Kardinaal Burke in kunstmatige coma, heeft laatste sacramenten ontvangen

Sinds 17 augustus werd Kardinaal Burke in een kunstmatige coma gebracht. Hij blijft nog steeds aan de (invasieve) beademing en is in kritieke toestand. Hij heeft reeds de laatste sacramenten ontvangen. Meer is over zijn toestand momenteel niet geweten.

Zijn naaste omgeving schreef op 17 augustus op Twitter dat hij “uitstekende medische en sacramentele zorg” ontvangt. Over dat laatste zullen we niet twijfelen, maar dat eerste is ten zeerste de vraag. Een “team van dokters” beslist blijkbaar “samen met de familie” over de medische behandeling van de kardinaal. De familie weigert nog verder in te gaan op suggesties omtrent geneesmiddelen en behandelingen, zoals te verstaan werd gegeven in het bericht van 17 augustus:

Terwijl de familie van de kardinaal de goede intenties apprecieert van diegenen die behandelingen, consultaties, etc. gesuggereerd hebben, vragen ze dat mensen zich onthouden van gelijk welke suggesties verder in te zenden. Ze vragen ook dat je hen niet contacteert, leden van het heiligdom (van Guadalupe in La Crosse, Wisconsin, dat Burke gesticht heeft), leden van het personeel van het heiligdom, of de residentie van de kardinaal in Rome, om zijn toestand te bespreken.

Ze geven aan dat berichten, telefoons en e-mails onbedoeld “een last” kunnen worden. Wellicht hebben heel wat mensen berichten gestuurd omtrent behandeling met bvb. Ivermectine en andere geneesmiddelen. Zelfs antibiotica zou kunnen helpen.

De kans is groot dat Kardinaal Burke, die zwaarlijvig en al wat ouder is (73 jaar), een martelaar wordt als de beademing hem fataal wordt. Hij weigerde het Covid-vaccin op grond van ethische kwesties (cellijnen van geaborteerde kinderen), en krijgt nu een verkeerde behandeling op zijn longontsteking. Bovendien wordt hij nu ook nog eens door de media aangevallen omdat hij een “antivaxxer” en “complotdenker” zou zijn.

Bron: Guadalupeshrine.org