Vaticaan organiseert ‘gezondheidsconferentie’ met o.a. Jane Goodall; de CEO van Pfizer; Chelsea Clinton en Anthony Fauci

In de rij globalistische evenementen die het Vaticaan reeds organiseerde, komt er weer één bij volgende maand: de Vijfde Internationale Gezondheidsconferentie met als titel ‘Verkennen van Geest, Lichaam & Ziel – Verenigen om te voorkomen en verenigen om te genezen. Sprekers op dit evenement omvatten o.a. de (pro-abortus) dochter van Bill & Hilary Clinton; de CEO van Pfizer en de directeur van Moderna, populatiecontrole-activiste Jane Goodall, een New-Age activist, een Britse hoogaanstaande imam en een actrice die ooit nog naakt poseerde voor de Playboy.

De conferentie, getiteld “Verkennen van Geest, Lichaam & Ziel. Hoe innovatie en nieuwe leveringssystemen de menselijke gezondheid verbeteren,” vindt plaats van 6 tot en met 8 mei.

Dit is wat er op de website te lezen valt:

Georganiseerd in samenwerking tussen de Pauselijke Raad voor Cultuur van het Vaticaan, de Cura Foundation en de Science and Faith Foundation, zal de conferentie ’s werelds toonaangevende artsen, wetenschappers, geloofsleiders, ethici, pleitbezorgers van patiënten, beleidsmakers, filantropen en beïnvloeders samenbrengen om krachtige gesprekken te voeren over de nieuwste doorbraken in de geneeskunde, gezondheidszorg en preventie, evenals de antropologische resultaten en de culturele impact van technologische vooruitgang. Samen zullen we ons concentreren op vooruitgang in medische innovatie en het creëren van gezondere gemeenschappen en proberen we nieuwe, interdisciplinaire benaderingen en partnerschappen te katalyseren om gezondheid en welzijn te verbeteren, en om de menselijke uniciteit te begrijpen. Het evenement in 2021 wordt gemodereerd door gerenommeerde journalisten, die de rol van religie, geloof en spiritualiteit en het samenspel van geest, lichaam en ziel zullen onderzoeken – en uiteindelijk zullen zoeken naar gebieden waar de geesteswetenschappen en de natuurwetenschappen samenkomen.

Er zullen 114 sprekers deelnemen aan dit evenement, dat georganiseerd wordt door de Pauselijke Raad voor Cultuur (voorgezeten door Kardinaal Ravasi) in samenwerking met nog drie andere organisaties. Hieronder enkele van de namen:

 • Albert Bourla, de CEO van Pfizer (de fabrikant van o.a. abortuspillen en uiteraard de covid-mRNA-vaccins);
 • Amy Abernethy van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA);
 • Stéphane Bancel, de algemene directeur van Moderna (o.a. maker van de covid-mRNA-vaccins);
 • Marc Benioff, de CEO van Salesforce;
 • Deepak Chopra (New-Age meditatiegoeroe), de stichter van Chopra Global,
 • Chelsae Clinton, Vicevoorzitter van de Clinton Foundation;
 • Francis Collins, directeur van US National Institutes of Health;
 • Cindy Crawford, actrice en (naakt)model;
 • Anthony Fauci, directeur van National Institute of Allergy and Infectios Diseases; US National Institutes of Health;
 • David Feinberg, hoofd van Google Health (onderdeel van Google);
 • Jane Goodall (bekend om haar ‘werk’ met apen); directeur van Jane Goodall Institute en VN Vredesboodschapper;
 • William K. Jackson, Oudere bij de Generale Autoriteit van Zeventig van de Mormoonse kerk (een sekte);
 • Samarath Kulkarni, algemeen directeur van CRISPR Therapeuthics (met CRISPR foefelen ze met het DNA);
 • David C. Rhew, medisch directeur en vicepresident van Healthcare, Worldwide Commercial Business, Microsoft;
 • Shaykh Asim Yusuf, directeur van Britisch Board of Scolars and Imams;

En ga zo maar door…

De meeste van de 114 sprekers zijn notoire abortusvoorstanders, LHBT-supporters, en voorstanders voor depopulatie of tenminste populatiecontrole. In één woord: het zijn supporters van de agenda van Satan.

En dan wordt nog de spot gedreven met het bekende schilderij van Michelangelo dat de schepping van Adam uitbeeldt, door twee handen te tonen met een latex handschoen aan.

Het logo van het evenement is een cirkel met mensen die elkaar de hand vasthouden, in regenboogkleur, vlak naast de Vaticaanse symbolen.

En het evenement zal op de koop toe ‘gemodereerd’ worden door wereldvermaarde ‘journalisten’ van o.a. CNN, CBS, MSNBC, Forbes en de Wall Street Journal.

Om van te kotsen!

De ware Kerk en de ware katholieken moeten op dit ogenblik de Passie van Onze Lieve Heer mee ondergaan: het (zware) Kruis dragen van het moeten aanschouwen van de grote apostasie en de voortdurende godslasteringen in Rome (en in heel de Kerk).

Bron: Lifesitenews