Nieuwe leden van de Congregatie voor de Goddelijke Eredienst: pro LHBT-kardinalen Cupich, Farrell…

Op 1 juni benoemde Jorge Bergoglio vier nieuwe leden tot de Congregatie voor de Goddelijke Eredienst en de HH. Sacramenten. De Congregatie wordt voorgezeten door de modernist (en kardinaal in spe) Aartsbisschop Arthur Roche.

De vier nieuwe leden – allemaal goede vrienden van Bergoglio – zijn:

Kardinaal Blase Cupich: modernist van het eerste uur, zeer anti Tridentijnse Mis, pro-LHBT,… Heeft bijna alle Tridentijnse Missen in zijn bisdom verbannen. Celebreert soms Missen met heidense “inheemse” elementen erin.

Kardinaal Kevin Farrell: was goed bevriend met ex-Kardinaal McCarrick. Pro LHBT.

Aartsbisschop J. Augustine Di Noia: bekend anti Tridentijnse Mis.

Bisschop Douglas Crosby: standpunt omtrent Tridentijnse Mis niet geweten, maar was enorm pro Covid-19-vaccin, en dwong zijn priesters er toe om het te nemen door middel van manipulatie en dreigementen. Toen de Mis tijdens de lockdown was verboden, beschuldigde hij diegenen die daarover klaagden van ‘gebrek aan liefdadigheid’ en ‘gebrek aan begrip’.

De introductie van een nieuwe “oecumenische Mis” die totaal ongeldig zal zijn, komt door deze benoemingen weer dichterbij.

Maar eigenlijk moeten wij deze heren bedriegers gewoon negeren. Ze zijn allemaal infiltranten; hun benoemingen door een valse paus hebben nul en generlei waarde. Helaas zullen ook goede priesters meegaan in hun “hervormingen”, door een fout begrip van ‘gehoorzaamheid’. Aan modernisten die de Kerk kapot maken moet men niet gehoorzamen.

St. Paulus schreef reeds: men moet God meer gehoorzamen dan de mensen. Dat betekent dus: trouw blijven aan wat reeds 2000 jaar lang overgeleverd werd.

Bron: CNS, Vox Cantoris