Heiligschennis

Heiligschennis in de Stephansdom van Wenen

Op 30 november woonde Kardinaal Schönborn naar jaarlijkse gewoonte een AIDS-benefietconcert bij in de Stephansdom van Wenen, waarbij homoseksuelen, travestieten en transseksuelen optreden in de kathedraal. De homo-activist Gery Keszler die het evenement organiseert, bedankte Schönborn voor diens aanwezigheid en toelating voor het gebruik van de kathedraal.

Categorieën:Heiligschennis

Getagd als:,

1. Vreselijk, de aanvallen gaan nu in alle hevigheid toenemen, het komt er op aan nu om standvastig te blijven.
    Hoelang nog eer De maat vol is ? Behoort dit tot het plan van God ? Niets lijkt het overweldigende kwaad nog te kunnen stoppen, alleszins toch de mens niet!
    Moeten wij stoppen met vechten en alles aan God overlaten ?
    Ik zou het graag weten !

• uh ja !?… jullie moeten MEER aan God overlaten — niet alles, maar toch wel datgene wat over`duidelijk een bedoeling heeft — want hun waar`aan jullie je zo ergeren, hun streven naar ’n soort van *religieuze kermis* — daardoor, treedt er ’n toenemede bewust wording bij de gelovigen — kort`om, de RESTKERK zal in aanvang gering wezen, maar tenslotte … explosief gaan groeien !!

• |
        @johan … we zijn allemaal geneigd, om stellig *buiten God om* te rekenen — en soms lopen wij God daarbij, ’n beetje voor de voeten — maar wie de “vinger-afdrukken” van God, herkent in de historie, zal betere keuzes maken, dan zo`maar het slagveld betreden !?
        |
        bijvoorbeeld > de Hugenoten, luisterden NIET naar de eigen profeten in hun midden, en ze kregen het ene pak slaag na het andere …

• Blijven knokken en blijven bidden. Nooit opgeven en blijven vertrouwen want anders heeft de “vijand” gewonnen. God zal ons blijven testen tot het ultieme moment. Denk maar aan zijn uitspraak ” Slechts weinigen zullen mij trouw blijven…….”….. Laten wij ons best doen om tot deze groep te blijven behoren. Sterkte allemaal!

2. Spirituele (burger)oorlog in de kerk? Misschien moeten traditiegetrouwe gelovigen weigeren de kerken binnen te gaan en buiten de kerkgebouwen bidden tot er media-aandacht komt voor deze problematiek. Immers, wat sommige kerkelijke autoriteiten nu doen is: een schisma in de kerk bevorderen. Enerzijds beweren ze niets te veranderen aan de katholieke doctrine, anderzijds doen ze er alles aan om met hun decadente vertoningen en ontheiliging van katholieke kerken dezelfde katholieke leer belachelijk te maken.

3. Ik hoop dat de tussenkomst van hierboven niet te lang meer op zich zal laten wachten.
    Het is mensonwaardig wat er allemaal gebeurd. Het kwaad overheerst de wereld.
    Laten we bidden bidden op de tussenkomst van God en zijn Zoon Jezus. Dat de H.Geerst ons
    sterkt in onze hoop en geloof.

• Ik heb inderdaad gekeken EN gewalgd !! Dit gaat heel zeker buiten alle proporties. Ik heb goesting om Schönborn een ferme stamp onder zijn achterste te geven. Het lijkt wel een Satansritueel ! Die Conchita Wurst lijkt precies ook bezeten te zijn door den duivel. Godslasterlijk is nog erg zacht uitgedrukt !