De oorlog in Oekraïne is begonnen. Spoedig zullen ook op andere plaatsen oorlogen uitbreken (denken we aan China-Taiwan, Iran-Israël, Noord-Korea…). Die oorlogen, die zich na verloop van tijd zullen uitbreiden, kunnen we niet tegenhouden, want het is iets dat moet gebeuren. Wat we wel kunnen doen is bidden, veel bidden om de oorlog en de andere zware gebeurtenissen af te zwakken, te milderen. Want het is de Antichrist die een einde zal brengen aan de oorlogen, en net daarom door iedereen op handen zal gedragen en geprezen zal worden. Dat is de smerige tactiek van de duivel, die zoals de term het zegt, in de vorm van de Antichrist (de na-aper van Christus) op het wereldtoneel zal verschijnen als een heel charismatische figuur.

Reeds in Fatima in 1917 vroeg Onze Lieve Vrouw de Rozenkrans te bidden voor de vrede. Nu geldt die oproep des te meer. We kunnen het Rozenhoedje, of liefst zelfs een hele Rozenkrans (dus alle mysteries) bidden om de oorlog en andere gebeurtenissen (denken we aan de cyberaanvallen, black-out,…) af te zwakken. Onze Lieve Vrouw is dé aangewezen persoon om Satans plannen te saboteren.

Ook kunnen we het Kroontje van de Goddelijke Barmhartigheid bidden om alles af te zwakken: Gods barmhartigheid inroepen om verzoening voor de zonden van de mensheid af te smeken en aldus Gods toorn (die ook tot uiting komt in het toelaten van oorlog, net zoals O.L.Vrouw aankondigde in Fatima over WOII) te bedaren.

Ook goed is in deze tijd méér tijd trachten te spenderen bij Jezus in het Heilig Sacrament (in een kerk, vóór het Tabernakel of tijdens uitgestelde aanbidding). Jezus zal ons kalmeren en wij kunnen de Heer troosten en op die manier ook barmhartigheid en genaden verkrijgen voor de wereld.

Gebed, boete, eerherstel…. De klassieke woorden van Onze Lieve Vrouw bij heel wat van haar verschijningen. We kunnen boete en eerherstel brengen door vasten en het brengen van offertjes. Ook steevast alles opofferen wat ons overkomt van lijden of ongemak.

Verder zijn er ook de gebeden die ons gegeven werden doorheen het Boek der Waarheid. Eerst en vooral het gebed om het Zegel van Bescherming, waar we in april vorig jaar uitvoerig over hebben geschreven.


U kunt gratis gedrukte prenten met het gebed bekomen via dit bestelformulier. De prenten zijn reeds door een priester gezegend.


Dit zijn twee andere gebeden:

Kruistochtgebed 54 (16 mei 2012)

O Hemelse Vader,in naam van Uw geliefde Zoon, Jezus Christus, die enorm leed voor de zonden van de mensheid, help ons alstublieft in deze moeilijke tijden die we tegemoet treden. Help ons om de vervolging, die gepland wordt door hebzuchtige heersers en diegenen die Uw Kerken en Uw kinderen willen vernietigen, te overleven.Wij smeken U, lieve Vader, om ons te helpen onze familie te voeden en red het leven van diegenen die tegen hun wil tot oorlog gedwongen zullen worden.Wij houden van U, lieve Vader.Wij smeken U ons te helpen in onze tijd van nood. Behoed ons voor de greep van de Antichrist. Help ons om zijn teken, het teken van het Beest, te overleven door te weigeren het aan te nemen. Help diegenen die van U houden om trouw te blijven aan Uw heilig Woord opdat U ons de genaden kunt verlenen om naar lichaam en ziel te overleven. Amen.

Kruistochtgebed 84 (9 november 2012)

O lieve Jezus,ik smeek U om de zielen van de elites, die over de wereld heersen, te verlichten. Toon hen het bewijs van Uw barmhartigheid. Help hen openhartig te worden en ware nederigheid te tonen, ter ere van Uw groot offer bij Uw kruisdood toen U stierf voor hun zonden. Help hen te onderscheiden wie hun ware Maker is, wie hun Schepper is, en vervul hen met de genaden om de waarheid in te zien. Verhinder alstublieft dat hun plannen, om miljoenen mensen te schaden door vaccinaties, tekort aan voedsel, gedwongen adopties van onschuldige kinderen en het uiteendrijven van families, zich voltrekken. Genees hen. Omhul hen met Uw licht en breng hen naar de schoot van Uw Hart om hen te behoeden voor de listen van de Boze. Amen.

Ook zal de Waarschuwing of de Gewetensverlichting, die voor het eerst in Garabandal in 1961 werd voorzegd, niet lang meer op zich laten wachten. Volgens de profetieën in het Boek der Waarheid ging het komen na de ‘wereldwijde vaccinatie’, maar vóór de derde wereldoorlog en het verschijnen van de Antichrist (ook in andere profetieën werd dit zo voorzegd). Die tijd is nu. Het enige waar we nog op wachten is de vervulling van de profetie dat Benedictus XVI het Vaticaan zal verlaten.

