Toestand Kardinaal Burke ‘ernstig’; heeft zware longontsteking en blijft aan beademing (!)

De toestand van Kardinaal Burke gaat achteruit en is ernstig. Hij heeft blijkbaar een zware longontsteking en ligt nog steeds aan de beademingsmachine (waardoor men uiteraard de longontsteking verergert).

De toestand van de kardinaal is ernstig en de volgende 48 uur zullen cruciaal zijn. Hij blijft aan de tube-beademing (ventilator) en heeft ernstige longontsteking dat niet reageert op behandeling. Ze zullen een nieuw medicijn proberen, maar zijn niet optimistisch over zijn kans op overleven.

Het is vooral de beademing die Kardinaal Burke kan fataal worden. In de Volkskrant verscheen in mei 2020 een artikel hierover. Citaat:

Dat beademing ook nadelige effecten heeft, is al langer bekend. Ernstig zieke patiënten kunnen zelfs aan de gevolgen ervan overlijden. Aan de ernstigste vorm van beademingsgerelateerde longschade, het acute respiratory distress syndrome, sterft 30 tot 40 procent van de patiënten. ‘Zij hebben ten gevolge van een ziekte of een ongeval al tal van ontstekingen in hun lichaam en als daar een beademingsontsteking bijkomt, ontspoort de zaak en vallen organen uit’, zegt Vaneker. Hij spreekt van ‘de ironie van kunstmatige beademing’: het is een levensreddend middel dat de dood van patiënten kan bespoedigen.

Als een long wordt beademd, ontstaat druk van buitenaf op de longblaasjes, legt hij uit, en komen ten gevolge van die stress moleculen vrij. Die hechten aan de Toll 4 receptor, de belangrijkste receptor die is betrokken bij de immuunrespons. Die wordt geactiveerd en maakt ontstekingseiwitten aan, waardoor weer ontstekingscellen worden gevormd.

Door de beademing wordt de ontsteking dus erger. Kardinaal Burke heeft reeds een longontsteking. Hem aan de beademing leggen is gelijk aan hem langzaam vermoorden.

Het feit is dat Kardinaal Burke sterk gekant was tegen het coronavaccin. Als ze nu Kardinaal Burke door een verkeerde behandeling op zijn longonsteking de dood injagen dan zullen ze kunnen zeggen: “Hij is gestorven aan corona, doordat hij niet gevaccineerd was!”

Bidden we voor Kardinaal Burke!

Bron: Gloria News