Kardinaal Burke positief getest op Covid-19, aan beademingsmachine gelegd

Kardinaal Burke (73) werd enige tijd geleden positief getest op Covid-19 door middel van een PCR-test. Nu is hij in het ziekenhuis opgenomen en aan de beademingsmachine gelegd. Uit cijfers weten we dat 88% van de mensen die aan een ventilator of beademingsmachine gelegd werden in maart vorig jaar, dit niet overleefden. Geen goed nieuws dus voor de beste kardinaal. Bidden we dat hij dit mag overleven.

Tijdens het Rome Life Forum in mei heeft Kardinaal Burke nog sterk uitgehaald naar de Covid-19-vaccinatie, en zei dat het moreel nooit te rechtvaardigen is om vaccins te ontwikkelen met behulp van cellen van geaborteerde foetussen. Ook wees hij op de mogelijkheid dat er microchips in de vaccins zouden kunnen zitten, om de ontvangers van die vaccins te volgen.

Kardinaal Burke resideert in Rome, maar werd “besmet” (positief getest) terwijl hij op bezoek was in Wisconsin, de VS, waar hij is opgegroeid.

Op zijn twitteraccount werd volgende boodschap meegedeeld:

Kardinaal Burke werd toegelaten tot het ziekenhuis met Covid-19 en wordt geassisteerd door een beademingsmachine. Dokters zijn bemoedigd door zijn vooruitgang. Zijne Eminentie bad gelovig de Rozenkrans voor diegenen die lijden door het virus. Op deze vigilie van de Tenhemelopneming van Maria, laat ons nu de Rozenkrans voor hem bidden.

FoxNews rapporteerde vorig jaar dat ca 88% van de mensen die aan een ventilator gehangen werden, dit niet overleefden. Het ergste wat men kon overkomen is net aan een ventilator gehangen worden, omdat dan de longen ‘kapot geforceerd’ worden.

Kardinaal Burke is één van de vier zogenaamde ‘dubiakardinalen’, die destijds samen met wijlen Kardinalen Caffarra en Meisner en Kardinaal Brandmüller vijf dubia of vragen indienden bij Bergoglio betreffende Amoris Laetitia. Daar kwam nooit een formeel antwoord op, maar ook de formele correctie, die Kardinaal Burke beloofd had, is er nooit gekomen.

In februari dit jaar zei Burke nog dat iedere katholiek geroepen is te vechten tegen de leugens in de Kerk.

Bron: IBTimes