Het quasi onvermijdelijke gevolg van de annexatie van de veroverde Oekraïense gebieden is WOIII: dit is waarom

Deze namiddag zal Poetin de door Rusland veroverde Oekraïense gebieden plechtig annexeren bij Rusland. Maar niemand staat stil bij de grote gevolgen van deze ontwikkeling.

Vanaf dan zijn die gebieden Russisch grondgebied. Het Westen zal die annexatie uiteraard niet erkennen en Oekraïne blijven aanmoedigen om die gebieden te heroveren – met door het Westen geleverde wapens. Maar indien daar dan een door de NAVO geleverde raket neerkomt op één of ander doelwit, zal dit als een aanval op Russisch grondgebied beschouwd wordeneen aanval op Rusland zelf. En wat zei Dmitry Medvedev onlangs nog? Dat Rusland bereid is die gebieden – eens geannexeerd – te verdedigen met ieder soort van wapen in het Russische arsenaal, inclusief nucleaire wapens… Indien Rusland dan een (tactische) nucleaire raket afvuurt op Oekraïne, zal de VS – zo heeft Biden gezegd op de Algemene VN-Vergadering – krachtig terugslaan met bvb. aan krachtige raketaanval op de Krim.

Nucleaire oorlog komt elke dag dichterbij. Alex Jones van Infowars is in heel zijn leven nog nooit zo serieus geweest, en vreest dat het wel eens heel dichtbij kan zijn. Hij wijdde er vorige week zaterdag een ‘nooduitzending’ aan. Er wordt almaar meer gepraat over en gedreigd met het gebruik van nucleaire wapens. De nieuwe premier van het VK, Liz Truss, zei onlangs dat ze klaar zijn voor een uitwisseling van nucleaire aanvallen met Rusland. Dmitry Medvedev, vicevoorzitter van de Russische Nationale Veiligheidsraad zei dan weer dat Rusland “het recht heeft nucleaire wapens in te zetten”, en als ze dat doen in Oekraïne, denkt hij dat “de NAVO zich niet zal komen bemoeien”.

“Moskou heeft het recht om, indien nodig, kernwapens te gebruiken in strikte overeenstemming met zijn nucleaire doctrine”, schreef Vicevoorzitter van de Russische Veiligheidsraad Dmitri Medvedev dinsdag op Telegram. “Rusland heeft het recht om, indien nodig, kernwapens te gebruiken in bepaalde gevallen en met strikte naleving van de basisprincipes van het staatsbeleid inzake nucleaire afschrikking”, benadrukte hij.

Volgens Medvedev drinken de Amerikaanse president Joe Biden en de Britse premier Liz Truss, evenals andere westerse politici, “de Atlantische haat, waarbij ze eisen dat Rusland zijn hand van de ‘nucleaire knop’ haalt en ons bedreigen met verwoestende gevolgen als Rusland atoomwapens inzet.” Hij benadrukte ook dat Truss zelfs bereid was “een uitwisseling van nucleaire aanvallen met ons land te beginnen”.

Medvedev benadrukte, daarbij verwijzend naar de nucleaire doctrine van Rusland, dat Moskou kernwapens zou kunnen gebruiken als reactie op agressie tegen Rusland en zijn bondgenoten waarbij dergelijke wapens betrokken zijn, of een aanval met conventionele wapens die “het voortbestaan ​​van Rusland bedreigen”.

Maar Medvedev denkt niet dat de NAVO tussenbeide zal komen als Rusland kernwapens inzet in Oekraïne. “Laten we ons voorstellen dat Rusland wordt gedwongen zijn meest formidabele wapens te gebruiken tegen het Oekraïense regime, dat een grootschalige daad van agressie heeft gepleegd die het voortbestaan ​​van onze staat in gevaar brengt. Ik geloof dat de NAVO zich niet rechtstreeks in het conflict zal mengen, zelfs niet in dit scenario”, schreef Medvedev.

“De overzeese [de VS] en Europese demagogen zullen niet sterven in een nucleaire apocalyps. Daarom zullen ze het gebruik van elk wapen in het huidige conflict slikken”, benadrukte de Vice-voorzitter van de Russische Veiligheidsraad, “Het zou goed zijn als de autoriteiten in Kiev deze trieste conclusie op zijn minst een beetje beseffen. Helaas, dit is bijna onrealistisch”, concludeerde de politicus.

Zelensky zei een paar dagen geleden nog dat hij nu niet langer denkt dat Poetin bluft over het gebruik van nucleaire wapens. “Gisteren was het misschien nog bluf, maar nu kan het de realiteit zijn.”

Rusland zou (tactische) kernwapens kunnen inzetten om het pas geannexeerde gebied van de Donbas – dat dan Russisch grondgebied zal zijn – te verdedigen. De uitslag van de referenda is reeds bekend; de annexatie van de gebieden gebeurt vrijdagnamiddag om 15u.

Maar Medvedev zal ernaast zitten wat betreft zijn overtuiging dat de NAVO niet zal reageren, omdat de leiders in het Westen perse een nucleaire confrontatie met Rusland WILLEN (om de totale ondergang van het Westen te bespoedigen).

We staan aan de vooravond van de grote gebeurtenissen. We hopen dat u voorbereid bent… Maar – volgens vele profetieën – zal de Waarschuwing de ontvouwing van WOIII onderbreken…

Bron: Eindtijdklok