LifeSite begint almaar meer op Restkerk te gelijken

Reeds vanaf dag één (13 maart 2013) hebben wij Jorge Mario Bergoglio de ‘valse profeet’ genoemd, de valse paus die op onwettige wijze de Stoel van Petrus claimt, terwijl Benedictus de Stoel ontvluchtte, maar het Petrusambt bleef behouden tot aan zijn dood. Terwijl vele andere websites Bergoglio ‘paus Franciscus’ bleven noemen, is er toch één grote website die meer en meer op Restkerk.net begint te lijken, en dat is: LifeSiteNews.

Nog niet zo lang geleden verscheen er op die site een artikel over de profetieën van de pausen van Garabandal, met de opmerking dat Benedictus XVI de 4de (en laatste) paus was in het rijtje, en dat dan de Eindtijd zou aanbreken. Nu verscheen er een video van de John-Henry Westen Show (de show van de hoofdredacteur) waarin wordt verwezen naar de profetie van St. Franciscus van Assisi over een valse paus die op ‘niet-canonieke wijze’ tot paus wordt verheven, en zich inzet om het ‘dodelijk gif van zijn dwalingen’ te verspreiden.

Terwijl ze vroeger nog beweerden dat ‘Franciscus’ eerder gewoon een wat minder goede paus is, durven ze nu openlijk te suggereren dat hij een valse paus is. Wellicht is dit ook de overtuiging van John-Henry Westen.

Het is duidelijk dat de ogen bij de mensen van LifeSiteNews almaar méér opengaan, en dat is maar goed, want zij bereiken miljoenen lezers over de hele wereld. Hoe meer mensen gaan inzien dat Bergoglio een valse paus is, hoe beter. Want zoals Don Minutella terecht benadrukte: het gaat om de redding van de zielen.