Europese Kerken smeken dat iedere gelovige zich laat vaccineren; Oostenrijk verplichtte Covid-vaccinatie MET STEUN van de bisschoppen

De voorzitters van COMECE (Commissie van de Bisschoppenconferenties van de EU) en CEC (Conferentie van de Europese Kerken) doen een gezamenlijke oproep om mensen aan te sporen zich te laten vaccineren tegen COVID-19 en uiten “hun bezorgdheid” over de verspreiding van “valse informatie” over de mRNA-vaccins.

De Europese Kerken, onder leiding van voorzitters Kardinaal Jean-Claude Hollerich en dominee Christian Krieger, hebben opnieuw alle gelovigen van de hele EU aangemaand om zich te laten injecteren met het experimentele Covid-19-vaccin. Ze beweerden dat “vaccinatie de meest effectieve manier is om de pandemie tegen te gaan en mensenlevens te redden.”

Voor diegenen die aarzelen of weigeren, moedigden ze hen aan “om hun zorgen op te helderen en een beslissing te nemen na professioneel advies te hebben ingewonnen bij bevoegde autoriteiten en experts.” Ze kantten zich ook tegen vermeend “nepnieuws” omtrent de vaccins en riepen autoriteiten op om pogingen tot “desinformatie tegen te gaan.” Ook het naleven van de zogenaamde “coronamaatregelen” werd aangeprezen.

Het artikel op de Vaticaanse nieuwsdienst gaf verder ook aan dat “veel overheden” overwegen om vaccinatie verplicht te stellen en dat Oostenrijk dit reeds heeft gedaan, “met de steun van de bisschoppen,” waaronder natuurlijk Schönborn, die zijn kathedraal als vaccinatiecentrum beschikbaar maakte!

Deze verraders van Christus, die meewerken met diegenen die de bevolking willen uitdunnen en mensen onderwerpen aan medische experimenten, kunnen wij natuurlijk rustig negeren.

Wie échte informatie en getuigenissen over vaccinatieschade wil vernemen omtrent de experimentele Covid-vaccinatie, lees:

wereldwijdevaccinatie.info

artsenvoorvrijheid.be

artsenvoorwaarheid.nl

Ook deze video over de “bijwerkingen” is aan te raden.

Bron: Vatican News