Amerikaanse standup-comédienne die spotte met Jezus, wordt direct neergeveld op het podium

In de VS is een standup-comédienne direct nadat ze spotte met Jezus Christus, neergeveld op het podium. Op de videobeelden is te zien hoe ze als het ware ‘neergesmakt’ wordt. De vrouw moest afgevoerd worden met een schedelbreuk.

Tijdens een show in Arizona begon Heather McDonald, een standup-comédienne, te pochen over haar vaccins.

“Ik wil niet opscheppen. Ik geef er niet om, maar ik wil dat je het weet: twee keer gevaccineerd, booster, griepprik, en ik ga eerlijk zijn, ik heb het gordelroosvaccin ook gehad.”

Ze pochte erover dat ze nog steeds haar maandstonden heeft, en dat ze recent nog gereisd heeft, twee keer naar Mexico is gegaan, shows en ontmoetingen heeft gehad en nooit ‘Covid’ heeft opgelopen. Dan zei ze:

“Het is duidelijk, Jezus houdt van mij het meest, echt waar.”

Direct nadat ze dat gezegd had begon ze te wankelen, en werd ze – als het ware door de hand van God – neergeveld op het podium. De klap van haar hoofd was duidelijk hoorbaar. De toeschouwers dachten dat dit een deel van de act was, en lachten er nog mee. Maar men moest een ambulance bellen en de vrouw met een schedelbreuk afvoeren naar de kliniek.

Volgens 12News is ze reeds aan de beterhand, maar dokters vinden geen reden waarom ze ‘knock-out’ ging. Zelf legt ze geen enkel verband met haar spotten met Jezus.

Bron: ETH, 12News