro-life voorstanders, naast de Basiliek van O.L.V. Eén van de oprichters van het monument zegt dat voordat foetussen 20 weken bereiken, na de abortus hun lichamen als medisch afval worden behandeld. Zodus is er geen begrafenis of een graf op het kerkhof. Guelph en Area Right to Life verzamelde $91.000 bijeen om de tuin vorm te geven en twee bronzen beelden erin te plaatsen.

De bedoeling van de tuin is zowel om ouders die een kind door een vroeg miskraam verloren, als ouders die hun kind aborteerden, maar daar spijt van kregen, een plaats te geven om te kunnen rouwen, troost te vinden en te helen.

Bron: LifeSiteNews; Eponymous Flower