Stephansdom van Wenen is nu vaccinatiecentrum; Kardinaal Schönborn reeds beschimpt en bedreigd

Kardinaal Schönborn van Wenen, Oostenrijk, heeft zijn kathedraal, de Stephansdom, opengesteld voor de Covid-19-vaccinatie, en er dus een vaccinatiecentrum van gemaakt. Geregeld zet hij zijn kathedraal open voor allerlei gelegenheden, waaronder de homo-erotische AIDS-concerten met travestieten, transgenders en homoseksuelen, waaronder de bekende ‘Chonchita Wurst’. Deze nieuwe heiligschennis was bij velen de spreekwoordelijke druppel, en nu wordt Schönborn door boze gelovigen beschimpt en bedreigd, vanwege zijn zoveelste heiligschennis van de kathedraal.

De vaccinatie in de Stephansdom ging van start op 12 augustus. Er is nu een tweede rij geopend, en het injecteren zal nog doorgaan tot 3 oktober. Het injecteren gaat dagelijks door van 10 tot 21 uur in de St. Barbarakapel van de kathedraal.

Mensen boven de 18 jaar worden met het vaccin van Johnson&Johnson ingespoten; diegenen van 12 tot 17 jaar met BioNTech/Pfizer.

Johnson&Johnson gebruikt de menselijke foetale cellijn PER.C6 om hun coronavaccin (dat werkt met een virale vector) te ontwikkelen. Het celmateriaal voor PER.C6 werd afgezonderd van het weefsel van de retina van een 18-weken oude jongetjesfoetus die in Nederland in 1985 werd geaborteerd, en in 1995 in een labo in een foetale cellijn werd ontwikkeld.

Volgens de rector hebben de gelovigen die naar de H. Mis komen “geen last gehad” van de vaccinatie.

Begin december 2019 werd Kardinaal Schönborn nog afgevoerd naar het ziekenhuis, drie dagen na het jaarlijkse homo-erotische AIDS-benefietconcert in de Stephansdom. Hij had toen een longembolie gekregen. In maart 2019 werd Schönborn nog behandeld voor prostaatkanker, nadat hij zich een maand eerder kwaad had gemaakt omdat Mgr. Andreas Laun in Oostenrijk zich verzette tegen het “zegenen” van homoseksuele koppels, en de Katholieke Leer over homoseksualiteit benadrukte.

Bron: Meinbezir.at