Bereid u geestelijk voor, en het belangrijkste is: vertrouw op de Heer, op zijn Voorzienigheid en zijn Bescherming. Alle eventuele zorgen afgeven aan de Heer, en zich niet te druk maken om wat er aan het gebeuren is. Tracht de vrede in uw hart te bewaren bij dit alles.

God overwint door Maria!

“Op het einde zal Mijn Onbevlekt Hart zegevieren”.

De H. Maagd Maria, Fatima, 1917
De redactie Avatar

Published by

Categories:

14 reacties op “Gebed om de oorlog en andere gebeurtenissen af te zwakken”

  1. Marijke Derks Avatar
    Marijke Derks

    Ls,

    ‘Het enige waar we nog op wachten is de vervulling van de profetie dat Benedictus XVI het Vaticaan zal verlaten’. Wanneer is deze profetie gegeven? Gods zegen. Marijke Derks

    Outlook voor Android downloaden ________________________________

  2. Sasa Delmundo Avatar
    Sasa Delmundo

    Volgens de contacten uit Oekraine zijn de berichten en tv beelden zo echt als we tegenwoordig gewoon zijn.. Allemaal nep dus, waarschijnlijk om nu daarmee de mensen in een angstpsychose vast te.houden en wei weet wat nog terwijl alle aandacht op Oekraine gericht is. Satanisme is inversie, geloof niets van wat ze zeggen via hun media.

  3. Jan Avatar
    Jan

    Kruistochtgebed 120
    ‘Houd de verspreiding van oorlog tegen’

    O mijn zoete Jezus, neem de oorlogen weg,
    die de mensheid vernietigen.

    Behoed de onschuldigen voor lijden.
    Bescherm de zielen die ware vrede proberen te brengen.

    Open het hart van diegenen
    die door de pijn van oorlog getroffen worden.

    Bescherm de jongeren en de kwetsbaren.
    Red alle zielen wier leven door oorlog verwoest wordt.

    Sterk ons allen, lieve Jezus,
    die bidden voor de ziel van al Gods kinderen
    en verleen ons de genade om opgewassen te zijn
    tegen het lijden dat ons in tijden van strijd bezorgd kan worden.

    Wij smeken U om de verspreiding van oorlog tegen te houden
    en de zielen naar de heilige toevlucht van Uw Hart te brengen. Amen.

  4. willy Avatar
    willy

    Ik ben regelmatig te rozenkrans. De maagd Maria heeft tijdens een verschijning gezegd dat we daarmee oorlogen kunnen tegenhouden ook die in het gezin. We staan voor moeilijke tijden. Nu al heeft Poetin zijn troepen in de hoogste staat van paraatheid gebracht. En omdat het Westen Oekraïne steunt dreigt hij met kernwapens. Dus veel bidden is aangewezen. Maar niet paniekeren. God heeft de geschiedenis in handen.

  5. Snuf de Hond Avatar

    Het is volgens Xander.nl nu defcon 1, ik heb het gechecked maar volgens deze site is het nog steeds 2 voor europa.
    https://www.defconlevel.com/european-command-news.php

  6. Snuf de Hond Avatar

    Beste redactie en mede-reageerders,

    Citaat Boek der Waarheid: 18 maart 2011: over de WO3

    “Mijn dochter, de profetieën waarvan Ik gesproken heb staan nu op het punt te gebeuren. Mijn geliefde Plaatsvervanger heeft niet veel tijd meer over in het Vaticaan, uitgaande van de gebeurtenissen die in maart plaatsvonden. (….) De andere landen van het Westen zullen een reactie uitlokken van Rusland en China. Dat alles zal eindigen in een wereldoorlog”.

    “Gebeurtenissen in Maart”, in maart 2022 zijn er ernstige gebeurtenissen nu in Oekraine. Zal dat uitwerkingen hebben voor B16 in het Vaticaan? (speculatie).
    “Reactie van Rusland en China”, gevolg op heftige EU reactie op de startende oorlog daar?

    Opletten Mensen!

  7. willy Avatar
    willy

    @snuf De Hond : Een derde wereldoorlog staat volgens mij nog niet op het programma. Zo stom is Poetin nu ook weer niet. Door kernwapens te gebruiken zullen er geen winnaars zijn maar wel de vernietiging van wereld en mensheid. God zal het nooit zover laten komen. Hij wil de vernietiging niet van zijn planeet. China gaat zich niet mengen in een oorlog, hun doel is een economische wereldmacht te worden, met meer de nadruk op vrede en onderhandelingen. Als m’n had geluisterd wat de Maagd Maria in Fatima heeft gezegd over Rusland en hoe m’n Rusland kan beletten om volkeren te vernietigen, had m’n geluisterd dan had het zover niet moeten komen. Hier op Restkerk werd daar en nog veel aandacht aan besteed, en geen enkele paus heeft echt gedaan wat Maria had gezegd in Fatima. Ook In Medjugorje vergelijkt ze Rusland met de grote satan die overal haat en oorlog brengt en er is maar één oplossing, veel bidden ook de rozenkrans.

  8. Jan Avatar
    Jan

    stortvloed aan maatregelen van EU + sturen van wapens naar Oekraïne = OLIE OP HET VUUR

  9. Snuf de Hond Avatar

    Hoi Willy,

    Helaas is er naar Maria in Fatima niet voldoende geluisterd, dus er komt snel een bult ellende aan. Je hebt gelijk wat betreft de rozenkrans, alleen bidden helpt nog, God kan nog veel dingen ten goede keren.
    Maar volgens het BDW en de Heilige Schrift zal Babylon vallen, dus de EU zal niet lang meer stand houden tegen de Beer en de Rode Draak (China). Dus nu bidden en preppen! Ora et labora!

    @Jan: je hebt gelijk: het is olie op het vuur, dus met opzet gezegd door Ursula. Het volk in Oekraïne opjutten om molotovcocktails te maken, brengt ook geen vrede.
    Uit de Corona crises werd al duidelijk dat alle politieke elites van ons burgers af willen. West of Oost.

  10. Jan Avatar
    Jan

    in de mis op Aswoensdag geen askruisje op je voorhoofd. de priester kreeg instructies dat zoiets niet mag, het derde jaar op rij. je zou wel eens dodelijk besmet kunnen raken met corona door dat askruisje…
    zo halen ze stap voor stap de christelijke gebruiken onderuit.

  11. Jan Avatar
    Jan

    stortvloed aan maatregelen tegen Rusland + sturen van wapens naar Oekraïne = OLIE OP HET VUUR

    onophoudelijke massale antipropaganda voor president Poetin door Westerse media + ontzettend subjectieve oorlogsverslaggeving van westerse media + betrachting van Westen om Russische volk op te zetten tegen hun president + massale aanvoer van vluchtelingen naar EU = NOG MEER OLIE OP HET VUUR

    het Westen is volop bezig met zodanig veel te polariseren, uit te dagen en te provoceren dat de Beer wel eens woest kan worden en de PLAATSELIJKE oorlog in Oekraïne mogelijks overslaat naar het Westen. of was dát precies de bedoeling?

  12. Snuf de Hond Avatar

    Interessant bericht op You Tube als voorteken op de Waarschuwing: Conchita van Garabandal heeft het volgende gezegd:

    “De “paus” gaat naar Moskou, als hij terugkeert naar het Vaticaan, zullen de vijandelijkheden die aan de Waarschuwing voorafgaan uitbreken”!

  13. Jan Avatar
    Jan

    Wapens en drones sturen naar Oekraïne + ladingen vol vrijwillige strijders uit de EU laten gaan vechten in Oekraïne + non-stop emo-beelden van huilende Oekraïense vrouwkes en kindjes via de journaals op ons afvuren om het Westen te polariseren en suf te manipuleren + gasafname van Rusland sterk reduceren of blokkeren + duizenden gewapende EU-soldaten naar de grenzen van Oekraïne sturen + president Poetin demoniseren en trachten te isoleren van zijn volk (parallel wat ze deden met president Trump) = allemaal NÓG MEER OLIE OP HET VUUR GOOIEN

    Haalt het Westen (VS en EU) dan werkelijk alles uit de kast om te polariseren, het Westen op te zetten tegen Rusland, Rusland economisch te breken, de PLAATSELIJKE oorlog in Oekraïne te bevorderen en mogelijks te laten UITBREIDEN naar de EU???

    Rusland en Oekraïne behoren duidelijk NIET tot de EU. Wij moeten ons daar dan ook niet gaan bemoeien in hun onderlinge discussie en gevecht. Dat zijn onze zaken niet, wij moeten daar van tussen blijven. Die twee landen moeten het onderling maar uitvechten. Wij kunnen wél voor hen bidden en diplomatisch helpen bemiddelen om te verzoenen, maar DAAR STOPT het voor ons. De EU – onder zware druk van de VS – speelt met vuur door zich hierin al te zeer partijdig op te stellen en foute beslissingen te nemen. Bovendien zullen de maatregelen tegen Rusland op ons eigen hoofd terecht komen. De onschuldige volkeren van de EU zullen de foute beslissingen van de politiekers ERG DUUR mogen betalen.

    Zelfs de kerken hijsen de Oekraïense vlaggen en bidden uitsluitend voor het Oekraïense volk. De kerk zou zich NEUTRAAL moeten opstellen, geen partij kiezen in deze POLITIEKE zaak en bidden voor Oekraïners én Russen én BEIDE presidenten.

    In de media wordt er nauwelijks gesproken over de vuile rol die de VS en de EU speelden bij de prowesterse machtswissel (machtsgreep) in 2014 in Oekraïne. De VS wou Oekraïne gebruiken om militaire installaties op te stellen tegen Rusland. De EU wou uitbreiden tot aan de grenzen van Rusland door Oekraïne in te lijven in ruil voor zware EU-subsidies, goed wetende dat Rusland dat allemaal als erg bedreigend ervaarde. Ze negeerden hem of lachten hem weg. De Beer laat nu zijn tanden zijn. Daag hem nóg verder uit, nog meer olie op het vuur en hij zal mogelijks zijn klauwen slaan tot diep in het vel van de EU. Is het dát wat de EU wil en uitlokt???